- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.681
gebelikte termal oteller sıcak sular tavsiye edilmiyor değil mi nasılda gidesim geldi
Bence de zararlıdır. Normal şartlarda bebek geriden geliyorsa içinde nasıl bir hormon bişey var ki çocuğu geliştiriyor yani anlamıyorum. Nasıl bir katkı maddesi nedir bu. Bence hazır olan şeylerden olabildiğince uzak durmalıyız.
Kızlar ben sağlık ocağına gidiyorum beni çağırmadılar aşı için gidip bi sorayım :))))) bu arada kıllanma sorunu ya da azalma yaşayan var mı?
Ben Aydın a taşındığımdan beri ağdacı bulmadım hamile olduğumdan epilasyona da gidemiyorum sürekli jilet yaptım 5 aydır ama hamileliğimden berİ neredeyse çıkmıyor tüylerim o kadar azaldı ve seyrekki inşallah böyke kalır.
Bende de acıma oluyor ara sıra canım evet bende hissediyor gibiyim ama güçlü bir tekmeyi hissetmeden isim koyamaıyacaz dediğin gibikızlar hepimizde aynı şey oluyor demek bu dönemlerde bağırsak hareketide değil arasıra böyle aniden karnım acıyo bi bakıyorum bi yer tümsek olmuş ve orası sert hepimiz aynıysak bu bebişimiz değil mi sadece hareket ettiğini hissetmiyorum ama karnımda bi acıma hissiyle bi yerler sertleşiyor sanırım sadece yer değiştirdiğini anlıyoruz ama hissetmiyoruz ya da hissetmek dedikleri bu mu bilmiyoruz ki sanırım arkadaşın dediği gibi güçlü bi tekme yemeden adını koyamayacağız:)
Milupayı da bebeklerimize yediriyorduk ama içinde gdo çıktı. haklısın içmek isteyen içer.canım onun ıcınde zararlı bı sey olursa mıllet neden cocuklarna ıctırsın kı ,yanı net zararı oldugunu bılmedıyınız seyı zararlı ıcmeyın dıye yazmayın,sonucta her kes hamıle burda herkeste bebegını dusunuyor ,sonucta doktor tavsıyesı,prof bı de adam bana ıc dedı ıcıyorum,zararını da hıc bı yerde duymadım,burda bı arkadas yazdım gerıden geldıgı ıcın bebegı,her kesın aklı var dusungesı var ıcmek ısteyen ıcer
Canim evet aynen dedigin gibi internetten okudum bebegi gelistiriyomus katki maddesi de yok yazmışlar ben dun icmeye basladim herkesin kendi bilecegi is tabi...canım onun ıcınde zararlı bı sey olursa mıllet neden cocuklarna ıctırsın kı ,yanı net zararı oldugunu bılmedıyınız seyı zararlı ıcmeyın dıye yazmayın,sonucta her kes hamıle burda herkeste bebegını dusunuyor ,sonucta doktor tavsıyesı,prof bı de adam bana ıc dedı ıcıyorum,zararını da hıc bı yerde duymadım,burda bı arkadas yazdım gerıden geldıgı ıcın bebegı,her kesın aklı var dusungesı var ıcmek ısteyen ıcer
Rabbim anneme şifa versin inş. Kizcene be tüm annelere de sağlık versin.hayırla kucaklqyalim inş.Kizlar telefondan giriyorum...
Annemin ameliyati çok iyi geçti şükür , iyileşmeye çalışıyor ,hamd olsun Rabbime...
Minik kızımı da gördük bugün maaşAllah barekAllah, sürekli hareket halindeydi... Her yeri o kadar büyümüş ki... Ayaklari elleri, parmakları bide boynu var artık çok güzel bir duygu
Biz çok iyiyiz hamd olsun... Gobislerin bir kısmını gördüm hatunlar maaşAllah hepimize...supersiniz
Bende pc den girince paylasacagim inşaAllah ... :) bir kiz karni da bizden geliiiirr...
Kizlar kafam karistibu dediginiz nesquick hangisi ya cocuklarin ictigimi? yoksa bebekler icin demi nesquick var?
hazirann annesi olucam inşallah 19+1 günlük hamileyim tetanoz aşısını olan var mı
Milupayı da bebeklerimize yediriyorduk ama içinde gdo çıktı. haklısın içmek isteyen içer.
Benim iki oglusumu da ekler misin?Elbette ekleyeceğim canım benimmm...
TabiisiiiiBenim iki oglusumu da ekler misin?
Bende de arada oluyor o... Şu an acayip işim var ben oturuyorum ama rahat da değilim...kalkıp işleri yapmam lazim,, :)Ya kizlar bende nasil bir tembellik basladi anlatamam. Hic kalkmak istemiyorum yerimden. ise gitmek istemiyorum. Bu seferde vicdan azabi cekiyorum sorumlulugum olan insanlara karsi. Hem vicdan yap hep tembellik kisir dongu icinde helak oluyorum.
bı zararı yok aslında tanıdıgım cok ınsan gıtmıs ozel bolgeden baska her yerlernı yaptırmıslar,saglam cocuk da dunyaya getırmıs hepsı,ama ben korkuyorum nedense rısk almak ıstemıyorum,agda da yapma taraftarı degılım ne kadar yenı agda kullansan da o agdayı ısıttıkları cıhaz ne kadar sterıl bı de burdan dusunuyor ınsan,Allah korusun bı enfeksyon falan kaparız
Bnde de ayni durum var kaslarim bile cok gec cikiyor artik. Tuylerim acik renk ve ince seyrek ve de gec cikiyor. Allahin bi lutfu sanirim ne guzel :)
merhaba kızlar size bir şey danışmak istiyorum şubatta eşimle gidip güzel iki üç günlük tatil yapabileceğimiz bir yer biliyormusunuz ege ve Marmara taraflarında
gebelikte termal oteller sıcak sular tavsiye edilmiyor değil mi nasılda gidesim geldi
kızlar hepimizde aynı şey oluyor demek bu dönemlerde bağırsak hareketide değil arasıra böyle aniden karnım acıyo bi bakıyorum bi yer tümsek olmuş ve orası sert hepimiz aynıysak bu bebişimiz değil mi sadece hareket ettiğini hissetmiyorum ama karnımda bi acıma hissiyle bi yerler sertleşiyor sanırım sadece yer değiştirdiğini anlıyoruz ama hissetmiyoruz ya da hissetmek dedikleri bu mu bilmiyoruz ki sanırım arkadaşın dediği gibi güçlü bi tekme yemeden adını koyamayacağız:)
bende yavas uzadıgını farkettim.
sorma canım aynı konudan bende şikayetçiyim 4 seans lazere gittim tam biraz azalmaya başladı hamile olunca bıraktım bende 2 seansım kalmıştıKızlar ben sağlık ocağına gidiyorum beni çağırmadılar aşı için gidip bi sorayım :))))) bu arada kıllanma sorunu ya da azalma yaşayan var mı?
Ben Aydın a taşındığımdan beri ağdacı bulmadım hamile olduğumdan epilasyona da gidemiyorum sürekli jilet yaptım 5 aydır ama hamileliğimden berİ neredeyse çıkmıyor tüylerim o kadar azaldı ve seyrekki inşallah böyke kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?