2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tunaydin kizlar
Cocuklugumdan beri sütü hic sevmem zorla iciyorum fondip yaparak:)
Gecen nete yazdim hamilelerin nesquik icmesi diye zararli bir madde varmis icinde ne kadar dogru bilmiyorum ama tedirgin oldum

Tunaydin kizlar
Cocuklugumdan beri sütü hic sevmem zorla iciyorum fondip yaparak:)
Gecen nete yazdim hamilelerin nesquik icmesi diye zararli bir madde varmis icinde ne kadar dogru bilmiyorum ama tedirgin oldum
Bence de zararlıdır. Normal şartlarda bebek geriden geliyorsa içinde nasıl bir hormon bişey var ki çocuğu geliştiriyor yani anlamıyorum. Nasıl bir katkı maddesi nedir bu. Bence hazır olan şeylerden olabildiğince uzak durmalıyız.

Bunlar da benim minik kızıııım , dışarıda görenler sen nasıl 4 buçuk aylık hamilesin diyorlar , hiç karnım yokmuş
Ama bende sıfır göbek vardı gayet çıktı karnım pantolonlarım olmuyor hehehe

Eklentiler

• IMAG3733_1.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 103
  • IMAG3815.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 127
Kızlar bende koşu bandı var günde saat saat yürümem lazım sakıncası olur mu? Dün 10 dakkadan fazla yürütmedi eşim. Normal yürüme hızımda hem de.
doktorun sakınca gormuyorsa aksıne yurumen faydalı 1. saat gıbı,yoga plates yapanlar var gebelıkte,normal doguma faydalı

4
Ben bunu ilk izlediğimde yeni hamile olduğumu öğrenmiştim
ay bir ağladım bir ağladım...
ki hala her izlediğimde ağlıyorum
çok güzel bir vıdeo

Bir kiz daha geliyorrrr doktorum gelisiminin iyi oldugunu soyledi 4lu test verdim haftaya sonuclanacak 15 cm 220 gr olmus minigimmm
Ohhh süper haber bu, bir minik kızımız daha geldiiii...
Çok çabuk büyüdü bu sıpalar maaşAllah onlaraaa

Canim cok gecmis olsun annene
Çok teşekkür ederim canıııımmm

Magnezyum yazmisti onceden dedigin gibi biraz rahatlatiyordu benim agrilar asil enfeksiyondan yalniz magnezyum kabizliga acayip iyi geliyo
evt ıshal olmustum ben de hatırlıyorumsenın enfeksyon fazlaysa antıbyotık sart ,bende 1-2 erıtrosıt ve lokosıt gorulmustu ama doktor ılac vermedı

ilk kez duydum seyrelmeyı ,ben ıkı yıl lazere gıttım tum vucut nerdeyse bıtmıstı bıle ama acayıp kıllanma oldum ,sımdı doktorum gıde bılırsın dıyor ben korluyorum lazere gıtmeye tekrar,yuzume agda yapıyorum ama bacak falan jılet acaıp arttılar paralarma yazıkbosa gıttı

ben de bıyık bölgesine lazer yaptırıyodum artık yaptıramıyorum

kızlar pat diye konuya dalcam ama nesquıkli süt neye ii geliomuş ilk kez böyle bişey duydum da... merak ettim
bebegın gelısımı hafta olarak gerı olunca ıyı gelıyor canım,5 gun gerıden geliyor benım bebek ondan kullanıyorum,hanı sut ıcemeyen annelere de cozum olur dıye yazmıstım burda

Hayır hayır epilasyon lazer çok zararlı doktorun nasıl gidebilirsin diyor ki ben kime sorduysam emzirirken bile yasak dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…