- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #16.181
monga .!.:Ayyy çok tatlı benim de biri erkek biri dişi dişiyi bu gün kısırlaştırmak için aldı veterinerimiz evlattan farkları yok gerçekten tarifsiz bir sevgi burda eşimle gerçekten uyuyorlar burdaki tekiri kaybettik Eki Görüntüle 1383098
Bu da zillimizEki Görüntüle 1383099
canım bebeğin kilosu iyi olduktan sonra senin almaman çok iyi bence. doktorun da kötü bir şey demiyorsa sorun yok. kilo konusunda senin yerinde olmak isterdimbende başta bol bol bulantı ve kusma çekenlerdenim. Bu sebepten dolayı 61kg dan 55kg a düştüm ve şuana kadar sadece yarım kilo alabildim. 55.500gr şuan ki kilom. Kusmalarım çok az da olsa var bu sebepten iştahım tam açılmadı.
Benimde tedirginliğim kilo alamamaktan. Almamak iyi mi sizce? Gerçi doktorum bebeğin kilosunu iyi olduğunu söyledi. Ama işte insan yine de takılıyor.
bende başta bol bol bulantı ve kusma çekenlerdenim. Bu sebepten dolayı 61kg dan 55kg a düştüm ve şuana kadar sadece yarım kilo alabildim. 55.500gr şuan ki kilom. Kusmalarım çok az da olsa var bu sebepten iştahım tam açılmadı.
Benimde tedirginliğim kilo alamamaktan. Almamak iyi mi sizce? Gerçi doktorum bebeğin kilosunu iyi olduğunu söyledi. Ama işte insan yine de takılıyor.
kızlar, kaban sorunu yaşıyorum :) bu haftaya kadar giydiğim kabanımın önü kapandı ama artık kapanmıyor :))
1-2 ay için de yeni kaban almak istemiyorum, sonra nasılsa giyemeceğim diye.
sizler bu kış gününde nasıl bir çözüm buldunuz?
tamam canım söylerim. seninde aklına yatan bir şey olursa sende paylaş
kızlar, kaban sorunu yaşıyorum :) bu haftaya kadar giydiğim kabanımın önü kapandı ama artık kapanmıyor :))
cnm cok uzuldum pisinizi kaybwtmene aileden biri gibi oluyolar senin kuzular da cok tatli maşallah[/QUOTE]Ayyy çok tatlı benim de biri erkek biri dişi dişiyi bu gün kısırlaştırmak için aldı veterinerimiz evlattan farkları yok gerçekten tarifsiz bir sevgi burda eşimle gerçekten uyuyorlar burdaki tekiri kaybettik Eki Görüntüle 1383098
Bu da zillimizEki Görüntüle 1383099
bende başta bol bol bulantı ve kusma çekenlerdenim. Bu sebepten dolayı 61kg dan 55kg a düştüm ve şuana kadar sadece yarım kilo alabildim. 55.500gr şuan ki kilom. Kusmalarım çok az da olsa var bu sebepten iştahım tam açılmadı.
ben korkuları yenme açısından demiştim canım. kesinlikle evde doğum yapmayı düşünmüyorum tamam doğal olsun istiyorum o ayrı ama bu evde doğum yapma konusu çok riskli göz göre göre o riski almam.okudum canım valla hc bı bakıs acım degısmedı,hatta burda bı uye vardı sakın hastaneye gıtmeyın evde dogun dogal ylla falan demıstı herkesle kavga ettı cıktı burdan.Bence boyle seylere cok kafa yormamak gerek zamanı gelınce her kes ınankı tıpıs tıpıs gıdecekte dogacakta .Bu kadar korkulu bı sey olsa dogum her kes dogurmaz bence ıkı uc tane .Ama kımın sansına nasıl olacak o bılınmez,ben hep normal yaparım derdım ama suanlık ımkansız gorunuyor.Sımdı o kıtapta yazılanlara uysam doktora bıle gıtmeme gerek yok ebe tutup evde dogurcam dıye ınatlasacam,ama benım durumda normal dogumda cok kan kaybetme rıskı ,bebegın normal olursa havasız kalıp kayb etme rıskı var ,demek kı oyle kıtapları okuyacaksın ama o kadar da kafana takmayacaksın orda yazılan her seyı
canım benim vajinal muayene ve çatal fobim var ilk doğumumdan miras kalanSenin ne fobİn nasıl canım benim doğumla alakası yok biri göbeğime dokunduğunda hatta kazara göbek deliğime geldiyse elleri aklımı kaybedecek gibi oluyorum bu bende hep vardı yani. Küçükken de varmış ama bunun fobi olduğunu bilmiyordum o zamanlar göbek deliğimi hiç yıkamam ben mesela babamla erkek kardeşim kollarımı tutar annem göbek deliğimi pamukçuklardan temizlerdi hasta olcam diye düşün :)))
öğle arası uğradım yanlarına canım daha burdalarmış o yüzden ertelemeyeceğim. ablamlarda tatile gireceği için özellikle bu hafta gideyim istedim.canım iznini iptal etirebiliyorsan ettir. sonra izin alır gidersin annenlerin yanına.
evet canım özellikle zeynep kamilde çok güzel eğitimler var. ve kesinlikle detaylı ultrasonu şart olarak görüyorum illa sıkıntı olacak diye değil ama sonrasında önlem alınması açısında.kızlar araştırma hastanesine gittim bugün. çok beyefendi ve kibardı. 4 lü testin neden gerekli olduğundan bahsetti. yapalım dedi, bende yaptırdım. ayrıntılı ultrasonda doğum sonrasında hemen bebeğe müdahale edilmesi açısından iyi dedi. bu da kafama yattı. haftaya tekrar gidiyorum kontrole. normal doğum yapmak istersen gebelik eğitimi var katılabilirsin dedi. katılmayı düşünüyorum. sizinde aklınızda olsun. devlet hastanelerinde de eğitim varmış. öğrenmiş oldum bende...
canım bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum kabanımın içinden şal takıyorum alt düğmeleri açık bırakıyorum mecburen.kızlar, kaban sorunu yaşıyorum :) bu haftaya kadar giydiğim kabanımın önü kapandı ama artık kapanmıyor :))
Canlarımmm ya dogumdan bahsetmeyin bence kimse annesinin gobeginde yaşamıyor eni sonu çıkacak bi şekilde ben sozde normal dogum yaptim yavrumu bi saat sonta getirdiler bana hastane onemli .yani bi şekilde gec erkengelceklet iinşallah kucagimiza simddiden strese gerek yok son zamanlar yaklastimi o korkular gidecek.
önemli olan bebek canım birde bünye meselesi bir arkadaşım 30 kilo aldı doğum sonrası dal gibiydi ben 12 kilo almıştım 1 yılda zor verdimbende başta bol bol bulantı ve kusma çekenlerdenim. Bu sebepten dolayı 61kg dan 55kg a düştüm ve şuana kadar sadece yarım kilo alabildim. 55.500gr şuan ki kilom. Kusmalarım çok az da olsa var bu sebepten iştahım tam açılmadı.
ALLAH rahmet eylesin cnm...Kızlar misafirim gelecekti yarına erteledi. Derken eşimin babaannesi vefat etmiş anlayacağınız daha büyük iş var başımda bütün evimi güzel temizlemem bol bol yemek yapmam ve hazırlanmam lazım artvin'e gidicez akşam
Amin canım benin inşallah sağlıkla kucaklarımıza alıp o eşsiz duyguyu tadarızhttp://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/dunya/bebegi-dogar-dogmaz-1421944645
Rabbim bizlerede bu şekilde sağlıkla sıhhatle kucağımızı almayı nasip etsin inşallah.
Ay allahım iki kuzuna da sağlık versin canım :) Hayırlı olsun gözün aydın hem kız hem oğlan annesi olucaksın ne güzelmerhaba kızlar sonunda cinsiyeti öğrendik 22 haftalık olduk :)) nazlı bi kızım olucak bir oğlum var ve bir kızım olucak çok mutluyum içim içime sıgmıyo bugun Allahım sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı da nasip etsin inşallah
canım yaşadığım yer çok soğuk değil. montumun üst düğmelerini kapatıyorum, alttan göbeğim çıkıyorkızlar, kaban olarak ne giyiyorsunuz?
benim artık kabanım kapanmıyor
Canim başınız sağolsun. Allah gani gani rahmet eylesin. Canım sen çok yorma kendini yapabildiğin kadar kendini çok yormadan yavaş yavaş yap. Bir de aman çok üzme kendini kızına ve kendine dikkat et canım.Kızlar misafirim gelecekti yarına erteledi. Derken eşimin babaannesi vefat etmiş anlayacağınız daha büyük iş var başımda bütün evimi güzel temizlemem bol bol yemek yapmam ve hazırlanmam lazım artvin'e gidicez akşam
canım Allah rahmet eylesin. kendini çok üzmemeye çalış, mümkün olduğu kadar uzak kalmaya çalış. iki gün önce cenazaye gittim. yakının olmasa da orada üzülen insanları görmek çok kötü etkiliyor.Kızlar misafirim gelecekti yarına erteledi. Derken eşimin babaannesi vefat etmiş anlayacağınız daha büyük iş var başımda bütün evimi güzel temizlemem bol bol yemek yapmam ve hazırlanmam lazım artvin'e gidicez akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?