- 21 Temmuz 2014
- 205
- 82
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #45.361
Ben 37.haftadayim. En son 34te gittim 2500. Kaç olmuştur ki acep simdi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim, bazi hastanelerdede veriliyomus. Ben hemsireye sordugunda steril hastane cikislarini ilk biz giydiriyoruz, zaman gectkten snra kendimizinkini giydirebilirmisiz.paketiyle hemşireye veriyormuşuz. hiç yıkanmıyormuş. ilk o kıyafeti giydiriyorlarmıs. ben de ilk defa duydum. :)
düğünlerde görüyorum ufacık bebişleri düğünlere getiriyorlar, çok üzülüyorum. Ses frekansı büyük insanı bile sağır etcek düzeydeyken o yavrucakların yeni gelişen kulakları kim bilir ne kötü etkilenir die düşünmüşümdür hep. Sen bebişine kulak tıkacı al canım. Madem gitmeme şansın yok, tedbirini al. Sıksık gelin odasına da kaçarsın emzircem die.
Canım hangi dualar? Annemlerde kalıyorum diye bütün mesajları okuyamıyorum malesef, kaçırmışım mesajınıDiger dualari da indir o zaman canim onlar da dogumun kolay gecmesi icin okunuyor bende bi izne ayrilsam okucam aksamlari firsatim olmuyor yorgunluktan malesef
Benimkinin hic gelmeye niyeti yok gbiseninki alemde
![]()
Benim beklentim haziranın ikinci haftasından sonra gelmesişöyle 15'i gibi doğsa süper olur
inşaAllah annesini üzüp de geç gelmez
![]()
Kizlar bugun cok kasilmam oldu, Allah hayir etsin. Yarinda kontrolum war dua edin bebeim iyi olsun. Damarlarda, plasentada falan problem cikmasin![]()
Kizlar bugun cok kasilmam oldu, Allah hayir etsin. Yarinda kontrolum war dua edin bebeim iyi olsun. Damarlarda, plasentada falan problem cikmasin![]()
Benimde eşimin içine doğmuş cumartesi doğuracan diyo :)
Bende ayni beklenti içindeyim ne tesadüfBenim beklentim haziranın ikinci haftasından sonra gelmesişöyle 15'i gibi doğsa süper olur
![]()
Bencede yok artikBu cumartesi mi ?yok artık
![]()
Benim beklentim haziranın ikinci haftasından sonra gelmesişöyle 15'i gibi doğsa süper olur
![]()
Bendede nedense 1 gr korku yokKızlar mrb, doğuma az bi süre kala psikolojim bozulmuş durumda doğum korkusu sardı içim daralıyo bütün gün evde yalnızım sürekli ağlayasım geliyo doğumda bana bişey olur da bebeğimi hiç göremezsem gibi düşüncelere kapılıyorum. Var mı benim gibi olan
Bende ayni beklenti içindeyim ne tesadüf![]()
Kızlar mrb, doğuma az bi süre kala psikolojim bozulmuş durumda doğum korkusu sardı içim daralıyo bütün gün evde yalnızım sürekli ağlayasım geliyo doğumda bana bişey olur da bebeğimi hiç göremezsem gibi düşüncelere kapılıyorum. Var mı benim gibi olan
Bsksli m hangimizinki once gelcekİnşallahhhhh bende o zaman doğurrum