2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benimki geriden geliyor cok da seviyorum iceyim artikkkkkkkk. Ama degisik geldi normalde katki maddesi olan bisey bence
hayır alakası yok canım cocuklar ıcıyor bunu,oyle bak bı de,benım bebek gerıden geldıgı ıcın yazmıstım burda ben kullanıyorum,burda baska forumda bızden oncekı hamıleler kullanmıs kesın cozum yazmıslar,sonucta doktor tavsıyesı ben de sasırdım ılk ama ıstersen doktorna sor sen de

çok tatlıııı uzaktan sevdim göbüşünü
sev seeevv...bende öptüm minnak kızınıııı çok çok
Bende dün burda göbüşleri görünce bir heyecanlandım bir heyecanladım...
Yaklaşık 5 ay önce bizim göbüşlerde bebişler yoktu , bak şimdi ne güzel di mi canım...

Tunaydin kizlar
Cocuklugumdan beri sütü hic sevmem zorla iciyorum fondip yaparak:)
Gecen nete yazdim hamilelerin nesquik icmesi diye zararli bir madde varmis icinde ne kadar dogru bilmiyorum ama tedirgin oldum
canım onun ıcınde zararlı bı sey olursa mıllet neden cocuklarna ıctırsın kı ,yanı net zararı oldugunu bılmedıyınız seyı zararlı ıcmeyın dıye yazmayın,sonucta her kes hamıle burda herkeste bebegını dusunuyor ,sonucta doktor tavsıyesı,prof bı de adam bana ıc dedı ıcıyorum,zararını da hıc bı yerde duymadım,burda bı arkadas yazdım gerıden geldıgı ıcın bebegı,her kesın aklı var dusungesı var ıcmek ısteyen ıcer

Cok severim ama on gunluk acigida kapatmam lazım mmm:)

hala alışamadım içimde bir can büyüdüğü fikrine... çok mucizevi..

Hayır hayır epilasyon lazer çok zararlı doktorun nasıl gidebilirsin diyor ki ben kime sorduysam emzirirken bile yasak dediler.
bı zararı yok aslında tanıdıgım cok ınsan gıtmıs ozel bolgeden baska her yerlernı yaptırmıslar,saglam cocuk da dunyaya getırmıs hepsı,ama ben korkuyorum nedense rısk almak ıstemıyorum,agda da yapma taraftarı degılım ne kadar yenı agda kullansan da o agdayı ısıttıkları cıhaz ne kadar sterıl bı de burdan dusunuyor ınsan,Allah korusun bı enfeksyon falan kaparız

Bunu bnde daha once izlemistim cnm ama turkcesi yokmu anlamiyorum bebisin dediklerini

hala alışamadım içimde bir can büyüdüğü fikrine... çok mucizevi..
Hemde nasıl...
İmana gelmek için bu yeter ! Allahım ne büyük...
Ki her gün gözümüzün önünde yaşanıyor bu , yeni bir can doğuyor...
Rabbim kalp gözümüzü açıp bu mucizelerinden faidalanmayı nasip eylesin bizlere...

Bnde de ayni durum var kaslarim bile cok gec cikiyor artik. Tuylerim acik renk ve ince seyrek ve de gec cikiyor. Allahin bi lutfu sanirim ne guzel :)

merhaba kızlar size bir şey danışmak istiyorum şubatta eşimle gidip güzel iki üç günlük tatil yapabileceğimiz bir yer biliyormusunuz ege ve Marmara taraflarında

bana soruyolar hissediyor musun diye ama hissediyor muyum emin değilim. bağırsak hareketidir diyip geçiyorum. bebişe yormak istemiyorum her hareketi nedense sağlam bi tekme yemeyi bekliyorum ben de
Aynen cnm icim kimil kimil surekli ordan oraya biseler hareket ediyor sanki ama insan daha once tatmadigi icin bu duyguyu bebismi degilmi anlamiyorum hem icimde bi sevinc hem de yok ya bagirsak hareketidir o die soylenip duruyorum cok ikilemde kaliyorum :)

a
kesınlıkle olmaz canım ben de cok ozledım saunayavgırmeyı,kopuklu masaj ve keseama yasakmıs artık gelen kış ınsallah

ya üzüldüm şimdi denizlide güzel oteller varmış neyse zaten çok uzak değilim denizliye bebiş doğsun onunla giderim veririm babasına girerim bi güzel masaj yaptırırım hem belki doğumdan sonra süt olması için sıcak su iyi gelir değil mi

ben de aynen canım. sevinmeye korkuyorum resmen

gebelikte termal oteller sıcak sular tavsiye edilmiyor değil mi nasılda gidesim geldi
malesef canım yasak vücut sıcaklığında artışa neden olacak herşey yasak. termal suya girmesem de içsem diye düşünmeyin sakın. gebelikte sık sık böbrek taşı oluşurmuş onları düşürürsünüz yok yere.. kısacası no termal yes ılık duş

kızlar hepimizde aynı şey oluyor demek bu dönemlerde bağırsak hareketide değil arasıra böyle aniden karnım acıyo bi bakıyorum bi yer tümsek olmuş ve orası sert hepimiz aynıysak bu bebişimiz değil mi sadece hareket ettiğini hissetmiyorum ama karnımda bi acıma hissiyle bi yerler sertleşiyor sanırım sadece yer değiştirdiğini anlıyoruz ama hissetmiyoruz ya da hissetmek dedikleri bu mu bilmiyoruz ki sanırım arkadaşın dediği gibi güçlü bi tekme yemeden adını koyamayacağız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…