- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.161
Estagrlfrllh cnm:)Haklisin canim bebisleri uzmeyelim :) etkileniyodur oda.kusura bakma ben benim yazdigim msji okuyunca oyle yazdin sandim hakkini helal et
ya işte onlar için doğum feci bir şok, mantıkları almıyor yanı bir yere kadar alıyor işte. regli de öyle.Aynen ya tam bir oğlan çocuğu benim eşim annesini evde düşük yaparken görmüş o yüzden regl onu aynı şoka sokuyor benim reglim çok kanamalı ve ağrılı geçiyordu eşim ben mi oluyorum sen mi oluyorsun anlamıyorum sen regl olunca benim karnım ağrıyor diyor. Ay regl olmayı özledim valla :)))
Estagrlfrllh cnm:)
20.haftadan sonraydi değil mi bas popo popo bacak diye. Offf vakit cabuk gecsin ne olurrrrrr:))cnm altta baş ve popo mesafesi yazıyorlar. bacakları hesaba katmıyorlar.
20.haftadan sonraydi değil mi bas popo popo bacak diye. Offf vakit cabuk gecsin ne olurrrrrr:))
:)) inşallah veririz kiloları da. şu an önemli olan bebişlerin iyi olması.Benimde zorunlu olacak. Ama hala cevremde anlamakta direnen insanlar oluyor. Neyse idare etmek lazım:) oyle yada boyle olsun. Benim tek isteğim bu defa bebegimi kucaagima alabilmak. Kilolar umrumda degil vallllaaa 3bucuk kg aldim:) ayrica eltim iki sezeryan oldu ve su an tig gibi masaallah ebru salli vucudu var kizda:)
canım bende bazı pembe bebek arabalarına bayılıyorum ama 2. yi istediğim için kırmızı alırım bendehın uygunmuş cnm, benim oğlum olcak mavi bana uyar, ama acaba kırmızı alsam ünisex olsa, nasipse diğer bebemde de kullansam die düşünüyorum
canım benimki alınganlık değil onu söyleyeyim öncelikle. sabah bir arkadaş ağlayacaktım neredeyse diyor. zorunlu sezeryan olacak. burada korktuğu için sezeryan olacak arkadaş pek yok ama varsa da zorunluluktan olacak arkadaşları korkutmadan söylemek bana daha insancıl geliyor. inşallah hepimiz bebeğimiz için en uygun doğumu yaparız. rahatsız olduğum noktayı açıkladım aslındaCanim biz burda bilgi paylasimi icin bulunuyoruz dimi.okuduklarimuz veya kendi durumumuzla alakali bilgi aliyor edindigimuz tecrubeleri paylasiyoruz.ben o yaxiyi yazarken zorunlu sezeryanlari uzmek amacli yazmadim tabiki.mecbur kalirsak hepimizde gireriz sezeryana.ama burda sezeryandan korkan kimseyi pek gormedim ama normal dogumdan korkan kendi istegiyle sezeryan olmak.isteyen.arkadaslara dinledigim biseyi paylastim.ayrica evet normal dogumdada bebek soguk.ameliyathaneye cikiyo ama dogum asamasinda bebek farkinda digum.olacaginin kendi cabasida var.anliyorum seni hamilelik alinganligi var ama bende hamileyim canim.hamileliginde problem.tasayan annelerden bahsetmissin bende problem yasadim tedaviyle hamile kaldim hepimiz sikintilar yasiyoruz oyuzden okuduklarimizi farkli anlamazsak direk.alinganlik yapmazsak sevinirim
canım sütü geç geliyormuş yazıyorsun. onu sütüm gelmeyecek mi diye anlayanlar oluyor. hassas bir dönemdeyiz sonuçta. yarım saat ile iki saat içinde geliyormuş sezeryanda da sonuçtaArkadasim benim yazdigim yaziyi bidaha oku istersen ben sezeryanlilarin sutu gelmez yazmadim sezeryanlilara gore normal digumda sut daha cabuk geliyomus yazdim.Allah askina okuduklarinizi bukadarda farkli yonlere cekmeyin
canım bende bazı pembe bebek arabalarına bayılıyorum ama 2. yi istediğim için kırmızı alırım bende
baby2go özellikleri açısından güzel geldi bana canım. casual cadillac var bir de ama onda çift yön olayı sıkıntılı gözüküyor. baby2 go 8838 volo travel sistem bebek arabası. videosu var internette canım. bak istersen...Hangi markalara bakıyorsun canım ben öyle milyarlar vermek istemiyorum arkadaşlarımın yorumlarına bkıyorum baby2go için iyi diyorlar. Bir de bu çok küçülen çok parçalı şeyler için çabuk bozuluyor diyorlar. Hepsinden önemlisi kullanılan maddenin bebeklere zararkınolmaması bunun için sertifakalarına bakmak lazım senin aklındaki nedir?
baby2go özellikleri açısından güzel geldi bana canım. casual cadillac var bir de ama onda çift yön olayı sıkıntılı gözüküyor. baby2 go 8838 volo travel sistem bebek arabası. videosu var internette canım. bak istersen...
canım iznini iptal etirebiliyorsan ettir. sonra izin alır gidersin annenlerin yanına.günaydın arkadaşlarr
dün gece 12 yi geçiyordu uyudum 2 de uyandım gözüme bir damla uyku girmedi bütün gece. uykusuzluk yorgunluk derken şimdi işteyim. oğlumunda kreşte karne töreni var 11..30 da oraya geçeceğim. ve günün bombası kayınvaldem ve kayınpederim fransadalardı dün gece sürpriz yapıp gelmişler. gelsinler tabide bende önümüzdeki hafta 5 gün yıllık iznimden aldım istanbula annemlere gidecektim. şimdi kara kara düşünüyorum problem olmaz inşallah. bu arada kayınvaldem hala bebeğim için hayırlı olsun bile demedi sormuyor bile . hoş kendi bilir tabi bakalım neler olacak.
yarında aöf sınavlarım var ikinci ünv. bu akşam çalışırım diyordum oda kalacak bu gidişle. Allah yardımcımız olsun.
Benimki bu günlüktekinden daha kısa ama. Belki de bebeğe göre değişiyorKizlar bizim su gunluklerdee bebegin boyu yaziyorya ona inanmayin bebisler daha uzun oluyor.dusugumden biliyorum bu haftada bebek 15 cm yaziyo, oyle degil bebis 25cm civarinda:))
tamam canım söylerim. seninde aklına yatan bir şey olursa sende paylaşBakayım ben de sürekli araştırıyorum önce mağazadan inceleyip sonra aynı ürünü internetten sipariş etmek istiyorum hatta :)) başka beğenirsen bana söyle mutlaka.
canım bundan sonra daha dikkat edersin olur biter. hiç kafana takma. önemli olan bebeğimizin ve bizim sağlığımız.Ayyy kizlar siz ne guzel azcik azcik kilo almissiniz ben nerdeyse 10 kilo aldim( siz boyle yazdikca ben ne cok kilo almisim diyorum
ayne canım. benim arkadaşım sezeryanla dogum yaptı. hem de epidural sezeryan değil, tamamen uyutuldu. zaten 15-20 dakika sonra odaya getirdiler, bebek de geldi. 10 dakika içinde sütü geldi ve çok güzel emzirdi.canım sütü geç geliyormuş yazıyorsun. onu sütüm gelmeyecek mi diye anlayanlar oluyor. hassas bir dönemdeyiz sonuçta. yarım saat ile iki saat içinde geliyormuş sezeryanda da sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?