2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar, kaban sorunu yaşıyorum :) bu haftaya kadar giydiğim kabanımın önü kapandı ama artık kapanmıyor :))
1-2 ay için de yeni kaban almak istemiyorum, sonra nasılsa giyemeceğim diye.
sizler bu kış gününde nasıl bir çözüm buldunuz?

Ayyy çok tatlı benim de biri erkek biri dişi dişiyi bu gün kısırlaştırmak için aldı veterinerimiz evlattan farkları yok gerçekten tarifsiz bir sevgi burda eşimle gerçekten uyuyorlar burdaki tekiri kaybettik Eki Görüntüle 1383098

Bu da zillimizEki Görüntüle 1383099 [/QUOTE]
cnm cok uzuldum pisinizi kaybwtmene aileden biri gibi oluyolar senin kuzular da cok tatli maşallah[/QUOTE]

ayyy ne sevimliler...ben çok seviyorum ama evde kuş dışında bakamıyorum..ama biliyorum ki hayvan olan evlerin enerjisi çok farklı..ve çocuklarla hayvanların ilişkileri mükemmel..bebişin çok şanslı canımmm[/QUOTE]
Sagol cnm ben kendi cocuklugumdan beri hep evimizde kedi beslendii aileden gelme bisey o yuzden bu gidislr oglumda evinde mutlaka besler.onlarda bize allahin emaneti kumsecikleri yok hayvanlarin o yuzden cok seviyorum zararsizlar vecogu insandan daha değerli benim icinn

Canlarımmm ya dogumdan bahsetmeyin bence kimse annesinin gobeginde yaşamıyor eni sonu çıkacak bi şekilde ben sozde normal dogum yaptim yavrumu bi saat sonta getirdiler bana hastane onemli .yani bi şekilde gec erkengelceklet iinşallah kucagimiza simddiden strese gerek yok son zamanlar yaklastimi o korkular gidecek.

bende başta bol bol bulantı ve kusma çekenlerdenim. Bu sebepten dolayı 61kg dan 55kg a düştüm ve şuana kadar sadece yarım kilo alabildim. 55.500gr şuan ki kilom. Kusmalarım çok az da olsa var bu sebepten iştahım tam açılmadı.

Benimde tedirginliğim kilo alamamaktan. Almamak iyi mi sizce? Gerçi doktorum bebeğin kilosunu iyi olduğunu söyledi. Ama işte insan yine de takılıyor.

canım bebeğin kilosu iyi olduktan sonra senin almaman çok iyi bence. doktorun da kötü bir şey demiyorsa sorun yok. kilo konusunda senin yerinde olmak isterdim

bebeğin gelişimi iyiyse sorun yok canım, doktor da öyle demiş, içini rahat tut. eskidenmiş hamileler çok kilo alacak beklentisi :) şimdi önemli olan sağlık.

"Tanrı yı güldürmek istiyorsanız ona planlarınızdan bahsedin" diye bir söz vardır. bence çok da güzel bir sözdür.

bu kadar sezeryan, normal doğum polemiğine girip birbirimizi üzmenin anlamı olduğunu düşünmüyorum.
şu an normal doğum planlıyorum, eşimin girmesini istemiyorum. ama ani durum olur sezeryana da girebilirim.
sonuçta yaz annesi olucam pikniklerde gezerken ormanın birinde de doğurabilirim. sağlıklı olalım bebişim ben ve ailem. gerisi çokta tınnn.

googleda pinterestte aradım ama resim bulamadım. daha önce görmüş ve çok mantıklı bulmuştum.
kabanın boyu kadar kalın bir kumaş parça diktirip onu ilikliyorlardı montlarına. bir tarafı montun düğmelerine geçiyor, diğer tarafında kumaşın düğmeleri monta ilikleniyor böylece en az yarım metre büyüyordu montlar. hatta ben örgü bir kazağı bu şekliyle yapanı gördüm. yada fermuarlı sistemi aynı şekilde yapmışlardı. zıt renkti yaptığı ve çok şık durmuştu. bence çok pratik ekonomik ve süreli çözüm. bulabilirsen bir ara resimlerde derim.
ay çok yazdım ama inşallah anlatabilmişimdir.

sonradan anca şu resmi buldum. ortadaki parçayı farklı malzemeden düşün, kaşe, keçe, triko, vs. gibi.

Eklentiler

• imagesTI36K96N.webp
    4 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
tamam canım söylerim. seninde aklına yatan bir şey olursa sende paylaş

Tabii ki bir kaç beğendiğim var gösteririrm. :)

Canım ben lisede çok şişmandım annem atmamış onları şindi oluyor ama geçen doğumgünümde eşim kalın hırkalardan almış zaten sokakta gezmiyorum öyle idare ediyorum yani :) bir ay için hiç kaban alamam yani :)

cnm cok uzuldum pisinizi kaybwtmene aileden biri gibi oluyolar senin kuzular da cok tatli maşallah[/QUOTE]

ayyy ne sevimliler...ben çok seviyorum ama evde kuş dışında bakamıyorum..ama biliyorum ki hayvan olan evlerin enerjisi çok farklı..ve çocuklarla hayvanların ilişkileri mükemmel..bebişin çok şanslı canımmm[/QUOTE]
Sagol cnm ben kendi cocuklugumdan beri hep evimizde kedi beslendii aileden gelme bisey o yuzden bu gidislr oglumda evinde mutlaka besler.onlarda bize allahin emaneti kumsecikleri yok hayvanlarin o yuzden cok seviyorum zararsizlar vecogu insandan daha değerli benim icinn[/QUOTE]

Kesinlikle ailemden farkı yok ikisinin de hele ilk kedimi bebeğimden ayırt edemiyorum belki doğduğunda değişir bu düşüncem ama parçalayasım geliyor karamı severken.

Ne güzel işte canım ben de ilk aylar kilo verdim bulantıdan aç geziyordum sonra acısını çıkardım fazla yedim sanki yine aynı olacakmış gibi çok kilo alsım sen çok şanslısın bebek ve sen iyiysen doktorunun dediği gibi hiç takılacak şey değil bu.

ben korkuları yenme açısından demiştim canım. kesinlikle evde doğum yapmayı düşünmüyorum tamam doğal olsun istiyorum o ayrı ama bu evde doğum yapma konusu çok riskli göz göre göre o riski almam.
canım benim vajinal muayene ve çatal fobim var ilk doğumumdan miras kalan

canım iznini iptal etirebiliyorsan ettir. sonra izin alır gidersin annenlerin yanına.
öğle arası uğradım yanlarına canım daha burdalarmış o yüzden ertelemeyeceğim. ablamlarda tatile gireceği için özellikle bu hafta gideyim istedim.
evet canım özellikle zeynep kamilde çok güzel eğitimler var. ve kesinlikle detaylı ultrasonu şart olarak görüyorum illa sıkıntı olacak diye değil ama sonrasında önlem alınması açısında.
canım bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum kabanımın içinden şal takıyorum alt düğmeleri açık bırakıyorum mecburen.

önemli olan bebek canım birde bünye meselesi bir arkadaşım 30 kilo aldı doğum sonrası dal gibiydi ben 12 kilo almıştım 1 yılda zor verdim

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı oğlumuz çok şükür iyiydi ama daha fazla su içmem gerekiyomuş suyu azmış bide vitamin yazmak için tahlil yaptı kan ve idrar. İdrarda enfeksiyon çıktı tek kullanımlık suya katılan toz vermiş yeterli olurmu acaba ? Detaylı ultrasonuda sordum ücretsiz yapılıyo dedi burda 200 tlye yaptıran arkadaşlar vardı hastaneye göre değişiyo demekki 22.
haftada yapıcaz onuda

Kızlar misafirim gelecekti yarına erteledi. Derken eşimin babaannesi vefat etmiş anlayacağınız daha büyük iş var başımda bütün evimi güzel temizlemem bol bol yemek yapmam ve hazırlanmam lazım artvin'e gidicez akşam

ALLAH rahmet eylesin cnm...
Rabbim gani gani rahmet eylesin...
Üzüntülü ortamda cok durmamaya calis...
Yorma kendini fazla olur mu?

Benimde antalyadan misafirim gelecek...
Zaten temizlik yapacaktim kalkim isleneyim biraz ...

http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/dunya/bebegi-dogar-dogmaz-1421944645

Rabbim bizlerede bu şekilde sağlıkla sıhhatle kucağımızı almayı nasip etsin inşallah.
Amin canım benin inşallah sağlıkla kucaklarımıza alıp o eşsiz duyguyu tadarız
Ay allahım iki kuzuna da sağlık versin canım :) Hayırlı olsun gözün aydın hem kız hem oğlan annesi olucaksın ne güzel

Canim başınız sağolsun. Allah gani gani rahmet eylesin. Canım sen çok yorma kendini yapabildiğin kadar kendini çok yormadan yavaş yavaş yap. Bir de aman çok üzme kendini kızına ve kendine dikkat et canım.

canım Allah rahmet eylesin. kendini çok üzmemeye çalış, mümkün olduğu kadar uzak kalmaya çalış. iki gün önce cenazaye gittim. yakının olmasa da orada üzülen insanları görmek çok kötü etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…