• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Günaydın canım hamişler 🌺
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir 🙏🏻
Bugün tetanoz aşısı oldum, şimdilik ağrı acı yok şükür inşallah olmaz. Onun dışında sanki iyice ağırlaşmaya yavaşlamaya başladım 😅 sizlerde durumlar nasıl?
Günaydınnn 🌼
Bende geçen hafta oldum bu muymuş ya hiç bi şey yok dedim 3-4 gün aşırı bi kol ağrım oldu korkutmak istemem ahahahah kolu kaldırırken falan zorlandım biraz
Benim hala göbüşüm çıkmadı ya neden böyle acaba 🥹 Bu cumada İzmir’de perinatolog randevum var onun heyecanı bastı. Gün sayıyorum resmen öyleee

Bana perinatologum 12e 8 sınır üstü cukarsa direk en yakın acile git demişti. Ben 3 sene evvel hipertansiyon teşhisi verildi. 2 sene hap kulanfıö sonra bi kontrılde dr bana dana kim koydu bence senin yok dedi rapor yazılsın demiştim bence yazmayalım ömğr boyu denle gelir bu dedi den takibini yine yap yüksek çıkarsa iöersin dedi ve fark ettimki hap içsemde içmesemde 12.9 13.8 rvet 11 e düşmüyor ama düşünce bende belirtiler başlıyor bünye buna alışmış sanırım 😓😅
Geçmiş olsun ❤️🙏 sordurdum doktora 14 e 10 olursa gidersin demiş. Tansiyon ve belirtileri yoksa demiş. Hayırlısı. Kaygı bozukluğum var. O tetikleniyor.

Canım nasılsın? Şimdi okudum yazdıklarını. İnşallah hiç birimizin tansiyon problemi olmaz ya, benimde en korktuğum şeylerden biri 😞
Tuza vs ara mı versen acaba bi süre? Direnç görmemiş doktor çok şükür, belki anlık bişeydir olabilir mi?
Bugün daha iyiyim. Hem hastalığım hem tansiyon açısından. Birazdan yine kontrol edicem. Çok sağolasın 🤗 tuz olayına dikkat etmem lazım ama benim en sevdiğim şeyler tuzlu şeyler nasıl yapcaz bilmiyorum. Tatlıyı o kadar sevmiyorum 😬 anlık mı bilmiyorum. Takip edicem. Sabah iyiydi bakalım
Geçmiş olsun ❤️🙏 sordurdum doktora 14 e 10 olursa gidersin demiş. Tansiyon ve belirtileri yoksa demiş. Hayırlısı. Kaygı bozukluğum var. O tetikleniyor.
İyi çok şükür canım. Artık bol bol kontrol edicez. İnsalalh daha fazla yükselmeden bu süreç geçer 🤗

Günaydınnn 🌼
Bende geçen hafta oldum bu muymuş ya hiç bi şey yok dedim 3-4 gün aşırı bi kol ağrım oldu korkutmak istemem ahahahah kolu kaldırırken falan zorlandım biraz
Benim hala göbüşüm çıkmadı ya neden böyle acaba 🥹 Bu cumada İzmir’de perinatolog randevum var onun heyecanı bastı. Gün sayıyorum resmen öyleee
Bende bekliyorum ağrıcak diye şu an hazırlıklıyım 🙈
İç karnın geniştir belki ya, öyle oluyormuş ya. Benim çok darmış bence çünkü daha 11-12 haftalık çıktı resmen. Bir de kilo aldım baya, onunda etkisi var 🫣
Oy çok heyecanlı ya, inşallah güpgüzel sonuçlarla çıkarsın 😍😍😍

Bugün daha iyiyim. Hem hastalığım hem tansiyon açısından. Birazdan yine kontrol edicem. Çok sağolasın 🤗 tuz olayına dikkat etmem lazım ama benim en sevdiğim şeyler tuzlu şeyler nasıl yapcaz bilmiyorum. Tatlıyı o kadar sevmiyorum 😬 anlık mı bilmiyorum. Takip edicem. Sabah iyiydi bakalım

İyi çok şükür canım. Artık bol bol kontrol edicez. İnsalalh daha fazla yükselmeden bu süreç geçer 🤗
İnşallah gripten kaynaklıdır ya 🙏🏻 sen yine düzenli ölçmeye çalış, ihmal etme. azcık azaltabilirsin bence tuzu 🫣

Bende bekliyorum ağrıcak diye şu an hazırlıklıyım 🙈
İç karnın geniştir belki ya, öyle oluyormuş ya. Benim çok darmış bence çünkü daha 11-12 haftalık çıktı resmen. Bir de kilo aldım baya, onunda etkisi var 🫣
Ayyy teşekkür ederim canımmm 💖
Göbüşlü anneleri çok seviyorum ✨✨✨

Bende bekliyorum ağrıcak diye şu an hazırlıklıyım
Benim de ilk gün bir şey yoktu ama sonraki iki gün çektirdi biraz 🙈 sonra geçiyor ama korkmayın

Benim de ilk gün bir şey yoktu ama sonraki iki gün çektirdi biraz 🙈 sonra geçiyor ama korkmayın
Hastalıktan çıkıp yaptırdım şimdi, ateş vs yapar mı acaba diye bi korktum sadece ama pek yapmıyormuş sanırım.
Ağrılara alıştım artık ya, bir de teşhirli gitmiştim zaten çok acıcak falan diye 😂😂

Canım hiç panik olmak benimki dün 21+1 deyim ben şu an o kadar hareketliydi ki kendim de şaştım durmadı bugün yürüyüşe falan çıktım yok yarısı kadar bile hareket yoktu. Panik olma bence. Bazen çok hareketlenip bazen hiç hareket etmeyebiliyorlar
Evet ya çok şükür hafif hafif hissediyorum ama işte insan yine de evhamlanıyorum

Hastalıktan çıkıp yaptırdım şimdi, ateş vs yapar mı acaba diye bi korktum sadece ama pek yapmıyormuş sanırım.
Ağrılara alıştım artık ya, bir de teşhirli gitmiştim zaten çok acıcak falan diye 😂😂
Yok ateş yapmadı bende, hazırlıklı olmak iyidir çok geçmiş olsun 🌸🙏🏻

Günaydın canım hamişler 🌺
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir 🙏🏻
Bugün tetanoz aşısı oldum, şimdilik ağrı acı yok şükür inşallah olmaz. Onun dışında sanki iyice ağırlaşmaya yavaşlamaya başladım 😅 sizlerde durumlar nasıl?
Geçmiş olsun canım ben de cuma oldum anca bugün hafifledi ağrısı ama hala devam ediyor
Ayyyy kızlar bu ne güzel bi duygu 🥹 bi uyandım pıt pıt içerde bişiler oluyo oğluşum da uyanmış kalk der gibi hareketler yapıyo 😅
yaa benimki de öyle o kadar tatlı bi hismiş ki bu 🥹🥹🙏🏻

Back
X