- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #48.361
Ahh inş inşOyyy bende vajinismus gecmisi olanlardanimm insallah kolay atlatiriz dogumu, iyilesme surecini. Psikolojimiz bozulmaz insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh inş inşOyyy bende vajinismus gecmisi olanlardanimm insallah kolay atlatiriz dogumu, iyilesme surecini. Psikolojimiz bozulmaz insallah![]()
Benim erken dogum riskim war diye hep yattimSeninle ayniyiz hemen hemen ben de 37+6 yim daha var inmesine demekki biz yürüyüş yapalim bol bol
Bugün itibari ile.ohlusla 38+1olduk.canimcl pazartesi nst ye çağırdı çatı dan bahsetmedimKaçinci haftandasin?yapar heralde
Kiz sen ne zaman gitcen doktora hadi giittSezeryan doğumları ne kadar arttı böyle kızlar yaanormal yapan 3 yada 5 kişi ... yok denecek kadar az
![]()
Sorma yaa ne kadar sinir bozucuSezeryan doğumları ne kadar arttı böyle kızlar yaanormal yapan 3 yada 5 kişi ... yok denecek kadar az
![]()
Ozele gidiyorum hatta özel. Muayanesine gidiyorum doğum zamani direk doktorun yaptırdığı özel. Hastaneye gidicem. Doktorunuz gelecek inşallah bakalım senBazi doktorlar dogum esnasinda nasilsa bakilcak diye bakmiyolarmis oda mantikli aslinda. Sen ozele mi gidiyosun devletemi canim?
Kiz sen ne zaman gitcen doktora hadi giitt![]()
Sorma yaa ne kadar sinir bozucu![]()
Elhamdülillah toparladim canim...Canım maşaAllah herseyin yolunda gitmesine sevindim , sende toparladın daha iyi sanırım ... uyku dışındaaa![]()
Yarın düşünüyorum , diğer günde olabilirbakalımmmm yada doktorla hastanede görüşcez
![]()
Ins bnmkide bahane bulmaz bu zamana kadar hep normal dogum taraftariydii ama korkmaya basladmDoktorlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama son haftalarda bahane buluyoranlamadım gitti
Canim emzirme minderi gibi kullanilan yastik war ya ortasi bos hamileliktede kullanilan onun ustune otur popon ortasindaki boslukta kalsin canin cok yanmaz ablam oyle yapmisti az da olsa rahatladi.Elhamdülillah toparladim canim...
Ben tansiyon düşüklugu yaşadığım için doğumdan sonra 2 kere bayıldım, ayaklanamadim bir türlü , pazartesi kendime geldim sukur.. dün gece de banyo yaptirdik kizimizi o da güzel uyudu.. bugun çok iyi hissediyorum elhamdülillah , tek sıkıntı popomun üstüne oturamiyorum dikişlerden ama o da geçecek inşaAllah :)
Elhamdülillah toparladim canim...
Ben tansiyon düşüklugu yaşadığım için doğumdan sonra 2 kere bayıldım, ayaklanamadim bir türlü , pazartesi kendime geldim sukur.. dün gece de banyo yaptirdik kizimizi o da güzel uyudu.. bugun çok iyi hissediyorum elhamdülillah , tek sıkıntı popomun üstüne oturamiyorum dikişlerden ama o da geçecek inşaAllah :)
Benim esimde zaten pimpirik doktorda ona anlatti cocuk oksijensiz kalir kendide zarar gorur diye, karar verdi sezaryeneDoktorlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama son haftalarda bahane buluyoranlamadım gitti
Ah canım :)Seni buralarda gormek ne kadar guzel![]()
Ahh yavrum yaaa . Surekli oku bebegi nazar degiyorsa..Ah canım :)
Maalesef kızım ın çok gazı var butun gece ağlamaktan canı çıktı yavrumun. Dun nazar değdirdi biri eve geldikten sonra oldumisafirler vardı da hastaneden gelldiğimde...
Dogumda gorusursunuz artikk
senin kesinlesti mi epidural normal dogum olacagin canim, yoksa bu gittiginde mi belirlenecek
![]()
Benim esimde zaten pimpirik doktorda ona anlatti cocuk oksijensiz kalir kendide zarar gorur diye, karar verdi sezaryenene desem yok diyo. Ben Hareket ediyorum normal dogum icin oturtuyo beni ahh ahh su cumartesi geleydi bi yaptirabileydim cati muayenemi
![]()
Ins bnmkide bahane bulmaz bu zamana kadar hep normal dogum taraftariydii ama korkmaya basladm![]()