- Konu Sahibi SirriEyvan
- #7.941
eğer kimse almadıysa 27,28,29. cüzü alabilirim.
hiç bilmiyorum canım
canım eşine söylesen o koysa balkona kovayı sende maşrapayla falan dökersin
yıkadım canım 1.5 litrelik pet şişeyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer kimse almadıysa 27,28,29. cüzü alabilirim.
hiç bilmiyorum canım
canım eşine söylesen o koysa balkona kovayı sende maşrapayla falan dökersin
Ben aldim canim Esim çok israr ediyordu alalim diye. Aldik devami geldi
Babaannemiz de aliyor sağolsun. Bir sepet dolusu esyamiz olmuş
 Allah hepimize saglikla giydirmeyi nasip etsin
bende vardı ama 1 haftadır rahatım. kuru incir + kuru kayısı + en az 2 litre su bana çözüm oldu. günde 1den fazla muz yemeyin ya da yarım muz yiyin çok büyükse. zaten sindirim zor, bi de üzerine muz veya hamurişleri vs yiyince zorlaşıyor iyice. hala pazarda varsa hurma tavsiye ederim. trabzon hurması veya cennet elması da denir.
eşin doldursun kovayı sen yıka![]()
![]()
![]()
Amin canim inşallah hepimiz giydirecegiz sagliklaOhhh ne güzel sağlıklı günlerde giysin inşallah.
geçmiş olsun, hayırdır.
Ya saçmasalak sebepten, yok oraya gitmiyoruz in yürü felan dedi, bende çocuk mu kandırıyorsunuz her günCanim benim ne oldu? Dikkat et kendine, aklina kötü şeyler getirme
Canım ikizdi değil mi seninkîler, genelde benim arkadaslarımdan ikiz annesi olacaklar yata yata geçirdiler hamileliklerini, vücuda ağır geliyo galiba. Bol bol istirahat et cnmyne kahve rengı akıntım basladı 2 haftadır evde yatıyordum dun bır az esımle dısarı cıktık bugun kahve akıntıya devam,ıkılı testım ıdrar testım hepsı ıyı cıktı ben anlamıyorum neden boyle oluyor![]()
yok degıl tek benım ama bebegın esı asagıda plasenta prevıa yanı daha yenı yenı kendımı ıyı hıssetmeye baslamıstım tekrar akıntılar cok yoruldum artık sureklı tedırgınlık sureklı akıntı her seyde ıyı sorun yok doktorlara goreCanım ikizdi değil mi seninkîler, genelde benim arkadaslarımdan ikiz annesi olacaklar yata yata geçirdiler hamileliklerini, vücuda ağır geliyo galiba. Bol bol istirahat et cnm
yemek ve wc dışında ayakta kalmamaya çalış. annen falan yakındaysa yemek için destek alabilirsin. kanamayı ciddiye al, burdaki bazı arkadaşlarda olması normal oldugu anlamına gelmiyor. sen maksimum seviyede koru kendiniyne kahve rengı akıntım basladı 2 haftadır evde yatıyordum dun bır az esımle dısarı cıktık bugun kahve akıntıya devam,ıkılı testım ıdrar testım hepsı ıyı cıktı ben anlamıyorum neden boyle oluyor![]()
yok aılem baska ulkede zaten sorun da bu ben burda esımleyım o yapıyor zaten evde cok seyı 2 haftadı yatıyordum zaten daha dun bıraz ıyıyım dedım kalkmaya basladım yerımden tekrar tekrar ayn seyleryemek ve wc dışında ayakta kalmamaya çalış. annen falan yakındaysa yemek için destek alabilirsin. kanamayı ciddiye al, burdaki bazı arkadaşlarda olması normal oldugu anlamına gelmiyor. sen maksimum seviyede koru kendini
ha hatırlarım cnm, sen biraz daha yat da büyüsün bebiş, büyüyünce herşey yoluna girer inş, bide sorun olmasa bile tedirginlik oluyo hepimizde seni çok iyi anlıyorum, bulantım olunca rahatlıyodum en azından bebeğim iyi die, bebeğini kaybeden arkadaş doktora gittiğinde hala bulandığını söylemiş kalp 2 hafta önce Durmuş olmasına rağmen. Yani bende hep diken üstündeyim, hayırlısıyla bebeklerimizi bian evvel sağlıkla kuaklarımıza alırız inşyok degıl tek benım ama bebegın esı asagıda plasenta prevıa yanı daha yenı yenı kendımı ıyı hıssetmeye baslamıstım tekrar akıntılar cok yoruldum artık sureklı tedırgınlık sureklı akıntı her seyde ıyı sorun yok doktorlara gore
Cinsiyet net degil ama belli olunca alacagm Inşallah. Erkekse ilkide erkek oldugu icin epeyi kıyafet varBebeklerinize kıyafet aldınız mı hiç?
HayrolaKızlar okul dönüşü dolmuşçuyla kavga ettik, hemde ne kavga. Ağlamaktan içim dışıma çıktı, eşim heryere şikayet etti, üzüntüden kasıklarıma ağrı girdi doktorumu aradım, kanamam olmadı ama çok korktum. Yrn kontrole gitcemdertsiz başıma dert aldım
![]()