2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

cnm florance ile benım de anlaşmam varmış saol cnm, orayı da bir araştırayım:) sen doktoruna karar verince yazarsın olurmu florance yı seçersen.
selam kızlar ben de kısmetse (kadıkoy)kızıltopraktaki florence da doğurcam şimdiye kdr hiçbir sorun yaşamadım çok memnunum hastane hizmetinden ve doktorumdan. bankamın anlaşması var direk doğum ücretimi karşılıyor sadece ekstra uygulamalara ücret odicem mesela epidural istersem 250 lira fark alacaklar. ama aklınızda bulunsun doğumunuzu hangi özel hastanede yaparsanız yapın bütün uygulamaları gösteren detaylı fatura alın ve daha sonra faturanızla beraber bağlı bulunduğunuz hakem heyetine başvuruda bulunun eğerki hastaneniz gereğinden fazla haksız ücret aldıysa kalan farkı geri oduyorlar biraz uzun sürüyor ama olsun sonucta paranız kalmasın hiçbiyerde :)

cnm doktorun kim peki , bebek yoğun bakım üniteleri ve hizmeti yeterlimiymiş , hemşireleri hk bilgin var mı?

başınız saolsun canım Allah mekanını cennet eylesin... umarım hamile oldugunu unutmazlar ve sana yardımcı olurlar bizim insanımızın bazıları gelinleri hizmetçi gibi görürde o yuzden inş senden beklenti içerisinde olmazlar benimde eşimin halası vefat etmişti gerci o zaman hamile değildim ama eşimin kuzenleri oturuyordu ben gelinim göze batarım die sürekli yardımcı olmaya çalıştım gelene gidene.

Başınız sağolsun canım Rabbim geride kalanlara sabır versin. Çok yorma kendini dikkat et

cnm doktorun kim peki , bebek yoğun bakım üniteleri ve hizmeti yeterlimiymiş , hemşireleri hk bilgin var mı?
doktorum dr.devrim öktem canım henuz erken diye detaylı olarak hastanenin o bolumlerini gezmedim ama çalışma arkadaslarımın coğu dogumlarını o hastanede yaptı hepsi çok memnun kaldılar tavsiye ettiler 21 şubatta iki arkadasım daha doğurcak o hastanede onlarada sorarım tekrar yazarım sana canım hatta bende bi dahaki kontrolümde iyice hastaneyi incelemek istiyorum resimleri çeker atarım istersen sana.

büyük bir hastane gibi duruyor fotodan. olur cnm bilgi paylaşımı yaparsan çok sevınırım bende bankacıyım :) senı takıp listeme ekliyorum sende benı ekle unutmayalım birbirimizi :)

aminnn evet cok mutluyum :)) Allahım sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı nasıp etsin

büyük bir hastane gibi duruyor fotodan. olur cnm bilgi paylaşımı yaparsan çok sevınırım bende bankacıyım :) senı takıp listeme ekliyorum sende benı ekle unutmayalım birbirimizi :)
aynen canım hastanenin içide çok temiz ve guzel :) ekledim canım sonunda bir meslektasım oldu bu topicte inş butun annişler olarak en iyi hastanelerde en iyi şartlada dogumlarımızı gercekleştirir bebişlerimize en iyi imkanları sunabiliriz. ablamın doğumu aceleye gelmişti mecburen afiyet hastanesinde doğurdu hiç memnun kalmadı ve uzuldu bende çok üzüldüm ablam için. gercekten doğum olayı kadınların omrunun sonlarına kadar hatırlayacakları çok ozel ve guzel bir an herkes için guzel anılarla dolu olur umarım :)

evet cnm saol.. daha var zamanımız devrım beye de randevu alıp giderim inş. benım de yakın arkadaşım gayrettepedekinde doğum yaptı memnun kalmışlardı. bilgi paylaşımın için teşekkür ederim bişiler öğrenirsen yaz yine :)

cnm florance ile benım de anlaşmam varmış saol cnm, orayı da bir araştırayım:) sen doktoruna karar verince yazarsın olurmu florance yı seçersen.
ok haber verırım sana suanlık doktorum orda dogum yapıyor prf Fatıh Durmusoglu haftanın belırlı gunlerı florance da ben ozel muayınesıne gedıyorum ama,bı de Memorıalda gecmıyor ama Florance da yogun bakım bebek ıcın ssk anlasması var Allah korusun ama ben onu da arastırıyorum,hastane bakınca arastır bebek yogun bakımını falan her ıhtımal

aa evet bu çok önemli bir bilgi saol cnm

ALLAH rahmet eylesin cnm...
Rabbim gani gani rahmet eylesin...
Üzüntülü ortamda cok durmamaya calis...
Yorma kendini fazla olur mu?

Benimde antalyadan misafirim gelecek...
Zaten temizlik yapacaktim kalkim isleneyim biraz ...
Sağol canım benim. Valla çok yoruldum daha şimdiden bir de oradaki evi derleyip toplamam lazım. Kaynanamlar Kütahya'dan gelicekler onlar da yorgun olucak yaşlı başlı insanlar onlara da üzülüyorum. o yüzden yorulucam artık biraz.

Kızım da bende seni öptük canım teşekkür ederiz.

Canım eşimin bir kardeşi var o da kütahya da ailenin tek gelini ben sayılırım. o yüzden mecbur ben üstlenicem işleri. Birazcık yorulucam ama olsun. Kaynanam zaten yardımcı olur bana o çok kaynanalık yapmıyor allaha şükür ben oturıyım gelin çalışsın diye düşünmez.
Anladım canım. Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah
Teşekkür ederiz canım. Eksik olmayın.

Teşekkür ederim canım inşallah dikkat edicem.
Başınız sağolsun canım Rabbim geride kalanlara sabır versin. Çok yorma kendini dikkat et

Sağol canım benim.

devrim öktem bayan doktor canım :)) evet canım ordaki şb side iymiş baya ne demek canım rica ederim yazarım yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…