Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    131
ogretmenhanim ogretmenhanim medusaa medusaa Matogrtmenanne Matogrtmenanne kızlar 19+ larda göbek deliğinde iç kısmında batma tarzı hafif bi ağrı kasılma gibi sızı yaşayanınız var mı ya benim bi başladı 1 saattir geçmedi çok şiddetli değil ama var yani
Ben yaşıyordum canım hep bir göbek hizamda çekilme batma ağrısı oluyordu. Rahmin yukarı çıkması veya ordaki bağların ağrısıdır

ogretmenhanim ogretmenhanim medusaa medusaa Matogrtmenanne Matogrtmenanne kızlar 19+ larda göbek deliğinde iç kısmında batma tarzı hafif bi ağrı kasılma gibi sızı yaşayanınız var mı ya benim bi başladı 1 saattir geçmedi çok şiddetli değil ama var yani
Yasamadim canim hic ama onemli birsey oldugunu da dusunmuyorum. Rahim yulari cikiyor ve kaslar esniyor olabilir.herkeste baska bir etki yapiyor hissederken.ama devam ederse gorun tabiki.

Kızlar iyi akşamlar. Ege bölgesinde olan var mı 6.1 deprem olmuş çok sallamış babamlar Balıkesir’de onlar dedi. Çok geçmiş olsun

Kızlar iyi akşamlar. Ege bölgesinde olan var mı 6.1 deprem olmuş çok sallamış babamlar Balıkesir’de onlar dedi. Çok geçmiş olsun
Ben izmirdeyim, bizim evden ilk defa bu kadar çok hissettiğim deprem oldu. Eşim evdeydi çok şükür. 6 şubat depremini de yaşamış kayıpları da olan biri olarak her sarsıntı koca bir travma malesef. Allah beterinden korusun

İstanbul’da hissettik ya çok korktum dışarı çıktık ama hava buz gibiydi girdik geri eve 😣
Çok geçmiş olsun herkese 🙏

Ben izmirdeyim, bizim evden ilk defa bu kadar çok hissettiğim deprem oldu. Eşim evdeydi çok şükür. 6 şubat depremini de yaşamış kayıpları da olan biri olarak her sarsıntı koca bir travma malesef. Allah beterinden korusun
Çoookk çoookk geçmiş olsun. Ben uzağım Bodrumdayım ama ailem orda yüreğim ağzıma geldi. Allah beterinden korusun , Allah’a emanetiz

Back
X