- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.081
MaSallah kesintisiz 4 saat uyuyor mu bir yatiştaYok benimki sadece aşıda ağrıdı eve gelince calpol verdim 4 saat kadar uyudu arada emzirdim uyandırmadan calpol vermeni öneririm calpol sadece ateş düşürücü değil ağrısı varsa alır tabi bu gece ne olacağını bilmiyorum
Üstlerini gece ne ile örtüyorsunuz yorganin altinda kalir diye örtemiyorum battaniye örtüyorum mecbur
MaSallah kesintisiz 4 saat uyuyor mu bir yatişta
Nasil 2 saat uyutuyorsun. Benimkide en fazla 2saat ayakta durabiliyo sonra huysuzlaniyo ama kendi basina uyuyamiyor cigliklar atiyor uyuyuncada max 20 dk.Normalde 2 saat uyur ama ilacın etkisiyle 4 saat uyudu bugün. Ayrıca bebeğimi alıştırdım 2 saat uyanıksa bi okadar da uyutuyorum bazen mızmız olduğu zaman çok uyumuyor ama gecemiz uykuyla geçiyor
Nasil 2 saat uyutuyorsun. Benimkide en fazla 2saat ayakta durabiliyo sonra huysuzlaniyo ama kendi basina uyuyamiyor cigliklar atiyor uyuyuncada max 20 dk.
mama ztn süte göre bayağı tok tutuyor.Bende oyle dusundum biberonun agzini degistirdim yogun akisli aldim ama red ediyor emzirmiyorum biberonda almazsa gece kalkinca ne vericem bari karni tok tutucak birseyler verim diyorum yatmadan once
ben de o yönteme niyet ettim. hayırlısı artık vakti gelsin deKızlar ben çok heyecanlıyım :)) şu ek gıdaya geçsek artık, 2 ay kaldı sabırsızlanıyorum :) blw yöntemine karar verdim. O tabak bitecek kitabını sipariş ettim yrn öbür gün elimde olur. Blw Türkiye die face de bi grup var, herşeyi anlatıyo kafama çok yattı.. Geriye sadece 2 ay sabretmek kaldı :)
ben aktif bebek bağlıyorum yatarken kalkıncaya kdr yetiyor. ama popişi kumaş bezde daha rahat. tabi modeli önemli bence keşke hala charlie banana olsaydı piyasadahimm o zaman gece igin iyi degil. ben sleppy cocuk bezi kullaniyorum huggiesten cok cok iyi. haliba zor gelecek
inş, vakti gelince bol bol fikir alışverişi yaparızben de o yönteme niyet ettim. hayırlısı artık vakti gelsin de
inş. cnm.inş, vakti gelince bol bol fikir alışverişi yaparız
Anladim cnm tsk ederim . ben o sesleri 1 ayliktan beri sevdiremedim kolikti zaten iyi gelir diyorlardi ama sevemedi benimki...Oyun halısı yaptım birde muzikli oyun halısı var bir güzel yoruluyor . Yoruluncada bağırıyor anlıyorum uykusunun geldiğini bazen memede uyuyo bazende sallayarak sessiz.bir ortamda rahat 2,saat uyuyo ama yotube dan supurge sesini açıyorum onunla daha iyi uyuyor
Maşallah herkese söylemeNormalde 2 saat uyur ama ilacın etkisiyle 4 saat uyudu bugün. Ayrıca bebeğimi alıştırdım 2 saat uyanıksa bi okadar da uyutuyorum bazen mızmız olduğu zaman çok uyumuyor ama gecemiz uykuyla geçiyor
Valla ben de hayran kaldim benimki de max 40 dkNasil 2 saat uyutuyorsun. Benimkide en fazla 2saat ayakta durabiliyo sonra huysuzlaniyo ama kendi basina uyuyamiyor cigliklar atiyor uyuyuncada max 20 dk.
Benimki asidan dolayi huysuz bacagini hic oynatmiyor oynatincada aglayip geri duruyor normalmi birseymi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?