• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Herkese günaydın kızlar :)
Kaç gündür iş yoğunluğundan bakamıyordum.
Benim de bu cumartesi kontrolüm var.Bakalım 1 ay oldu nerdeyse.
13 haftalık oluyorum kendi hesabıma göre belki ikili test yaptırır doktor.Belki cinsiyeti de belli olur :)
Size birşey soracaktım.İkili testin sonucu aynı gün çıkıyor muydu ?

İkili testi yapar çünkü en son 14. haftya kadar yapıyorlar diye biliyorum, Cinsiyetini yinede sen sor belki söyler canım :) Doktorum bana 10gün sonra çıkar test sonuçları dedi ama ben dayanadım hemen aradım Labaratuvarı çıkmış ordan doğru doktoRun yanına 5 günde çıktı yani, çok şükür sonuçlarmızda temiz çıktı.

Merhaba kızlar :KK66: ya şu yemek yaptım, temizlik yaptım diyenlere öyle hevesleniyorum ki, ben sürekli yorgunum. Bulantı dolayısıyla yemekte yapmıyorum. Aslında azaldı bulantılarım ama yapmıyorum yine de niyeyse hazıra alıştım galiba :) bide ben 10. Haftadayım, bebeğin hareketlerini hiç görmedim kalp atışını 3 kere duydum ama hareket yoktu. Ultrason 2 boyutlu acaba ondan mı? Sizinkiler nasıl? Ellerini ayaklarını oynarken gördüm felan dediğinizde çok şaşırıyorum, ben 9. Haftadayken hocam şu kafası mı dedim yok daa belli olmaz dedi güldü.. Haftaya yine gitcem acaba görürmüyüm ki bu sefer?? :/
Aynı şeyi ben de düşünüyorum:) 2 kere kalp atışını duydum en son 9+2 de gittim ama hareketini görmedim sadece şekli belliydi yan yatmış bir bebek şeklindeydi kafası falan belliydi ama ayakları değildi sanki.

Günaydınn arkadaşlarrrr ;
Doktorum 2li tarama testi için 10 gün sonra çıkar demişti ama merakımdan duramadım hemen aradım gittik, sonuçlar çıkmış çok şükür Maşallah İYİ çıktı. En son çıkarken doktorum diyor ki ; duramadın dimi ben sana 10 gün sonra demiştim dedi bi güldü , 3 hafta sonra kontrol için görüşürüz dedi :) :-)

Maşallah serpilcim insan hiç sabredemiyor inanki sanki zaman hiç ggeçmiyor hala 10+1 günüz çok zor beklemek :p

Maşallah serpilcim insan hiç sabredemiyor inanki sanki zaman hiç ggeçmiyor hala 10+1 günüz çok zor beklemek :p

Sabredemedim işte bende baksana canım :) , bence tüm anne adayları böyledir, Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin. ( AMİN )

Kizlar benim sorunum var :-( idrarimi yapamıyorum ama o kadar çok geliyor cok geldiği için sizliyor karnim şişiyor yapamiyorum saatlerCeee sizce neden doktorum bugün idrar testii istedi çok kötü kızlar

Günaydın, şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı olan bir geceden sonra ve 1,5 günlük kar tatilinden sonra iyine okuldayım :( tatil günleri kendimi daha iyi hissediyorum. Çalışırken çok yoruluyorum akşam eve gidince hiç gücüm kalmıyor. Hatta bazan keşke doğum öncesi izinin birazını şimdi kullana bilsem diyorum. Arkadaşlar migren bantı duydum zararı yokmuş, ben kullanmadım ama başağrılarına hap yerine alternatif olabilir aklınızda bulunsun

Sabretmek çok zor kesinlikle randevuma daha 2 hafta var ama dün devlet hastahanesinden sıra bula bilseydim gidecektim. Ben de geçen yıl 12. haftada bebeğimi kaybetmeninde etkisi var. Mide bulantım azalınca korkuyorum :( Sanırım haftaya giderim doktora Şehir dışında olmasa şimdiye çoktan gitmiştim ama malesef ilçede yaşıyoruz ve yollar çok karlı

Sabretmek çok zor kesinlikle randevuma daha 2 hafta var ama dün devlet hastahanesinden sıra bula bilseydim gidecektim. Ben de geçen yıl 12. haftada bebeğimi kaybetmeninde etkisi var. Mide bulantım azalınca korkuyorum :KK43: Sanırım haftaya giderim doktora Şehir dışında olmasa şimdiye çoktan gitmiştim ama malesef ilçede yaşıyoruz ve yollar çok karlı
Ama artık azalması lazım bulantıları. Bence şüphelenme Allahın izniyle bebeğin sağlıkla doğar inşallah

Kızlar Bursa'dan yok mu kimse ya??? Hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz merak ettim:)

Merhaba canım ben de Bursa dayım ...
Kadın Doğum Akademisi Aynur Şendemir e gidiyorum kendisi çok iyi birisi doktordan çok ileri benim için:)))
sen sanırım jimere gidiyorsun ben 5-6 ay oraya gittim aylin hanıma bir kaç kez çok moralimi bozdu ve burayı bulmama neden oldu teşekkür ederimm ona burayı tercih etmemin sebebide akşam 7-7,30 a kadar randevu veriyolar çalıştığım için izin almak zorunda kalmıyorum...

Günaydın, şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı olan bir geceden sonra ve 1,5 günlük kar tatilinden sonra iyine okuldayım :KK43: tatil günleri kendimi daha iyi hissediyorum. Çalışırken çok yoruluyorum akşam eve gidince hiç gücüm kalmıyor. Hatta bazan keşke doğum öncesi izinin birazını şimdi kullana bilsem diyorum. Arkadaşlar migren bantı duydum zararı yokmuş, ben kullanmadım ama başağrılarına hap yerine alternatif olabilir aklınızda bulunsun
günaydın canım, bende iki gün öyle bi basağrısı cektm ki anlatamam. ateşim çıktı ağrıdan gözümü açamadım. cok stresli bi hafta geçirdim. kdv zamanlarımız yoğun oluyo pazar bile çalıştım. vücut yorgun düştü tabi intikamını da bnden fena aldı. dikkat etmemiz lazım ama olmuyo günlük telastan aksama bi gram enerjimiz kalmayacak kadar tüketiyoruz gündüzleri. bazrn yemek bana o kadar ağır geliyo ki. annem sağlosun yapıveriyo. kendime her öğün ayran yapıyorum onu bile eşim yapıyo bazen o kadar halsz düşüyorum

Kizlar benim sorunum var :-( idrarimi yapamıyorum ama o kadar çok geliyor cok geldiği için sizliyor karnim şişiyor yapamiyorum saatlerCeee sizce neden doktorum bugün idrar testii istedi çok kötü kızlar
canım bol bol su iç iltihap var demekki idrar yollarında. roka tere çok ağrı yapar ama vücudun temizlenmesinde yardımcı olur

günaydın arkadaşlarrr
8 den beri mesaideyim ama gözümü yeni yeni açıyorum desem yeridir. önümüzdeki hafta randevu aldım bende doktora 12. haftada olacağız bu hamileliğim başından beri gittiğim 3. doktor olacak umarımda son olurda gönlümüze siner doktor için 1 saatlikte olsa şehir değiştireceğiz artık:)

Selam kızlarr,

ben 6 aralıkta kontrole gidicem, 11+3 oluyoruz o zaman yani 12.haftanın 3.günü cinsiyet öğrenebilir miyiz ki acaba çok merak ediyorum en erken kaçta görünür bilen yaşayan varmı :anneadayı::nazar:

Cnm bnde oyledim ve zorla bir iki damla yapoyordm oda yanarak. Doktorum idrar testi yapti. Idrar yolu enfeksiyonu cikti. Antibiyotik ve bir suda eriyen ilac kullandim bir haftada gecti cok sukur. Onemli birsey degildir yani merak etme.

Günaydın, şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı olan bir geceden sonra ve 1,5 günlük kar tatilinden sonra iyine okuldayım :KK43: tatil günleri kendimi daha iyi hissediyorum. Çalışırken çok yoruluyorum akşam eve gidince hiç gücüm kalmıyor. Hatta bazan keşke doğum öncesi izinin birazını şimdi kullana bilsem diyorum. Arkadaşlar migren bantı duydum zararı yokmuş, ben kullanmadım ama başağrılarına hap yerine alternatif olabilir aklınızda bulunsun
Nane yagi kullanin bas agrisi icin. Gerck dogal nane yagini sakaklara ve boyna surun yatip dinlenin ben cok fayda sagladim boyle kizlar.

Back
X