- 23 Mart 2010
- 528
- 670
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #44.561
Ay yaaa günlerimiz aynı sayılır bi pofuduk bir ben kaldıkKızlar benim doğumum oldu bu sabah. Allaha şükür ben de bebekte iyiyiz. 3300 gr doğdu. 50 cm boyunda. Hastanedeyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yaaa günlerimiz aynı sayılır bi pofuduk bir ben kaldıkKızlar benim doğumum oldu bu sabah. Allaha şükür ben de bebekte iyiyiz. 3300 gr doğdu. 50 cm boyunda. Hastanedeyiz
Bence yıkamakla iyi etmişsin. Ütüle ama açma dolaba koy elinin Altında temiz temiz dursun. Kaç dk lık iş açmak sonuçta. Açıkta kalırsa toz olur diyorum.
benim sat a göre 20 gün var ona rağmen hala doğmadı die stres oluyorum bnm 5-10 gün kala ne yapacağımı çok merak ediyorum. bayağı sabır lazım sanırım :)Merhaba anneler kontrolden geldim bugün bebeğim çok iyi maşallah netde ssancı yok kızım 3.500 kilo olmuş kafa yine kocaman :) haftaya salı günüm doluyormus sabah sekizde yine çağırdı çatı muayenesi yapabilirmis o vakte kadar dogurmassam tabi ayy bi heyecan bi heyecan topik topik olmuş bian önce gelse çok merak ediyorum Bu arada kasilmalarimd. CÇok sıklaştı bacagim ve kalcam düşecek gibi oluyor bazen ama sabir
Keyfine kalmış canım hevesini anladığımızı biliyorsun :))Annem de öyle dedi boşa toz olur diye işte bende heves ediyorum nevresim gećirip cibinliğini takmaya falan bugün söyledim de anneme tmm geçirriz nevresimi falan bi örtü sereriz komple o zaman dedi
TebriklerKızlar benim doğumum oldu bu sabah. Allaha şükür ben de bebekte iyiyiz. 3300 gr doğdu. 50 cm boyunda. Hastanedeyiz
Hep böyle kalacak değiliz ya. Tabiki de en az 6 ay sonra eski halimize yakın oluruz Allah'in izniyleBenimki de ne zaman eski haline dönersin diyor Sağolsun çok destekçi!
Gözünüz aydın canımKızlar benim doğumum oldu bu sabah. Allaha şükür ben de bebekte iyiyiz. 3300 gr doğdu. 50 cm boyunda. Hastanedeyiz
Esimin isi nedeniyle mardin midyattaydik 2 yildir. Dr sikintisi yuzunden Ani bi kararla adanaya kvalidemin yanina geldim bir hafta önce . Ozel adana hasttanesi muzaffer sengul u cok ovduler.gecen hafta gittim. Yarin tekrar cagirdi.
Universalmis eski adi. O hastanede dogum yapan veya yapacak arkadas var mi
bu gece herkes rahat rahat uyumuş sanırım :)
ben de direniyorum uyumamak için :)
kim uyudubu gece herkes rahat rahat uyumuş sanırım :)
Gece olacak ağrılar ile yatacağım diye üşeniyorum yatmaya.sürekli doğum rüyaları görüyorum.her kalktıgımda suyum geldi mi.kontrol ediyorum.Bende uyuyamıyorum hiç uykum yok içim sıkılıuo nedenini bilmiyorum daralıyorum yattığım yerden
valla ben uzanamadım da. uzansam uyuyakalıp tutulacak heryerim.Bende uyuyamıyorum hiç uykum yok içim sıkılıuo nedenini bilmiyorum daralıyorum yattığım yerden
ben o kontrolü sürekli yapıyorum eşim garip garip bakıyor ne oldu diyeGece olacak ağrılar ile yatacağım diye üşeniyorum yatmaya.sürekli doğum rüyaları görüyorum.her kalktıgımda suyum geldi mi.kontrol ediyorum.![]()
bu gece herkes rahat rahat uyumuş sanırım :)