2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Giremedim ne zamandır..

Geçmişe bir göz attım atlayarak..yavaş yavaş gaz sorunları düzelmiş elhamdülillah.. ne çabuk buyuyorlar değil mi:)?

Benim kizim 2 aylık oldu.. aşısi var iki gün sonra agulari hiç bitmiyor 15 gündür :) MaasAllah barekAllah.. sesimize de cevap veriyor muhabbet edip kahkahayla gülüyor. Emerken bile muhabbet ederek emmeye başladı.. bu yüzden emme süremiz arttı :))
İki çekiyor bana gülüyor konuşuyor sonra yine devam emmeye MaasAllah....

Onun haricinde düzenli verdim hep simplexi...gaz sorunumuz kalmadı şükürler olsun, bu yüzden gündüz de uyumaya başladı kizim.. hem alttan hem ustten çıkartıyor gazını, ardından Kakasini :)

momfortbaby aldik, kesinlikle tavsiye ederim.. çok rahat kullanımı..:) her yerde pratik bir şekilde bebek seninle..

Ben ise 20 gün sonra ikinci adetimi görmüş bulunmaktayim... Bugun 2.günüm.. ağrılarım hafiflemis :) 66 yla doğuma girmiştim.. 56 kiloyum..

Bizden durumlar bu kadar , umarım aşıyi kolaylıkla geçiririz :)
Öptüm sizleri..

Bebeğimin sağ gözünün irisinde kahverengi dilim var var. Yeşil gibi ditaraflar. Göz irisinde iki renklilik olan var mı? Biri yardımcı olursa sevinirim

Canim bende vermemekte direndim ama artik veriyorum aktardan almis arkadasim kendi bebegine duzenli vermis bebek cayi adi 5cesit bitki var icinde iki gundur veriyorum faydasi olmasi umidiyle
Canim acaba ayni seydenmi bahsediyoruz. Bizim burda adı oyle iste.. bi cay kasigi alip tulbentin icin sariyorum tozu. Yarim cay bardağı suya daldirip cikariyorum bikac defa. Suya rengini iyice verince uc cay kasigi bebege veriyorum. Sabah aksam oglen. Ayni sey mi acaba. Ama bildigin büyük adam gibi gaz cikariyor. Sesinden kendi korkuyor bide:)

normal gaz ilacını günde 3 kere düzenli kullanırsan kısa sürede sorunun hallolur. sade sancısı varken gaz ilacı vermek işe yaramıyor. düzenli kullanmaya başladığımızdan beri çok rahat ettik biz.

Kızlar mama takviyesi yapıyorum aptamil kullanıyoduk 2 gündur sma veriyorum ve 2 gündur kakasını yapmıyo mama degisikliginden mi acaba önceden bu sorunumuz yoktu kabız da degil ama yapmıyo

Kizlarr dun demistim ablama gecicez diye. Ikiz bebekleri yogun bakimdalardi ciktilar Allah a sukur. Bi gorseniz okadr kucuklerki 2400 dogdular. Biri 2 kiloya birin1800 e dusmus kucagima aldim gercekten kucukler ama sagliklilar cok sukur. Ikizlerde farkli tatliymis ya simdilik bitane parkyataga ikisi sigiyo :)

maşallah size.
aşıdan sonra 3 gün yıkanmak yokmuş giderken yıkamayı unutmayın.
ilk ay zormuş o da sanırım gaz sorunu yüzünden. baştan düzenli gaz ilacını kullandırtsa dr belki bu ldr sıkıntı yaşanmayacaltık.
valla bizimkide kendi kendine hikayeler anlatmaya başladı. insan ısırmamak için zor tutuyor kendini

ayy allahim yerim ben onlarii yaa uyyy ikiz gercekten cok guzel olurdu keske bnmkide ikiz olaydi :')

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…