- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #7.861
Ekledim tatlımm :)Bizimki doktor teyzemizin 12.hafta kontrolümüzde dediğine göre erkek canım 2 hafta sonra 16.hafta da kontrolümüz var değişiklik olursa sölerim tekrar sana ama şimdilik erkek yazabilirsin teyzesi![]()
Hoşgeldin aramıza , ilk sayfadaki istenilen bilgilerini alıp listeye eklemek isterim :)Iyi geceler herkese benim de ilk hamileliğim. Heyecanla bekliyoruz melegimizi bu ara da sizinle de konusup bilgi paylaşımı yapmak güzel olur inş![]()
Oyyy kesinleşti demek ki , ne güzel , ekliyorum o haldeHayirli sabahlar kizlar. @idil_sudem ne yaptin merak ettim.
Rabbimm hepimizi saglikla hayirlisiyla kolaylikla kuzularimiza kavustursun İnsallah.
Bende kizim sagolsun karnima atlayinca agim oldu biraz doktora gittik. Hamdolsun iyiymis kuzucugum. Cinsiyetimizde kesinlesti oglusumuz olacak Allahin izniyle insallah.
Bencede bebek hareketleri farklidir. Hissedilen bebek diyorum. Yani bende hissediyorum cunku
Canım çok geçmiş olsun , minnoşların sağlıklı çok şükür, kendine dikkat et annesi :)Günaydın güzel anneler ve kuzucukları,dün bana destek olan herkese teşekkür ederim
çok şükür yavrularım iyiymiş alttaki bebeğimin eşi yani kesesi rahime yakın olduğu için oradaki damarlar ara ara kanama yapabilirmiş ,rahim ağzı ölçümüde yaptı çok şükür oda iyi dikişe gerek yok dedi
sonra meleklerimizi gördük tam bir buçuk saat uğraştı herşeyine baktı doktorum saolsun herşey iyi dedi bin şükür sonra da dediki 3.alırısınız illa kız isterseniz dedi iki oğlan annesi olucam sanırım rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsunlar daaa
eve geldik yine kanamam geldi yine panik yaptım doktoru aradım ..ne kadar farklı bir duyguymuş yanında olmadan bu kadar sahip çıkmak endişelenmek hormonlarla da alakalı olabilirmi acaba bu hafta çok duygusalım ağlamak geliyo sürekli tabi işte olunca bastırıyosun bu seferde gerginlik oluyo((
Gerginlik hem o zaman hemde öğürünce çok oluyor insan ister istemez korkuyor , sende azcıcık ağlama duygusal anne
Annislerrrrhastanedeyim suan ufak bi sonucum var onu bekliyoruz. Ikili test sonuçlarımiz çok güzel çıktı çok şükür doktor harika dedi
sonra cinsiyete bakalım dedim zar zor bin türlü lafla ikna ettim hadi geç bakalım dedi susmayacaksin sen
ve hislerimde yanıldım hep kız hissediyordum ama oglanmis bacak arası baya kalabalık dedi ben de gördüm zaten pipiyi
ve doktora kız hissediyordum ben dedim kadınların hislerine çok güvenirim eşim ilk bebekte kesin kız dedi oğlumuz oldu ikincide kesin erkek dedi kızımız oldu masallahiniz var dedi
ve geçen hafta hiç hareket etmiyordu bebek bu hafta akrobatik hareketleri kahkahalara boğdu bizi
hepiniz hayırlı haberlerle gelin insallah
![]()
Haha doktor ne güzel tespitte bulunmuş
Hayırlı olsun oğlanın , kesinse ekliyorum seni de