2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah kolaylik versin cnm ben oturarak calistigim halde gozum karario basim donuo kotu oluom ogretmensin sanirim burda bi kac tane daha ogretmen var sanirim :)
Çok saol canım. Evet çocuklarla ugrasmak çok zor enerji istiyor bende de o yok :( evet öğretmen arkadaşlar vardı allah bizlere kolaylik versin

bugün bitecek mi acaba??
eve gidip atsam kendimi yatağa !!
bu bulantı mahvetti :(
paşacımda babaannesinde hemen saat 17,00 olsun çıkıp eve gidip yatıyım istiyorummm:KK42::KK42:

Evet Sürünerek eve gelebilildim :( hepsi soruyor öğretmenim benziniz atmış neyiniz var diye ama hiç de yerlerinde durmuyorlar çok zor bi sene olacak benim icin..biz kadınlar için herşey ne zormuş yahu yaşayarak öğreniyorum :confused:

Merhaba arkadaşlarr işlerim hafifleyince size bakmaya fırsat buluyorum bende milli eğitimde çalışıyorum masa başı işim ama bölümüm özlük olunca yoğunluk oluyor. ve sakaryada yaşıyorum aramızda sakaryadan olan var mı?

Kızlar dr dan geldim şuan kafam karıştı, kese 1.5 cm civarında olmuş, bebek görünmez daha çok yeni gebeliğin dedi. Sanırım geç döllenme olmuş dedi sat a göre hesaplama dedi, sat uymaz dedi. 5+3 haftalık hamilesin dedi, benimki çok mu nazlı göstermedi kendini:KK43: dr herşey normal gidyor 10gün sonra gel dedi. Herseyin kötüsünü düşünen ben yine sıkıntıya düştüm

Kızlar dr dan geldim şuan kafam karıştı, kese 1.5 cm civarında olmuş, bebek görünmez daha çok yeni gebeliğin dedi. Sanırım geç döllenme olmuş dedi sat a göre hesaplama dedi, sat uymaz dedi. 5+3 haftalık hamilesin dedi, benimki çok mu nazlı göstermedi kendini:KK43: dr herşey normal gidyor 10gün sonra gel dedi. Herseyin kötüsünü düşünen ben yine sıkıntıya düştüm
canım hiç öyle düşünme yakın bir arkadaşımın da aynı oldu 7 haftalıktı zannediyordu doktora gittiğinde 5 haftalık çıktı onada geç döllenme demişti doktor hatta doğumuda sata göre 41. haftada oldu. benim oğlumda erken döllenme idi sata göre 2-3 hafta ilerden gidiyordu 37. haftada geldi.

canı

Canım benim ne gerek var şimdi moral bozukluğu + evham karışımı ile kendini ve bebişi üzmeye?
üstelik doktorun herşey normal gidiyor 10 gün sonra gel demişken :KK12:

"herşeyin kötüsünü düşünen ben" tamlaması yerine kendine seni rahatlatacak bişeyler bulsan iyi olur :KK25::KK25:

Bence kötü düşünme bak doktorunda dediği gibi geç döllenmedir. Sağlıklı olunda varsın geç döllenme osun.

Altan mi bakti ? Yoksa karindanmi ?
Bu cok dogal bi durum.
Gec döllenme cokk goruluyor.
Keseni gördü sonucta.
Tuhaf bi durum olsaydi doktor seni uyarirsi.
Sakin olup birdahaki kontrolu beklemelisin.
Insallah birdahkine goruceksn.

hepinize iyi akşamlar annişler
kendinize, bebişlerinize iyi bakın
moralinizi yüksek tutun
kısmetse önümüzde uzun güzel bir dönem var:)
ilk bebişlerini bekleyenlere söylüyorum hamileliğinizin her anını hatta saniyesini tadını çıkartarak yaşayıınnn!!
çünkü bu minnaklar dışarıda karnınızdaki kadar söz dinemiyorlarrr:KK71::KK71::KK71:

hepinize iyi akşamlar annişler
kendinize, bebişlerinize iyi bakın
moralinizi yüksek tutun
kısmetse önümüzde uzun güzel bir dönem var:)
ilk bebişlerini bekleyenlere söylüyorum hamileliğinizin her anını hatta saniyesini tadını çıkartarak yaşayıınnn!!
çünkü bu minnaklar dışarıda karnınızdaki kadar söz dinemiyorlarrr:KK71::KK71::KK71:
iyi akşamlar coznur cum çokkk haklısın:)

canım hiç öyle düşünme yakın bir arkadaşımın da aynı oldu 7 haftalıktı zannediyordu doktora gittiğinde 5 haftalık çıktı onada geç döllenme demişti doktor hatta doğumuda sata göre 41. haftada oldu. benim oğlumda erken döllenme idi sata göre 2-3 hafta ilerden gidiyordu 37. haftada geldi.
Sağol cnm dr da hersey normal dedi inş dediğin gibi olur bakalım
canı

Haklısın tatlım

Canım benim ne gerek var şimdi moral bozukluğu + evham karışımı ile kendini ve bebişi üzmeye?
üstelik doktorun herşey normal gidiyor 10 gün sonra gel demişken :KK12:

"herşeyin kötüsünü düşünen ben" tamlaması yerine kendine seni rahatlatacak bişeyler bulsan iyi olur :KK25::KK25:

Altan mi bakti ? Yoksa karindanmi ?
Bu cok dogal bi durum.
Gec döllenme cokk goruluyor.
Keseni gördü sonucta.
Tuhaf bi durum olsaydi doktor seni uyarirsi.
Sakin olup birdahaki kontrolu beklemelisin.
Insallah birdahkine goruceksn.
inş cnm üstten gördü köseyi önce gittiğimde 8 mm di şimdi 15 mm olmuş hayırlısı bakalım

Merhabalar, ben de bir haziran annesiymişim.. şükürler olsun...
Aranıza yeni katıldım, formu kullanmayı dahi bilmiyorum, işimden fırsat buldukça olayı çözüp sizlerle daha rahat iletişim kurucam.. Bebeğim 6. haftasında, aslında 8 olmalıymış geç döllenmiş.. iyi bi doktora gidiyorum, sordum bişey olur mu diye "canı öyle istemiş öyle olmuş ne olabilir ki? " dedi...İstanbuldayım bu arada.

üzme kendini bende hiç gözükmedi şurda ufak bişey var filan diyorlar. Geç döllenme sanırım bizimki. biz bir kaç hafta geriden geliyoruz galiba. Kan tahlilinde betan düzenli artıyorsa bir sorun yoktur canım bence. Cuma kesem görünmedi betam binbeşyüzdü beş gün sonra tekrar kesem görünmedi ama betam beşbinbeşyüz çıktı. Doktor beklemekten başka çaremiz yok dedi. Haftaya bir daha gideceğim. Sende bekle inş o zaman daha büyümüş bir bebek göreceksin

Merhabalar, ben de bir haziran annesiymişim.. şükürler olsun...
Aranıza yeni katıldım, formu kullanmayı dahi bilmiyorum, işimden fırsat buldukça olayı çözüp sizlerle daha rahat iletişim kurucam.. Bebeğim 6. haftasında, aslında 8 olmalıymış geç döllenmiş.. iyi bi doktora gidiyorum, sordum bişey olur mu diye "canı öyle istemiş öyle olmuş ne olabilir ki? " dedi...İstanbuldayım bu arada.
hoşgeldin aramıza

Back
X