- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #42.661
Benim bebisim daha dönmemiş kafama takılıyorBenim durumumda olan var mı?
Canım tek değilsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebisim daha dönmemiş kafama takılıyorBenim durumumda olan var mı?
Ewet canimHadi yaa![]()
çok uygunmuş canım Allah ağız tadıyla yedirsin inşCanim foto yok cekmeyi unuttumavm de gorup begenmistik onceden bugun karar werdik en gec bi haftaya olcakmis, gelince hemen foto paylasicam. 36li paket 40lira. Ben ayrica bi paket daha soyledim. 70e geldi iki paket
![]()
oyy maşallah canım yaa :) Allah size bağışlasın oğlunuzu, darısı hayırlısıyla başımıza inşMerhabalar arkadaşlar nasılsınız biz bugün çıkış yaptık şükür Evdeyiz oğlumu yıkadık sütünü emdi şimdi mışıl mışıl uyuyor şükürler olsun sağlığınız yerinde benim kanda enfeksiyon çıktı 1 gün fazla kaldık bira da ağrılarım vardı serum yedim şimdi yürüyorum ama biraz zorlanıyorum ama ayağa kalktım şükürler olsun bizden böyle sizler nasılsınız
benim de son gidişimde dönmemişti canım, yalnız deilsinBenim bebisim daha dönmemiş kafama takılıyorBenim durumumda olan var mı?
Gördüğümden daha güzel geldi canım :) Kapıda ödeme yok sanırımGordugun gibi mi geldi, yoksa biraz daha farkli mi. Bende gittigidiyordan baktim bir iki tane begendim. Memnun kaldiysan siparis werim. Kapida odeme war miydi buarada
Benimde geliyodu şimdi durdu gibi sanki göğüslerinize masaj yapın hatta ben şimdiden göğüs ucu kremi kullanıyorum
vivianne canim o bende 2 haftafir oluyor. Özelliklegece ddönerken. Bi gün sabah yatagin içinde bulacahim çocuğu diye korkuyorum
bildiğin hafif ikinma oluyor.seninki de mi öyle?
evet canım aynen öyle oluyor. sanki içeride geriliyor gibi tam da bilemiyorum. bazen poposunu sağa bazen sola yaslıyor. yorgunsam çok hareketli oluyor ben yorgun değilsem o da durgun.. bu hafta içi prş civarı kontrole giderim sanırım. dr um haftada bir çağırıyor beni 36. haftadan itibaren öyleymiş. çok da yoğun bir dr gidiyorum 2 saat bekliyorum beklerken doğuruvercem die korkuyorum
![]()
Amiin canim benimm insallahhçok uygunmuş canım Allah ağız tadıyla yedirsin inş
oyy maşallah canım yaa :) Allah size bağışlasın oğlunuzu, darısı hayırlısıyla başımıza inş
benim de son gidişimde dönmemişti canım, yalnız deilsin![]()
Bende yarin bi bakarim alici gozuyleGördüğümden daha güzel geldi canım :) Kapıda ödeme yok sanırım
Evet zaten öyle oluyormuş birinden daha fazla geliyormuş doğumdan sonrada öyle olanlar varbirinden gelip birinden gelmemesi beni şaşırttı mümkün mü acaba böyle bir şey?
Kızlar iyi akşamlar bacaklarında şişme yaşıyan varmı dün gece farkettim parmağımla bastırınca içe gömülüyo neden olabiliki
Evet zaten öyle oluyormuş birinden daha fazla geliyormuş doğumdan sonrada öyle olanlar var
vivianne canim ben 2 haftada 1 gidiyorum.
Benim dr bin muayene etmediği hatun yok :) burada her hamile en az 1 kez ona gider.tuhaf bi ünü var adamin. İşinin ehli.
Ama elinde poğaça varken bana hamur isini yeme dediçok kizdim :) toplamda 22 kilo çokmu ya
Canan Karatay HAMİLELER için yeni bir açıklama yapmış kızlar , vee diyor ki günde 10 tane yumurta yesinleranne karnında ki bebeğe en çok faydası olan şey YUMURTA'ymış , sonra neden zayıf benim çocuğum demeyin diyor
delirmiş sanırım günde 10 yumurta diyor , nası yenir kiiii
O kadının bir doktor kontrolünden geçmesi gerek. Akıl sağlığını yitirmiş sanırım.Canan Karatay HAMİLELER için yeni bir açıklama yapmış kızlar , vee diyor ki günde 10 tane yumurta yesinleranne karnında ki bebeğe en çok faydası olan şey YUMURTA'ymış , sonra neden zayıf benim çocuğum demeyin diyor
delirmiş sanırım günde 10 yumurta diyor , nası yenir kiiii
Sevilay nasılsın canım? Sende mi uyuyamadın :)