- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #7.041
Takibe gitmesem de mutlaka gideceğim, aklımda çünkü hastanede bebeklerden alınan topuk kanı testinin sonucu sağlık ocağına gidiyor, oradan anneye ulaşıyorlar.Canım git benim hemşirem bana çok ilgil gösterdi şasırdım bu kadar ilgiye ama 3 yıldır gitmiyordum ben baya değişmiş ...
İlk hamileliğimde kızımın topuk kanı testi hatalı çıktı ve sağlık ocağından yeni kan almak için ellerinde kağıtlarla eve geldiler, o kanda kırmızı bültenle gidiyor hıfzıssıhhaya sonucu daha kısa sürede geliyor.
Özel hastanede doğum yaptım doğum paketinde ilk 5 günlük bebek muayenesi ve kan alımları ücretsizdi onun için bizim topuk kanımızı hastanede aldılar ve fenilketonüri testimiz bozuk çıktı.
Meğerse beni 7. gün sağlık ocağında tekrar kan aldır diye uyarmaları gerekiyormuş, il sağlıktaki doktorlara kanı elden teslim etmeye gittiğimizde ağlamayın üzülmeyin lütfen özellerde alınan kanların çoğu bozuk çıkıyor dediler.
Şimdiki bebeğime sağlıkla kavuşursam doğum yaptığım hastanede değil de 7. gün sağlık ocağında kan aldıracağım.
O kabusu tekrar yaşayamam, Allah kimseye de yaşatmasın.
Kısacası sırf bunun için de olsa gebelik kaydı yaptırmak gerek diye düşünüyorum.
Son düzenleme: