- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #12.661
hayır alakası yok canım cocuklar ıcıyor bunu,oyle bak bı de,benım bebek gerıden geldıgı ıcın yazmıstım burda ben kullanıyorum,burda baska forumda bızden oncekı hamıleler kullanmıs kesın cozum yazmıslar,sonucta doktor tavsıyesı ben de sasırdım ılk ama ıstersen doktorna sor sen deBenimki geriden geliyor cok da seviyorum iceyim artikkkkkkkk. Ama degisik geldi normalde katki maddesi olan bisey bence
sev seeevv...bende öptüm minnak kızınıııı çok çokçok tatlıııı uzaktan sevdim göbüşünü
canım onun ıcınde zararlı bı sey olursa mıllet neden cocuklarna ıctırsın kı ,yanı net zararı oldugunu bılmedıyınız seyı zararlı ıcmeyın dıye yazmayın,sonucta her kes hamıle burda herkeste bebegını dusunuyor ,sonucta doktor tavsıyesı,prof bı de adam bana ıc dedı ıcıyorum,zararını da hıc bı yerde duymadım,burda bı arkadas yazdım gerıden geldıgı ıcın bebegı,her kesın aklı var dusungesı var ıcmek ısteyen ıcerTunaydin kizlar
Cocuklugumdan beri sütü hic sevmem zorla iciyorum fondip yaparak:)
Gecen nete yazdim hamilelerin nesquik icmesi diye zararli bir madde varmis icinde ne kadar dogru bilmiyorum ama tedirgin oldum
Cok severim ama on gunluk acigida kapatmam lazım mmm:)hayır alakası yok canım cocuklar ıcıyor bunu,oyle bak bı de,benım bebek gerıden geldıgı ıcın yazmıstım burda ben kullanıyorum,burda baska forumda bızden oncekı hamıleler kullanmıs kesın cozum yazmıslar,sonucta doktor tavsıyesı ben de sasırdım ılk ama ıstersen doktorna sor sen de
hala alışamadım içimde bir can büyüdüğü fikrine... çok mucizevi..sev seeevv...bende öptüm minnak kızınıııı çok çok
Bende dün burda göbüşleri görünce bir heyecanlandım bir heyecanladım...
Yaklaşık 5 ay önce bizim göbüşlerde bebişler yoktu , bak şimdi ne güzel di mi canım...
bı zararı yok aslında tanıdıgım cok ınsan gıtmıs ozel bolgeden baska her yerlernı yaptırmıslar,saglam cocuk da dunyaya getırmıs hepsı,ama ben korkuyorum nedense rısk almak ıstemıyorum,agda da yapma taraftarı degılım ne kadar yenı agda kullansan da o agdayı ısıttıkları cıhaz ne kadar sterıl bı de burdan dusunuyor ınsan,Allah korusun bı enfeksyon falan kaparızHayır hayır epilasyon lazer çok zararlı doktorun nasıl gidebilirsin diyor ki ben kime sorduysam emzirirken bile yasak dediler.
Elbette ekleyeceğim canım benimmm...SirriEyvan cnm benim kızı da eklermisin :)))
Bunu bnde daha once izlemistim cnm ama turkcesi yokmu anlamiyorum bebisin dediklerini4
Ben bunu ilk izlediğimde yeni hamile olduğumu öğrenmiştim
ay bir ağladım bir ağladım...
ki hala her izlediğimde ağlıyorum
çok güzel bir vıdeo
Ohhh süper haber bu, bir minik kızımız daha geldiiii...
Çok çabuk büyüdü bu sıpalar maaşAllah onlaraaa
Çok teşekkür ederim canıııımmm
Hemde nasıl...hala alışamadım içimde bir can büyüdüğü fikrine... çok mucizevi..
Bnde de ayni durum var kaslarim bile cok gec cikiyor artik. Tuylerim acik renk ve ince seyrek ve de gec cikiyor. Allahin bi lutfu sanirim ne guzel :)Kızlar ben sağlık ocağına gidiyorum beni çağırmadılar aşı için gidip bi sorayım :))))) bu arada kıllanma sorunu ya da azalma yaşayan var mı?
Ben Aydın a taşındığımdan beri ağdacı bulmadım hamile olduğumdan epilasyona da gidemiyorum sürekli jilet yaptım 5 aydır ama hamileliğimden berİ neredeyse çıkmıyor tüylerim o kadar azaldı ve seyrekki inşallah böyke kalır.
altyazı var canımBunu bnde daha once izlemistim cnm ama turkcesi yokmu anlamiyorum bebisin dediklerini
Aynen cnm icim kimil kimil surekli ordan oraya biseler hareket ediyor sanki ama insan daha once tatmadigi icin bu duyguyu bebismi degilmi anlamiyorum hem icimde bi sevinc hem de yok ya bagirsak hareketidir o die soylenip duruyorum cok ikilemde kaliyorum :)bana soruyolar hissediyor musun diye ama hissediyor muyum emin değilim. bağırsak hareketidir diyip geçiyorum. bebişe yormak istemiyorum her hareketi nedensesağlam bi tekme yemeyi bekliyorum ben de
kesınlıkle olmaz canım ben de cok ozledım saunayavgırmeyı,kopuklu masaj ve kesegebelikte termal oteller sıcak sular tavsiye edilmiyor değil mi nasılda gidesim geldi
kesınlıkle olmaz canım ben de cok ozledım saunayavgırmeyı,kopuklu masaj ve keseama yasakmıs artık gelen kış ınsallah
ben de aynen canım. sevinmeye korkuyorum resmenAynen cnm icim kimil kimil surekli ordan oraya biseler hareket ediyor sanki ama insan daha once tatmadigi icin bu duyguyu bebismi degilmi anlamiyorum hem icimde bi sevinc hem de yok ya bagirsak hareketidir o die soylenip duruyorum cok ikilemde kaliyorum :)
malesef canım yasakgebelikte termal oteller sıcak sular tavsiye edilmiyor değil mi nasılda gidesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?