- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #52.461
emzirirken hap içilebileeğini hiç bilmiyodum :/ bide neden ağır taşımıcaz kiii?kızlar bu sbh kontrolüm vardı 40ından sonra gel demişti.
bol bol keygel egzersizi yap dedi
5 kg üzerini taşıma dedi market vs. çocuk hariç ona mecburuz
isteksizlik olur hangi şekil doğum olursa olsun normal dedi. hormonlardan dolayıymış.
kuruluk olur dedi jel verdi.
doğum kontrol yöntemi nasıl istersin dedi. mümkünse hap dedim. emzirirken kullanabileceğim doğum kontrol hapı verdi. adetken de içmeye devam edeceksin hiç ara verme dedi. 3. günden sonra korumaya başlar dedi.
eğer doğumdan sonra hiç adet olmadıysan hamile kalma riskin çok düşük, ama olmaz olmaz deme olmaz olmaz demişler :)) bidaha çok dikkat etmekte fayda varkizlar biz esimle şapka yontemiyle korunuyorduk dun korunmadi esim yanlislikla iceri geldi adette olmadim acaba hamile kalirmiyim yaaa cok korkuyorumm :'(
Ayy canim.. Benim gibi biri daha.. Cok korkuyorum bende umarim bisey olmazkizlar biz esimle şapka yontemiyle korunuyorduk dun korunmadi esim yanlislikla iceri geldi adette olmadim acaba hamile kalirmiyim yaaa cok korkuyorumm :'(
Bi daha mi aman amaan ne bicim stresmis ya bende daha adet olmasim ama korkuyorumAyy canim.. Benim gibi biri daha.. Cok korkuyorum bende umarim bisey olmaz
yok dogumdan snra adet olmadim . ins hamile kalmam bdaha dahada cok dkkat edicem zatn bu sondueğer doğumdan sonra hiç adet olmadıysan hamile kalma riskin çok düşük, ama olmaz olmaz deme olmaz olmaz demişler :)) bidaha çok dikkat etmekte fayda var
ins yaa daha yeni dogurmsken ikinci suanlk istemyrm.Ayy canim.. Benim gibi biri daha.. Cok korkuyorum bende umarim bisey olmaz
Ahh ahh bi de benimki sezeryanins yaa daha yeni dogurmsken ikinci suanlk istemyrm.
malesef benimkideAhh ahh bi de benimki sezeryan
Bnde bisey yapmycam sanirim. Artik dua etmekten baska care yokcok dusuk de olsa bi ihtimal var ya korkuyo insan bi daha mi aslaa
bizde bugun 35 gunluk olduk . kontrole gittik 4800 olmus kilomuz boyumuzda 56 cm sizce iyimi kizlar ?
Oy cnm bnmm biz nurse harveys kullaniyoruz bi nebze iyi geliyo doktruna sor kullan istersen canim. Her eczanede bulunmuyo ama
normal gaz ilacını günde 3 kere düzenli kullanırsan kısa sürede sorunun hallolur. sade sancısı varken gaz ilacı vermek işe yaramıyor. düzenli kullanmaya başladığımızdan beri çok rahat ettik biz.
Biz henüz korunma yöntemi bulamadık malesef geri çekiliyor o. Ama fun o da azcık kaçırmış olabilirim dedi, ben adette olmuştum. İnşallah bi kaza olmamıştır. Nazperver'in dediği haptan alsam bende iyi aslında. Bi bakayım, araştırayım :)kizlar biz esimle şapka yontemiyle korunuyorduk dun korunmadi esim yanlislikla iceri geldi adette olmadim acaba hamile kalirmiyim yaaa cok korkuyorumm :'(
Sma yapiyo canim bizde cektik ondan. Zeytinyagi koyuyomusun icine bide ne siklikta ne kdr weriyosun
Sma yapiyo canim bizde cektik ondan. Zeytinyagi koyuyomusun icine bide ne siklikta ne kdr weriyosun
Kızlar benim hala kanamam devam ediyo bi türlü bitmedi adet mi oluyorum bilmiyorum ki esimde bahane uydurdumu düsünüyo artık bu yüzden biraz aramız limoni ne zaman bitecek anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?