2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bizim su gunluklerdee bebegin boyu yaziyorya ona inanmayin bebisler daha uzun oluyor.dusugumden biliyorum bu haftada bebek 15 cm yaziyo, oyle degil bebis 25cm civarinda:))

ya işte onlar için doğum feci bir şok, mantıkları almıyor yanı bir yere kadar alıyor işte. regli de öyle.
en ii kadın doğumcular da erkeklerden çıkarmış genelde ,böyle bir istatistik de var ama :)) elalemin adamı neler başarıyor ,bizimkiler kan bile göremiyorlar :))
hiç özlemedim regli falan ben hhahahaa :)

merhaba güzel anneler doğumla ilgili bende bir şey paylaşacağım oğluşu normal yolla doğurdum cuma günü kontrole gittim hiç bir sorun yoktu alttan muayene etti 2 cm açılmam vardı akşam sancılanırsın sabah doğuma gelirsin herhalde dedi ben çok rahatım gece hiç bir şey olmadı sabah gittim hastaneye ntsye girdim sancılar tavan yapıyor ama bende tık yok yalnız benim sancı çıktıkça oğlanın kalp atışı düşüyor doktor seni gönderemem çok tehlikeli bebege hen an birşey olabilir dedi ben suni sancıyla doğum yaptım meğersem bir gecede benim oğlan nasıl olduysa göbek bağını boynuna dolamış eğer o gün tekrar ultrasyona soksaydı doktor beni kesin sezeryana alırdı.anlayacağınız nasıl doğuracağınız hiç belli olmaz o yüzden rabbim hepimize nasıl istiyorsak öyle doğumlar nasip etsin inşallah

:)) inşallah veririz kiloları da. şu an önemli olan bebişlerin iyi olması.

canım benimki alınganlık değil onu söyleyeyim öncelikle. sabah bir arkadaş ağlayacaktım neredeyse diyor. zorunlu sezeryan olacak. burada korktuğu için sezeryan olacak arkadaş pek yok ama varsa da zorunluluktan olacak arkadaşları korkutmadan söylemek bana daha insancıl geliyor. inşallah hepimiz bebeğimiz için en uygun doğumu yaparız. rahatsız olduğum noktayı açıkladım aslında

Arkadasim benim yazdigim yaziyi bidaha oku istersen ben sezeryanlilarin sutu gelmez yazmadim sezeryanlilara gore normal digumda sut daha cabuk geliyomus yazdim.Allah askina okuduklarinizi bukadarda farkli yonlere cekmeyin
canım sütü geç geliyormuş yazıyorsun. onu sütüm gelmeyecek mi diye anlayanlar oluyor. hassas bir dönemdeyiz sonuçta. yarım saat ile iki saat içinde geliyormuş sezeryanda da sonuçta

canım bende bazı pembe bebek arabalarına bayılıyorum ama 2. yi istediğim için kırmızı alırım bende

Hangi markalara bakıyorsun canım ben öyle milyarlar vermek istemiyorum arkadaşlarımın yorumlarına bkıyorum baby2go için iyi diyorlar. Bir de bu çok küçülen çok parçalı şeyler için çabuk bozuluyor diyorlar. Hepsinden önemlisi kullanılan maddenin bebeklere zararkınolmaması bunun için sertifakalarına bakmak lazım senin aklındaki nedir?

baby2go özellikleri açısından güzel geldi bana canım. casual cadillac var bir de ama onda çift yön olayı sıkıntılı gözüküyor. baby2 go 8838 volo travel sistem bebek arabası. videosu var internette canım. bak istersen...

Bakayım ben de sürekli araştırıyorum önce mağazadan inceleyip sonra aynı ürünü internetten sipariş etmek istiyorum hatta :)) başka beğenirsen bana söyle mutlaka.

canım iznini iptal etirebiliyorsan ettir. sonra izin alır gidersin annenlerin yanına.

Kizlar bizim su gunluklerdee bebegin boyu yaziyorya ona inanmayin bebisler daha uzun oluyor.dusugumden biliyorum bu haftada bebek 15 cm yaziyo, oyle degil bebis 25cm civarinda:))
Benimki bu günlüktekinden daha kısa ama. Belki de bebeğe göre değişiyor

kızlar araştırma hastanesine gittim bugün. çok beyefendi ve kibardı. 4 lü testin neden gerekli olduğundan bahsetti. yapalım dedi, bende yaptırdım. ayrıntılı ultrasonda doğum sonrasında hemen bebeğe müdahale edilmesi açısından iyi dedi. bu da kafama yattı. haftaya tekrar gidiyorum kontrole. normal doğum yapmak istersen gebelik eğitimi var katılabilirsin dedi. katılmayı düşünüyorum. sizinde aklınızda olsun. devlet hastanelerinde de eğitim varmış. öğrenmiş oldum bende...

Ayyy kizlar siz ne guzel azcik azcik kilo almissiniz ben nerdeyse 10 kilo aldim( siz boyle yazdikca ben ne cok kilo almisim diyorum
canım bundan sonra daha dikkat edersin olur biter. hiç kafana takma. önemli olan bebeğimizin ve bizim sağlığımız.

canım sütü geç geliyormuş yazıyorsun. onu sütüm gelmeyecek mi diye anlayanlar oluyor. hassas bir dönemdeyiz sonuçta. yarım saat ile iki saat içinde geliyormuş sezeryanda da sonuçta
ayne canım. benim arkadaşım sezeryanla dogum yaptı. hem de epidural sezeryan değil, tamamen uyutuldu. zaten 15-20 dakika sonra odaya getirdiler, bebek de geldi. 10 dakika içinde sütü geldi ve çok güzel emzirdi.
sağlıkla dünyaya getirelim insallah bebeklerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…