2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende tam bilmiyourm canım ama çıkması için baya ileir seviyede olması lazım odatehlilkeli zaten
anladım cidemcim ben dün kan verdim ama idrar istemedi doktor. sağlık ocağında pazartesi verilcek. bugün kasıklarımda ağrı var, dokununca,oturup kalkınca veya hareket ettikçe ağrıyor. acaba soğuklardan mı oldu yoksa enfeksiyon mu ya da bağırsaklardan mı merak ettim.

Arkadasla icimde hafiften kipirdanma oluyo gibi benimle ayno haftada olan arkdslar ne durumda acaba bagrsak harktmi yyoksa bebegimmi anlmyrm ne zaman hissedlr ya da tam olarak
Canim ilk gebeliginse zor sanirim ben ilkini 20.haftada hissettim 2.bebek icin 16 haftadan sonra deniyor ben henuz hissetmedim

@Canan demirel, benimle aynı sırada doğum yapan arkadaşım o zamanlar moda olan ve öğrencisinde de beğendiği Ela ismini koydu kızına, soy isimleri de Göv, aradan belli bir zaman geçince çocuğun ismi renk ismi, soy isimde renk.İçine sinmedi bir türlü. Sonra mahkeme kararıyla Zeynep ismini verdi. Yine bir arkadaşım yıllar önce kızına İrem ismini koymuş O da manasının sahte cennet olduğunu öğrenince yine mahkeme kararıyla sahabelerden Sevde annemizin ismini koymuş.
İsme çok önem veriyorum çok iyi düşünmek lazım. Ben esmaül Hüsna da geçen ve iyilik edenler manasına gelen Arapça bir isim düşünüyorum.

Canım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, göbekten devam ediyorum şimdilik, sen nerden vuruyorsun?
Göbeğim aşırı tüylendi ya fark edilir derecede, iğneden mi oluyor dersin?
Ağda kullanamıyorum cildim çok hassas, mecbur jilete başladım bikini bölgesi ve bacaklar için

Bende de asiri artti tuylenme kaslarimi falan aldiriyorum iki gun sonra yine ayni sey
Bence igneden degildir sizde cunki benim de karnim tuylendi sasiriyorum ya Rain60
Ben de agda kullanamiyorum jileti de sevmem en iyisi ve kolayi veet tuy dokucu kremi

C Canım ama kimyasal değil mi onlar?zararı dokunmasın :/

canım bn bacaklarımdan yapıyorum 100 uncu ıgnemı vurdum bugun artık bacaklarımı hısetmıyorum ıgne gırerken gobegıme bılerek kullanmıyorum 3 kez vudum cok acıdı bıde kesınlıkle tuylenmede etkısı var
bak bıde jılet kullanıyormussun aman bacaklarına kollarına vur fazla tuylenme sonrası zor olur yada sir agda var hassas cıltlere hemen ona basla

tuy dokucude sert ve sık cıkarıyor dıye duydum canım bı ara dusunmedım degıl

C
Canım ama kimyasal değil mi onlar?zararı dokunmasın :/
Dogru ama napalim once jilet kullandim cok kotu kullanamiyorum ama 5 dakikayla bi sey olurmuki? yeni basladim hamileligimi ogrendiyimden beri hep jilet kullaniyodum ama nefret ediyorum jiletden 2 kez krem kullandim.Kullanmayayim ozaman off

Arkadasla icimde hafiften kipirdanma oluyo gibi benimle ayno haftada olan arkdslar ne durumda acaba bagrsak harktmi yyoksa bebegimmi anlmyrm ne zaman hissedlr ya da tam olarak
Canim bende öyle kipirdanmalar hissediyorum ama tam emin değilim gaz mi bebek hareketi mi.. Benim ikinci bebek. Her zaman hissetmiyordum ara ara alt tarafa yakin hissediyorum özellikle çikolata turu yediğim zaman

Kuran da gecen isim konulacak diye bir kural yok zaten anne baba anlamli isim koymakla sorumlu. Zaten islam dini kurandan isim koy demiyr ki. Anlami guzelse islama uygun isim koyarsin. Haa anlami guzel diye gidp gayrimuslim isimde konulmZ.kisisel tercih ben ahmet koyarim baskasi alperen.

Ben kesin zararlidir icmeyin yazmadim dikkat edersen isteyen istedigini icer
Sonucta katki maddesi olan bir ürün
ben kendi fikrimi belirttim bu da en dogal hakkim

Canim bende öyle kipirdanmalar hissediyorum ama tam emin değilim gaz mi bebek hareketi mi.. Benim ikinci bebek. Her zaman hissetmiyordum ara ara alt tarafa yakin hissediyorum özellikle çikolata turu yediğim zaman
canım seyirme gibi olur demişti doktor bana :)öyle de oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…