- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #44.401
Kızlar biraz önce duş aldım soğuğa yakın ılık suyla
nasıl rahatladım anlatamam yaa , birde ufak bi vücut temizliği yaptım
malum yarın doktor kontrolümüz var ehehehehh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
havadar yazlık spor ayakkabı tavsiye ederim. ayağımda sıcaktan veya gebelikten şişme oldu ama hala spor ayakkabımı rahatça giyiyorum :)Canim warda egilemiyorum, yada ayagimi cekemiyorum kendime. Esim warken o giydiriyo. Simdi babet giyiyorum hemen giyilenden ama terliyo ayaklarim iste. Sandaleti giyicm kocisle cikarken ama yakin yerlerede terlik denicem artik![]()
Kızlar kontrolden geldimm. Bebegim 2 haftada sadece 100 gr almış. Plasenta yaşlanması var denmisti 2 hafta once ,beslenmeme dikkat ettim ama faydası olmamış. 2800-2900 gr 51 cm ölçüldü. Uzun boylu bi kızım olacakmıs.suyumuz gayet iyi durumda. Catı muayenesi oldum korktuğum kadar yokmus sanırım biraz kendini buna hazırlamakla alakalı. Çok rahat bir normal dogum yapmamı bekliyomus doktorum.Duyunca cok sevindim. Ve 2.5-3 cm açılmam varmiş. Haftaya nst icin tekrar çağırdı. Bakalım benim kızım haftayı bekleyebilecekmi?
![]()
Kızlar hastaneden aradılar yarın saat 2 için randevumuz oluşturulmuşkızımı görücem yarın .. oyhhh heyecan bastı daha şimdiden
![]()
Canım cuma günüydü aslında randevum doktorum doğuma girdiği için gidememiştim , şimdi aradılar yeni randevu ayarladılar o yüzdenbu arada doktorumun kendi muayanehane'si , özel klinik yani
![]()
Meraba kizlar
Kontrolden geldim,cok sukur oglum iyi,suyu azdi 32. haftadan beri normala donmus ve kanala da girmis
Su anda kasiklarima igne batiyor sanki canim cikiyor ama sanci vs yok
Bekliyoruz artikOglum 3.500 kg 52 cm olmus masallah
Bu arada kendimde 2 kilo vermisim ohh![]()
Bu arada kizlar ben 2 haftada 3kilo aldim yahuniye boyle oldu
![]()
Kızlar kontrolden geldimm. Bebegim 2 haftada sadece 100 gr almış. Plasenta yaşlanması var denmisti 2 hafta once ,beslenmeme dikkat ettim ama faydası olmamış. 2800-2900 gr 51 cm ölçüldü. Uzun boylu bi kızım olacakmıs.suyumuz gayet iyi durumda. Catı muayenesi oldum korktuğum kadar yokmus sanırım biraz kendini buna hazırlamakla alakalı. Çok rahat bir normal dogum yapmamı bekliyomus doktorum.Duyunca cok sevindim. Ve 2.5-3 cm açılmam varmiş. Haftaya nst icin tekrar çağırdı. Bakalım benim kızım haftayı bekleyebilecekmi?
![]()
Anladım canım atlatmışsın maşallah.çoğu gitmiş azı kalmış.bebişim tehlikede olsa bende senin gibi hiçbişey kaldırmam tabikide.ama minikin atlatmış maşallah tehlikeyi.çok sevindim buna.ben öyle hiç hamile gibi davranamadım ilk hamileliğimde öyleydi.ewet ablan tamda benim gibiymişBenim tehlikem war, 10dk disinda ayakta bile kalmamam gerekiyoAz kaldi ama sukurler olsun bugunleri gordum. 600gramken acilmam oldu, dogmak istedi yawrum
ozaman hep dua ediyodum biraz daha buyusun, gozleri acilsin diye. Simdi Allah a sukur buyudu az bi zamanimiz kaldi ama doktr yinede tedbirli ol hicbsy yapma diyo, arabaylada 20dakikalik yola gidiyorm anca.Bende dikkat ediyorum canim. Insallah zamaninda sag salim aliriz kucagimiza
sende dikkat et yaa amann damacana mi ayy ablam gibisin ikizlere hamile 20kiloluk cocugunu tasiyo merdewende
![]()
Ohh nasl guzeldir o cicileerr. Bende karar weremiyorum hastane cantasina hangisini koycagimaoh ne güzel planlar planlar
benim de sabah kız kardeşim geldi hong kong dan abim onu alıp bana uğradı sabah kahvaltıya. bebişimin yeni cicileri geldi birsürü hediye. onları yıkayıp hazırlayacağım. sanırım hastane çantasına koyduklarımı değiştireceğim.
![]()