2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ivit cocuk hormonlu cilekler gibin olmasınn .tosuncuk ama içi boşş

bende yavas uzadıgını farkettim.

Bende de acıma oluyor ara sıra canım evet bende hissediyor gibiyim ama güçlü bir tekmeyi hissetmeden isim koyamaıyacaz dediğin gibi

Milupayı da bebeklerimize yediriyorduk ama içinde gdo çıktı. haklısın içmek isteyen içer.

Canim evet aynen dedigin gibi internetten okudum bebegi gelistiriyomus katki maddesi de yok yazmışlar ben dun icmeye basladim herkesin kendi bilecegi is tabi...

Bu haftadan beri hep hissediyordum ben de ufak pıt pıt seklinde hareketlerini haftaya p.tesi doktor kontrolumuz var ama dun gece den beri cok hissedemiyorum nedense acaba daha erken mi gitsek doktora yoksa daha yeni hareketlendigi icin normal mi bu kafama takilmaya başladı deneyii annelerden yardım alabilir miyim

Kizlar kafam karisti bu dediginiz nesquick hangisi ya cocuklarin ictigimi? yoksa bebekler icin demi nesquick var?

Rabbim anneme şifa versin inş. Kizcene be tüm annelere de sağlık versin.hayırla kucaklqyalim inş.

Ben 17. Cuzu okudum canım.biraz geciktirdim k.bakma.Allah razi olsun senden.senin araciliginla hatim oluyor. Rabbim bu dualar hurmetine yavrularimizi saglicakla kucaklamamixi nasip etsin inş.

Kızlar sabah gobiste birşey hissettim.elimle bi dokundum.b
Parmak ucu kadar bi tumsekcik.eşime dokunn dedim.hayal mi hissettigim

Sanırım yavaş yavaş hissedicez artik..şükürler olsun kuzularımı nasip eden Rabbime.

Kizlar kafam karisti bu dediginiz nesquick hangisi ya cocuklarin ictigimi? yoksa bebekler icin demi nesquick var?

Bildiğin nesquik canım çocuklar için olan ben ilk zamanlar süt içmdiğim için bunu bir de evde olan meyveyi blendırdan geçirip içiyordum o meyve genelde muz oluyordu. Bbeğimin gelişimi iki hafta ileri gitmişti o zamanlar ben sade makarnayla besleniyordum sürekli kustuğum için.

Bulantım grçince her şeyi yiyorum nesquikiöazaltmıştım gelişimi normale döndü mesela

Milupayı da bebeklerimize yediriyorduk ama içinde gdo çıktı. haklısın içmek isteyen içer.

Tatlım içeriğini okudum katkı maddesi yok o kadarcık zarar en doğalından aldığın ot da bile oluyor bu kadar ayrıntılı düşünmeyin. Sonuç olarak içinde bir sürü vitamin ve mineral var bize iyi gelecek

Ya kizlar bende nasil bir tembellik basladi anlatamam. Hic kalkmak istemiyorum yerimden. ise gitmek istemiyorum. Bu seferde vicdan azabi cekiyorum sorumlulugum olan insanlara karsi. Hem vicdan yap hep tembellik kisir dongu icinde helak oluyorum.

Ya kizlar bende nasil bir tembellik basladi anlatamam. Hic kalkmak istemiyorum yerimden. ise gitmek istemiyorum. Bu seferde vicdan azabi cekiyorum sorumlulugum olan insanlara karsi. Hem vicdan yap hep tembellik kisir dongu icinde helak oluyorum.
Bende de arada oluyor o... Şu an acayip işim var ben oturuyorum ama rahat da değilim...kalkıp işleri yapmam lazim,, :)

Isıtıcıya kavonozu koyuyorlar canım konserve gibi söyleyiver sana yeni açsınlar hassas davranırlar böyle bir dönemde çok şaşırdım gerçekten bence sen lazere gitme yine de.

Bnde de ayni durum var kaslarim bile cok gec cikiyor artik. Tuylerim acik renk ve ince seyrek ve de gec cikiyor. Allahin bi lutfu sanirim ne guzel :)

Çok harika inşallah hep böyle kalır.

merhaba kızlar size bir şey danışmak istiyorum şubatta eşimle gidip güzel iki üç günlük tatil yapabileceğimiz bir yer biliyormusunuz ege ve Marmara taraflarında

gebelikte termal oteller sıcak sular tavsiye edilmiyor değil mi nasılda gidesim geldi

Sıcak su bile yasak canım. Spili tavsiye ederim Manisada dağ tatili yapın şömine de var dağ evi çok romantik.

Evet canım o hareketmiş anlamıyoruz bende söylediğin her şey oluyor.

bende yavas uzadıgını farkettim.

Hep böyle kalsın :)

sorma canım aynı konudan bende şikayetçiyim 4 seans lazere gittim tam biraz azalmaya başladı hamile olunca bıraktım bende 2 seansım kalmıştıne güzel senin azalmış bende aksine eski haline döndü çünkü jilet kullanmak zorunda kaldım sonra da dedim bu böyle olmıcak ne kadar korksamda dün gittim ağdacıya tertemiz oldum mutlu oldum valla doğumdan sonra yine lazere devam ederim artık pek faydası olacağını sanmıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…