- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #43.101
Oğlum doğdu doğacak, hala ismi yok kuzumun. Ben ne bulsam beğenmedi babası, ben de sen bul öyleyse dedim. Bugün soruyorum ama bişey yok ortada hala. Konuyu kapattırıyor, üzülüyorum iyice
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babasının adını falan koymak istiyo olabil,r mi canım erkekler genelde bu taktiği uyguluyoOğlum doğdu doğacak, hala ismi yok kuzumun. Ben ne bulsam beğenmedi babası, ben de sen bul öyleyse dedim. Bugün soruyorum ama bişey yok ortada hala. Konuyu kapattırıyor, üzülüyorum iyice![]()
Canim ben hala dogurmadimGünaydın kizlarr. Güzel bir gün olsun inşallah :)
Eeee hadi doğumu yaklasanlaarrr dogurundaaa sayfaya bi hareketlilik gelsin yahuu
Ay sorma gidicem alin artik dicem en sonundaGünaydınbiz kocaman olduk ama halen gelmeye pek niyetli görünmüyoruz
normal doğum beklemek hakkaten sabır işiymiş daha günüm dolmadan sabırsızlık başladı
![]()
Aynen canım benim pazartesi gittik cumartesiye kadar düşün sezaryen olmak istersen ara beni alalım dedi ama herşey bu kadar normalken cesaret edemedim. Benim oğlan biraz tosuncuk nasıl olacak bilemedimAy sorma gidicem alin artik dicem en sonunda![]()
Benim belirli bi doktorum da yok canim kimseye guvenip de sezeryan isteyemem bi de aynen her sey normal görünüyor bu durumda sezeryan cok mantiksiz oluyor ama kizimi özledim ve su hamilelikten sıkıldım artik :))Aynen canım benim pazartesi gittik cumartesiye kadar düşün sezaryen olmak istersen ara beni alalım dedi ama herşey bu kadar normalken cesaret edemedim. Benim oğlan biraz tosuncuk nasıl olacak bilemedim![]()
Ben de konyada yasiyorum annemde kalcam bikac ay ben de ortadoguda levent toksoze yaptircam dogumu ins gidene kdr dogurmazsam insGünaydın canım evet adana Medline selçuk doğan evimize yakın fakat ben ızmir e taşındım annem de kalıyorum şimdilik bayram sonu gidecem ızmir e eşim orada çalışıyor.
Doktoruma çok güveniyorum çok şükür. Önce Allah'a sonra doktoruma emanetiz. Inan aynı sen gibiyim bende bi an önce kavuşmak istiyorum özledimBenim belirli bi doktorum da yok canim kimseye guvenip de sezeryan isteyemem bi de aynen her sey normal görünüyor bu durumda sezeryan cok mantiksiz oluyor ama kizimi özledim ve su hamilelikten sıkıldım artik :))
Canim doktor bana ellerin uyusuyor mu diye sormuştu. Neden sordugunu bilmiyorum ama bende yoktu yok dedim. Bi danis doktoruna istersen.Kızlar Merhaba bende 38+1günlük hamıleyım artık yavaş yavaş bel ağrılarm oluyor. Ellerim uyuşuyor ve şişiyor sizde de böyle birşey oluyor mu? Ayrıca ayaklarımda şişiyor.. Biran önce gelsin istiyorum oğluşum
El ayak şişmesi bende de var. Ama ben uzun süredir yüzyüzeyim bu problemle sen geç tanıştın :) yat dinlen uzan ara ara. Bendede gelsinler minik erkeklerimizKızlar Merhaba bende 38+1günlük hamıleyım artık yavaş yavaş bel ağrılarm oluyor. Ellerim uyuşuyor ve şişiyor sizde de böyle birşey oluyor mu? Ayrıca ayaklarımda şişiyor.. Biran önce gelsin istiyorum oğluşum
Bir benim azaliyor ağrım, sancim sanirimGünaydın arkadaşlar geçmişe bakıp geldimherkesin ağrısı sancısı vesaire hep artmış bende o moddayım birkaç gündür kasıklarım ve sırtım ağrıyor mide yanmalarım bulantılarım tekrar geldi
bazen beklemek istemiyorum 2.5 kg'yu geçsinde gelsin diyorum kuzuuumm .. Zaman çabucak geçsin istiyorummmm offfff
![]()
Of en büyük sıkıntı. Lohusalıkta da çok oluyormuş annem öyle diyor.bu gece terlemesi doğum sonrası da devam edecek mi? saçlarım artık duştan çıkmış gibi oluyor.
Planli sezeryani genelde 38. Hafta dolunca yapiyorlarmis canim normal yani :)Gunaydin bayanlar az once hastaneden ciktim sezeryan gunu verdiler 1 hazirana tam 38. hafta dolacak ozaman sizce erkenmi bana biraz erken gibi geldi
Kac kg olmus senin tosuncuk :)Doktoruma çok güveniyorum çok şükür. Önce Allah'a sonra doktoruma emanetiz. Inan aynı sen gibiyim bende bi an önce kavuşmak istiyorum özledimçok şükür çok Sıcaklarda doğurmuş olucaz
![]()