2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar bu sbh kontrolüm vardı 40ından sonra gel demişti.
bol bol keygel egzersizi yap dedi
5 kg üzerini taşıma dedi market vs. çocuk hariç ona mecburuz
isteksizlik olur hangi şekil doğum olursa olsun normal dedi. hormonlardan dolayıymış.
kuruluk olur dedi jel verdi.
doğum kontrol yöntemi nasıl istersin dedi. mümkünse hap dedim. emzirirken kullanabileceğim doğum kontrol hapı verdi. adetken de içmeye devam edeceksin hiç ara verme dedi. 3. günden sonra korumaya başlar dedi.

Eklentiler

• IMG-20150803-WA0005.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 59
kizlar biz esimle şapka yontemiyle korunuyorduk dun korunmadi esim yanlislikla iceri geldi adette olmadim acaba hamile kalirmiyim yaaa cok korkuyorumm :'(

emzirirken hap içilebileeğini hiç bilmiyodum :/ bide neden ağır taşımıcaz kiii?

kizlar biz esimle şapka yontemiyle korunuyorduk dun korunmadi esim yanlislikla iceri geldi adette olmadim acaba hamile kalirmiyim yaaa cok korkuyorumm :'(
eğer doğumdan sonra hiç adet olmadıysan hamile kalma riskin çok düşük, ama olmaz olmaz deme olmaz olmaz demişler :)) bidaha çok dikkat etmekte fayda var

Oy cnm bnmm biz nurse harveys kullaniyoruz bi nebze iyi geliyo doktruna sor kullan istersen canim. Her eczanede bulunmuyo ama

Bir aylik olmadan kullanmak zorunda kalmistim verilmez denmesine ragmen ise yaramadi ama artik bir ayi gecti belki simdi yarar

Ben hepsini duzenli kullandim ama yok yapamiyo cocuk popo deligine masaj yapmasam yapamiyor oda kus kadar cikariyor

Biz henüz korunma yöntemi bulamadık malesef geri çekiliyor o. Ama fun o da azcık kaçırmış olabilirim dedi, ben adette olmuştum. İnşallah bi kaza olmamıştır. Nazperver'in dediği haptan alsam bende iyi aslında. Bi bakayım, araştırayım :)

Kızlar benim hala kanamam devam ediyo bi türlü bitmedi adet mi oluyorum bilmiyorum ki esimde bahane uydurdumu düsünüyo artık bu yüzden biraz aramız limoni ne zaman bitecek anlamıyorum

Kizlar sutunuz mu yetmiyo mama veriyorsunuz . benimde sutum var ama memeyi gazdan dolayi ememiyor. Emmeyince doymuyor doymayinca uyumuyor uyumayinca kivranip bagirip cagirip ortaligi yikiyor. Sutum boylelikle benimde azalacak galiba .

Kızlar benim hala kanamam devam ediyo bi türlü bitmedi adet mi oluyorum bilmiyorum ki esimde bahane uydurdumu düsünüyo artık bu yüzden biraz aramız limoni ne zaman bitecek anlamıyorum

Benimde hala var gerci 40 olmaya 2 3 gun var ama hic kesilmeden devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…