• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar 7.haftamda düşük tehlikem olmuştu o zamandan beri balkon yıkamıyorum:D pet şişeyle su döküp yıkasam?ayy hala tedirgin oluyorm yaa..hortum da yok mecbur taşıma suyla yıkıyorum

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!! :KK46::KK46::KK46:

Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi :KK19:
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri :KK15::KK15::KK15:

2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz: @Bst1608
2.Cüz: SirriEyvan SirriEyvan
3.Cüz: @Bst1608
4.Cüz: @Bst1608
5.Cüz: @seyma2009
6.Cüz: @PaytiPo
7.Cüz: @PaytiPo
8.Cüz: @meleklerimbenim
9.Cüz: @skelebeks
10.Cüz:
11.Cüz:
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: @mirac75
22.Cüz: @mirac75
23.Cüz: @mirac75
24.Cüz: @mirac75
25.Cüz: @mirac75
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz
30.Cüz: @melegim66

@hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...

10. cuz u ben alayım canım

hatimmi ediyorsunuz kizlar bende cuz alabilirim. yarin kntrolum var ikili tarama yaparmi bilmiom ama ense kalinligi 2.8m di gecen hafta o yuzden kotu bisey olacak diye korkuyorum kuran okuyorum o yuzden hep zaten hatimde etmis olurum hem.yarin iyi gecsin dualarinizi eksik etmeyin noluuurrrr
İnsaAllah sonuçların güzel çıkar...içini ferah tut..ve bunların sadece ihtimal olduğunu unutma lütfen...:)
Sana 11.cüzu verdim...2 ocak a kadar okunacak, okuduugunda bana bildirmen yeterli, Allah kabul etsin :)

herkese günaydın annişler... nasılsınız bakalım biz ctesi 12+6 da dr ye gitik veee bir oğluşumuz olacağını öğrendik ve adını da Ömer çağatay koyuverdik:) İlk bebişim kız adı zeynep ilay... rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. darısı merak eden herkesin başına inş.

Slm yasmin öncelikle hayirlı olsun ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin sen hangi ildesin ben turhaldayim nasipse 12 haziranda bebegimi bekliyorim sen hangi hadtane ve doktora gidiyorsun

ben iki bebegimi kaybettim.ikincisi kalbi durdugunda kucuktu ama uyandim kendimi hamile gini hissetmiyorum demistim esime oda inanmamisti tabi gebelik belirtim kayboluyor bi hafta sonra kontrole gittigimde kalbi durdugu zamanla hislerim ayniydi anliyosun yani.
dusukten korkmayin duserse hayir var dersiniz sagliksiz dogmasindan iyidir ozaman hergun aglayacaz cunku.
bebegimin ense kalinligi yuksek cikiyo ya sagliksizsa diye dusunmeye baslayinca dusuklerden korkmamaya basladim beterin beteri varmis
benimde birgun once icime dogmustu karnimi bos hissediyodum sanki ama konduramamistim bende baska hic bir belirtim yoktu demekki hissediyo anne olunca insan:(

ben iki bebegimi kaybettim.ikincisi kalbi durdugunda kucuktu ama uyandim kendimi hamile gini hissetmiyorum demistim esime oda inanmamisti tabi gebelik belirtim kayboluyor bi hafta sonra kontrole gittigimde kalbi durdugu zamanla hislerim ayniydi anliyosun yani.
dusukten korkmayin duserse hayir var dersiniz sagliksiz dogmasindan iyidir ozaman hergun aglayacaz cunku.
bebegimin ense kalinligi yuksek cikiyo ya sagliksizsa diye dusunmeye baslayinca dusuklerden korkmamaya basladim beterin beteri varmis
Anlaşıldı en sonunda kendime duppler cihazı alıcam sürekli bişeler duyuyorum psikolojim iyice bozuluyor bi şekilde bebişimin yaşığını hissetmem lazım sürekli bu korkuyla yaşayamam :(

aynen öyle.. Benimde iki kaybim var. Bu dördüncü gebeligim ilk gebeligim saglikli geçti bir oğlum var sonrasi maalesef iki kere kalp durmasi ssonucu kürtaj.. Rabbim.hayirlisini versin üzüldüm tabi ama hep hayirlisi boyleymis dedim. Sagliksiz olması daha büyük aci olur. Allah bir daha yasatmasin hic kimselere inşallah..
Şuanyine korkuyorum ama hep hayirlisi diye dua ediyorum

cnm sonuçların ne çıktı bizim 2li test sonuçlarımızda pek iyi sayılmaz açıkcası bende çok korkuyorum rabbime da ediyorum sağlıklı sihatli uzun ömürlü olsun diye

İnsaAllah sonuçların güzel çıkar...içini ferah tut..ve bunların sadece ihtimal olduğunu unutma lütfen...:)
Sana 11.cüzu verdim...2 ocak a kadar okunacak, okuduugunda bana bildirmen yeterli, Allah kabul etsin :)
oooo cok varmis okurum canim insallah allahin izniyle.

benimde birgun once icime dogmustu karnimi bos hissediyodum sanki ama konduramamistim bende baska hic bir belirtim yoktu demekki hissediyo anne olunca insan:(
aynen anne hisleri iste. bazende vesveae yapabilio gecenlerde goguslerim niye yumusak bisi oldu die doktora gitmistim.yanlis alarmmis. seni cok iyi anliyorum ama inan bu hayirlisidir bi ara verdikten sonra testler yaptir yine dene olana kadar durmak yok yola devam diyorum ben hep :-) bende kan pihtilasmasi dediler igne vuruyorum hergun

Anlaşıldı en sonunda kendime duppler cihazı alıcam sürekli bişeler duyuyorum psikolojim iyice bozuluyor bi şekilde bebişimin yaşığını hissetmem lazım sürekli bu korkuyla yaşayamam :(
ehehhe banada kalsa alcamda yok iste allaha emanetler. az kalmis bir aya seninki tekmeler :-)

aynen öyle.. Benimde iki kaybim var. Bu dördüncü gebeligim ilk gebeligim saglikli geçti bir oğlum var sonrasi maalesef iki kere kalp durmasi ssonucu kürtaj.. Rabbim.hayirlisini versin üzüldüm tabi ama hep hayirlisi boyleymis dedim. Sagliksiz olması daha büyük aci olur. Allah bir daha yasatmasin hic kimselere inşallah..
Şuanyine korkuyorum ama hep hayirlisi diye dua ediyorum
allah cocuguna saglik versin size bagislasin.bende saglikli bitane yapsam ikinciyi dusunmeyecem diomcok zorlasti dogurmak ya :-) sagliklica kucagimiza aliriz ins

Back
X