Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ogretmenhanimmedusaaMatogrtmenanne
kızlar 19+ larda göbek deliğinde iç kısmında batma tarzı hafif bi ağrı kasılma gibi sızı yaşayanınız var mı ya benim bi başladı 1 saattir geçmedi çok şiddetli değil ama var yani
ogretmenhanimmedusaaMatogrtmenanne
kızlar 19+ larda göbek deliğinde iç kısmında batma tarzı hafif bi ağrı kasılma gibi sızı yaşayanınız var mı ya benim bi başladı 1 saattir geçmedi çok şiddetli değil ama var yani
Yasamadim canim hic ama onemli birsey oldugunu da dusunmuyorum. Rahim yulari cikiyor ve kaslar esniyor olabilir.herkeste baska bir etki yapiyor hissederken.ama devam ederse gorun tabiki.
Ben izmirdeyim, bizim evden ilk defa bu kadar çok hissettiğim deprem oldu. Eşim evdeydi çok şükür. 6 şubat depremini de yaşamış kayıpları da olan biri olarak her sarsıntı koca bir travma malesef. Allah beterinden korusun
Ben izmirdeyim, bizim evden ilk defa bu kadar çok hissettiğim deprem oldu. Eşim evdeydi çok şükür. 6 şubat depremini de yaşamış kayıpları da olan biri olarak her sarsıntı koca bir travma malesef. Allah beterinden korusun
Doktoruma sormadım cinsiyet size iletildi mi diye ben bizim raporda olması gerekiyor muydu onu merak ettim aynı yere test yaptırmışız sizin raporunuzda gözüküyor muydu diye sormak istedim benim raporumda gözükmüyordu