günaydın arkadaşlarr
çok uykum varr

dün gece oğlum çok öksürdü uyumadım o yüzden şimdide işteyim gözlerimi açamıyorum resmen
Cok ggecmis olsun cnm benim cocuklarimda kisin hastaliktan kurtulamazlardi taki gecen sene tv den kur ogrenene kadar bir kavonoza bir cay bardagi organik kabuguyla dogranmis limon yine bir cay bardağı dogranmis zencefil ve ustune hakiki 2 su bardagi bal bir hafta dolapta beklet sonra sabah aksam ver cocuga bak goreceksin allahin izniyle daha hastalanmaz bu arada ben aslen sakaryaliyim ama yurt disinda yasiorum cok ozledim memleketiki ocak ayinda aileme surpriz yapicam nasip olursa
günaydınn annişlerrr

bulantısı olan annişler, biliyorum bulantının geçmesi için herşeyi denemek istiyorsunuz fakat bitki çaylarını benim doktorum önermiyor. Benim henüz bulantım yok fakat olursa diye sorduğumda "çekilmez olursa ilaç veririz" demişti.
@Esaskiz43 arkadaşım seni çok merak ediyorum, mutlaka haber ver olur mu?
mecik
tatlı anniş senin yazdıklarını anlamak için 2-3 kez okumak zorunda kalıyorum

noktalama yok, kelimeler hızlı yazayım derken yanlış yazıyorsun herhalde. uyarmak istedim sadece

yanlış anlama olur mu
@jnaz benim de uyku çöküyor arada bir. Oğluşuna geçmiş olsun kıyamam ya.. Neyi var?
yok olurmu yanlis anlama ewet genelde zamanim olmuo ve hizli yaziorum yada benim tel yada pc de migdemi bulandirmasini cogaltio ondan birde reklam ve yanlis yere girdigi icin duzeltme sansimda olmuo mecbur oldugu gibi gelioki onu bile reklama girip oyle yapiosimdi yavas yazmaya calistim ama 2 kere reklama girdi 1 kere baska yaziya noktalamada boskuk verim derken elim noktaya basio telden girince cok yanlis oluo
[QU="jnaz, post: 37592638, member: 48939"]bide kızlarr içinizde ağız kuruluğu sorunu yaşayan oldu mu? ara ara başladı bende konuşamıyorum resmen su içiyorum 2 dk sonra yine aynı doktora sormayıda unuttum

[/QUOTE]
Ewet ya bende de varagiz kurulugu cok slk su iciorum zaten migde bulantisi var boylece hat safhaya cikio sag olsun su mubarek gunde insaAllahhayirlisiyla biran ewwel migde bulantilarimizdan kurtulup sagligimaza sonrada bebislerimize kavusuruz
[QUOT="UmmuHureyra, post: 37593459, member: 609618"]Benim de ellerim kupkuru, hiç böyle bir şey yaşamadım. Hatta arabada gidiyordum, siyah pardesümün üzerinde beyaz tozlar gördüm, Elimle silmeye çırpmaya başladım üstümü, tozlar daha da artıp yayılmaya uçuşmaya başladı, bi elime baktım resmen yılan derisi gibi soyuluyordu.
Netten el kurumasına bakmıştım, erkek çocuk belirtisiymiş

Bekleyelim bakalım bizde tutacakmı[/QUOTE]
Gecmis olsun ama bunu ilk defa duydum oglumda hic olmamisti ama hadi bakalim sizlerin bekli tutar hayirlisi insaAllah bu arada ismin hosuma gitti kizim olursa dusunucem nasip olursa
[QU"grbtksu34, post: 37594299, member: 628874"]Günaydinnnnnnnn kizlar...
Ya anneannesi dayanamiyor surekli biseyler yolluyor simdikten :)
Bende bebek arabasi bakmaya basladim
Abc design 3 tec ve quinny buzz xtra arasinda kaldim.
Isyerimde cok mutsuzum hic sevmiyorum ama calismadan da her istedigimi yapamam.
Neyse dayancam mecbur.
Evde oturmayi isterdim suan yani[/QUOTE] kolay gelsin cnm bn evde kotu oluorum sizleri hic dusunemiorum bu arada bebek arabasindan bahsetmisin canm abc arkadasim kullanio cok memnun ama kucuk araba bagjlarinda sorun oluo tabi asansorlerde de ama quinny yi kuzenim kullanio o cok memnun hem kucuk hem hafif heryere de girio bende nasip okursa stokke scoot istiorum ne zamandir gidip bakiorum hem kucuk hem bebk cok sarsilmio guvenli cok hosuma gitti bakalim nasipte ne var hayirlisi
Kizlarrrrrr Kizlarrrrrr

Avidite sonucum yuksek cikmis...
49.54 yani en az 4 ay oncesinden gecirmisim enfeksiyonu ...
Yarin inşaallah enfeksiyon hastalıkları doktoruma ve dogum doktoruma gostericem sonuclari ...
Icim rahatladı elhamdülillah...
Hepinize dualariniz icin coook teşekkür ederim Cenabi Hak hepinizden razi olsun...

Bebisim icin yeni randevu alabilicem cok şükür ALLAHIMA...
Hadi gozun aydin canim insaAllah hayirlisiyla bebisinide hayirliaiyla gorursun rabbim gonlune gore naaip eylesin
[QUETE=sincaph post: 37603157, member: 519448"]Merhabalar herkese sağlıklı Doğumlar dilerim
2014 ocak annesi idim şimdi 2015 Haziran anneliğine terfimi bir hafta önce öğrendim. Oğlum 9,5 aylık minik fasulyemde yarın 7 hafta olacak ama tahmini. Çünkü 3 aydır regl olmuyordum. Zaten doğumdan sonra bir kere oldu. İstediğimiz bir bebek inşallah hepimiz Sağlıkla kucağımıza alırız.[/QUOTE] gozun aydin cnm InsaAllah hayirlisiyla alirsin kucagina yaziyi okuyunca kendim geldim aklima oglum ve kizimin arasinda 19 ay var bende oglum 10 aylikken hamile kaldim ama bizimki kazaydi ilklerde zorluklar oluo ama sonrası cok guzel kimseye ihtiyac duymuolar oynayıp duruolar birde bir birlerine cok duskun olurlar allah gönlüne gore versin InsaAllah