- Konu Sahibi SirriEyvan
- #51.541
Kizlar birde fito krem var onu deneyin bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm yuz ustu yatirmanin twhlikeli olduğunu duymustum
Insallah canim benim. Bende metsil kullaniyorum pek ise yaramiyo gibi. Bebek doktorumuzdanda yarin icin randewu aldik gitmisken gosterelim. Sut olunca agri yapiyo mastitten korkuyorum. Elimle sagmaya calisiyrm damarlarim cikiyoYaz canim yaz. Biz de faydalanalim
Bi gideyim de doktra canim simdi belki baska bisey der ilac di mi o sizin dediginiz?
Allah razi olsun canim sagol aglaya aglaya emzirdim buraya yazdiktan sonra simdi de sagdim bebegim uyudu diye dus alinca da sut doluyo bosaltamayinca da agri yapiyo bakalim su doktora bi gideyim de rabbim yardimcimiz olur insallah
Caniimm cok uzuldum allah yardimcin olsun insaallah en kisa zamanda bebegini emzirebilirsin tekrar. Ben cildiyeye de randevu alayim o halde. Kuzum sagmayinca ya da emzirmeyince yani sut gogsunun icinde kalinca agri yapmiyo mu sana ?
Gaz icin biz zinco kullaniyoruz ise yariyo gibi biraz canim ugrastiriyo gene ama ya alttan ya ustten bi sekilde cikariyo bi de yagi bi kere damlatinca hemen sonuc beklememek lazim bi iki gunde alisiyo vucudu
Ya kizlar bi de normalde 75-100 ml falan olurdu saginca simdi 50 bile olmadi acaba cekiliyo mu sutum? Yoksa gogsumun icinde mi kaldi ben mi sagamadim? Yumusadi biraz, gelmedi de biraktim ben se sagmayi :/
Insallah bitanem. Cok zor gercekten. Agriyi sanciyi unuttum inan. Bide korku war biberona alisir diye. Insallah hepsi cabucak gecer. Rabb im ewlatlarimizada bizlerede saglik sihhat wersin biz iyi olunca onlarda iyi oluyolar onlar oluncada biz.Canim benim insallah duzelmistirdirde kuzucugunu emzirebilirsin ya insan evladi soz konusu olunca kendi agrin aci bos geliyo yari hayirli haber aliriz ins sendende yavrumda sutune kavusur annesi
gaz varsa veya süt yokmu tereddütüm olursa 3 bardak fln içiyorumGunde bi bardakmi iciyosun cnm. Sen de ise yariyo sanirim
ayy canımm çook zor bi durum Allah yardımcın olsunIyi olur yazarsan canim banada dua edin nolur bebegimi emzirim cok uzuluyorum emziremedigime. Kremler fayda etmiyo bide pahalilr tanesi 56 lira. 4 tane aliyrz fayda etse gam yemicemyarin bidaha gidicez kontrole bakalim insallah emzir der aci cekmeye raziyim
![]()
Canim amin insallah sen stres yapmamaya calis benim kiza biz bir hafta biberonla mama verdik sut gelmemisti bende alisirmi diye korkmustum ama sut gelince memeyi emdi biberonu direk itmeye basladi rahat ol sen allahin izniyle kuzucugunu annesinin sutunu emecek bak gor annesiInsallah bitanem. Cok zor gercekten. Agriyi sanciyi unuttum inan. Bide korku war biberona alisir diye. Insallah hepsi cabucak gecer. Rabb im ewlatlarimizada bizlerede saglik sihhat wersin biz iyi olunca onlarda iyi oluyolar onlar oluncada biz.
ben kiraz ve uzum yiyorum yapmiyo gibi.Kizlar bisey sorucam meywelerden hangisi gaz yapiyo elma armut karpuz kawun disinda. Kiraz kivi uzum yaoarmi bilen var mi??
Tam Karanlikta yatma cnm. Gece lambasi olsun yada yatak odana yakin olan odanin yada holun isigi acik olsunarkadaslar al basmasi diye birsey varmi yaaa beni cok korkutuyor herkezzz :-(
Kuzumm gireyim dedim mesajıni gördüm.. bizim de gazdan ağladığı oluyordu yavrumun...şu üç gündür rahatız...yaptıklarımi sayayım kuşum..hangisi işe yaradı tam emin değilim ama tahminim var..Şu kızın gazı beni öldürecek![]()
Sağol canım benim. Çok ıkınıyor memeyle savaşıyor resmenKuzumm gireyim dedim mesajıni gördüm.. bizim de gazdan ağladığı oluyordu yavrumun...şu üç gündür rahatız...yaptıklarımi sayayım kuşum..hangisi işe yaradı tam emin değilim ama tahminim var..
Neyse sabah aksam Simplex veriyorum 6 şar damla
İkindi zamanı humana kimyonlu rezene 10 kasık kadar veriyorum kızıma.. bende aynisindan içiyorum bir fincan..
Sabah aksam ki buna 3 gündür başladım... Bir çay kasigi kimyonu azcik soğuk suya katip dikiyorum bir kerede.. ardından tadı hoş olmadığı için bir kasık nutella yiyorum:)
İnan bana 3 gündür gündüz bile uyuyor.. ki gündüz ikinmaktan uyaniyordu..
Damlayi daha önce tek başına kullanmak işe yaramamisti bizde..
Çayi ise 5 kasık veriyordum arttırdım..o yüzden hangisi işe yaradı tam emin değilim..ama içimden bir ses içtiğim kimyon diyor.. Rabbim sifa versin kuzum...
Bence kesinlikle kimyon ise yarıyor bende senin kullandiklarini kullanıyorum ama sanki kimyon tek başına ise yarıyor çünkü ben humanayı kestim içmedi çünkü zinko damla kullanıyorum kendim rezene içiyorum ...kimyon suda eritin daha kötü tabi agzina çay kasigiyla atsam üzerine su içsen daha kolay olur canım...Kuzumm gireyim dedim mesajıni gördüm.. bizim de gazdan ağladığı oluyordu yavrumun...şu üç gündür rahatız...yaptıklarımi sayayım kuşum..hangisi işe yaradı tam emin değilim ama tahminim var..
İkindi zamanı humana kimyonlu rezene 10 kasık kadar veriyorum kızıma.. bende aynisindan içiyorum bir fincan..
Sabah aksam ki buna 3 gündür başladım... Bir çay kasigi kimyonu azcik soğuk suya katip dikiyorum bir kerede.. ardından tadı hoş olmadığı için bir kasık nutella yiyorum:)
Çayi ise 5 kasık veriyordum arttırdım..o yüzden hangisi işe yaradı tam emin değilim..ama içimden bir ses içtiğim kimyon diyor.. Rabbim sifa versin kuzum...
Canim sen bunları niye dinliyorsun konuşturma kimseyi bu konularda aklını karistirmasinlar her gün nas Felak sürelerini oku Allahın izniyle hiçbişey basmaz da olmazda... zaten bu dönemler çok zor birde böyle şeylerle psikolojisi ni bozuyor lar insanın ..sen düşünme canım böyle şeyleriarkadaslar al basmasi diye birsey varmi yaaa beni cok korkutuyor herkezzz :-(
Ben ilk dogum yaptigim hafta 3 defa yasadim adi ne bilmiyorun ama ucude kabus gibiydi olben kiraz ve uzum yiyorum yapmiyo gibi.
Tam Karanlikta yatma cnm. Gece lambasi olsun yada yatak odana yakin olan odanin yada holun isigi acik olsun
Kizlar sorunumuz hep ayni...yazdklarni ben de uygulayacagm canm kimyonu ozellikle bakalim.benm oglum daha 23 gunluk siznkiler ne kadarlik?bide bizm uyku sorunu var uyumuyor cocuk gazi olsada olmasada uyku cok problem neden uyumazki altida temiz emzirdm yeni.o uyuyana kadar yine meme icin yalanmaya basliyor cozemedim ben bu isi sanki bi kısır döngüKuzumm gireyim dedim mesajıni gördüm.. bizim de gazdan ağladığı oluyordu yavrumun...şu üç gündür rahatız...yaptıklarımi sayayım kuşum..hangisi işe yaradı tam emin değilim ama tahminim var..
Benimde en cok zorlandigim sey bebek ne guzel emerken uyuyor gazini cikaracaz derken hem uyaniyor hem agliyor bidahada uyutamiyorum. Uyandirmadan yatar vaziyette cikarmanin yolu olsa keske sorunlar hep ayni kizlar kesin cözumude yok ne yazikki napcaz bilmiyorum
Ya sorma gazi olan bebek 2 saatte bir emzir diyor dr. Ama 45 dk da bir meme istiyor napicam bilmiyorum.
Cnm acin hafifleyene kadar sag . emzirme. Ben cozumu boyle buldum suan iyi memisler:)