• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım benimde doğumuma sayılı günler kaldığına kimse inanmıyor.

Ama ilk kızımda da hiç kocaman bir karnım olmadı.

Hiç takma kafana ben halimden çok memnunum.

Bu şekilde zorlanırken çok büyük olsa ne yapardım Allah bilir.

Bu arada bu kadar saat dolu yağdığını ilk kez gördüm, hala yağıyor.

Ben cam siliyorum camlar batıyor. :KK43:

evet heleki küçük karnım var diyorum bu halde bile ne oturup kalkabiliyorum ne sağa sola dönebiliyorum ay ne acayip bi ülkede yaşıyoruz burası yanıyo oraya dolu yağıyo ilginç nerden bilceksin cnm böyle olacağını sana da sürekli iş çıkıyo sen temizliyosun geri berbat oluyo bırak dağınık kalsın:):):)

bende ekmek hi yemiyorum sabahtan akşama kadar sadece 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum tatlıyı da kestim zaten midemi yakıyo mahvediyo acaba bende verdim mi aman almiim de vermesem de olur:)
Vermissindir canim cunku sen hic bir sey yemiyorsun
Ben gunde 3-4 dilim falan yiyorum yemesem tansiyonum dusuyor :oops:

Evet canım elle bakıyo açılma varmı diye daha once 2 kez bakılmıştı bunda biraz daha ileri bakti sanki sadece bebişin kafasının yerleştiği kasık bolgemde ağrı hissettim alt bölgemde acı olmadı

Çatı muayenesi düz masada değil catalda yapılıyo evet canım. Haklısın yeterince itici bi masa ama o masaya karşı çok kötü bakma normal olacaksa mecbur onun üzerinde dogurucaz.
Ufff o masaya hic çıkmadım

Kızlaaar ağdaya gittim, ilk kez canım bukadar acıdı, derim çok incelmiş, yüzüldü biraz, hametan sür yoksa kabuk bağlar dedi :/ artık doğuma kadar tekrar çıksa bile ağda mümkün deil, jiletlerim.. Hala yanıyorum, tavsiye etmiyorum a dostlar :KK66: bide lansinoh aldım göğüs için küçücük şey 22 tl, şimdilik hametan sürcem, doğuma 1 hafta kala lansinoha başlıcam, onu emzirirken sürebilirsin dedi

Geçmiş olsun canım :KK48: Bende lansinoh aldım bu arada , çoğu kişi öneriyor işe yarıyormuş gerçekten

Ay bugun sabahki sinirimden mi ne cok huysuzum. Hic hoşlanmıyorum soylenen halimden ama elimde olmadan bit bit bit konusuyorum. Ayy kendimi kesicem.

Yoruldugumuzdanmidir nedir benim kiz da sisler durtuo sanki tünel açacak asagidan asagidan:-) günde 1-2 oluyordu da dinlenmeye geçince daha sik olmaya basladi

3 gündür giremedim, kuzenimin kınası-düğünü derken :oops:
Herkes iyi, maşallahh.

Doğum yapan arkadaslarımız için çook sevindim, sağlıkla büyüsün melekleriniz :nazar:
Çok sabırsızlanıyorum bende siz doğum yaptıkça ama azcık daha büyümeye ihtiyacımız var bizim :KK51:

Dün doğuruyorum sandım, aşağıyı oydu resmen benim kız, canım öyle çok yandı ki bikaç dk.sürekli çığlık atıp durdum.
Tam hastane için kalktık, geçti normal hareketlerine devam etti sıpa :KK53: Asırı hareketliydi maşallah :nazar:

O an hem korktum geliyor diye hem öyle heyecanlandım ki anlatamam,
Gerçeğinde nasıl olucam hiiç bilmiyorum, hele eşimin dünkü halini düşündükçe kahkaha atıyorum :KK48:
Perşembe gelse de kuzumu görsemmmm

evet heleki küçük karnım var diyorum bu halde bile ne oturup kalkabiliyorum ne sağa sola dönebiliyorum ay ne acayip bi ülkede yaşıyoruz burası yanıyo oraya dolu yağıyo ilginç nerden bilceksin cnm böyle olacağını sana da sürekli iş çıkıyo sen temizliyosun geri berbat oluyo bırak dağınık kalsın:):):)

Valla sorma canım ben siliyorum yağmurdan doludan batıyor.

Ne yapalım kısmet.

oy ne güzel bakayım çarşamba günü dr bana ne diyecek. normal istiyorum bir yandan da tırsıyorum. böle hop a sancı hastane derken bir anda oldu da bitti maşşallah olur inşallah
Canım acısıçok az kendini kasma derin nefes alıp verene kadar bitiyor.Ama kasma rahat ol bana yok çokacıdı ağladım dediler yok ya öyle değil...

Back
X