• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlaar burada mısınız, teki tarafta kimseyi bulamadım:) Bugün doktora gttik ama minişim çok utangaç çıktı, cinsiyetini göstemedi. Ne yapalım 1 ay daha merakla bekleyeceğim...

Bi tek senle ben variz canm galiba ben de ogrenemedim cinsiyetini bebisimin ayin 25 ni bekliyorum sabirsizlikla:KK51:

Bende varim kizlar. Yanliz bisi ilgimi çekti ucumuzun de muhtemel doğum tarihi ayni ve buradaki arkadaşların bebisler daha küçük olmasına ramen öğrendiler bi biz kaldik. :D
Benim randevuda 26si :)

Bende varim kizlar. Yanliz bisi ilgimi çekti ucumuzun de muhtemel doğum tarihi ayni ve buradaki arkadaşların bebisler daha küçük olmasına ramen öğrendiler bi biz kaldik. :D
Benim randevuda 26si :)

Evet canm:KK51:nasip degilmis napalim bekliyecez bebislerimizin guzel haberlerini alalim yeterki biz bekleriz :KK68:

Bari 15 gün deseydi...of şimdiden özledim bebişi:) Zormuş bebek beklemek...

E 15 gun sonra git. Bisi demez herhalde. Bebek nerdeyse 4 aylik öğrenmek hakkin. Ben aradaki 15. Günde devlete gidicem diye almadim randevuyu orda da söylemediler. Bilsem bu kadar beklemezdim 15. Gün damlardim. ;)

canım dogum tarihi değişmiyor ilerde olunca. sadece senin bebiş biraz daha iri :KK66: tabi benim bildiğim bu arkadaşlar nasıl biliyor bilmiyorum ama. bu arada durduk yere moralini bozmusun. bi daha gidersende kontrole geldim de yeter. inşallah haftaya cinsiyet haberini alırız artık canım.
ben degisiyor diye
bende öğrenemedim...:)

Merhaba Kızlar
Dün doktoruma gittim.Herhangi bir sorun yokdu bebeğim 90 gram olmuş.doktor erkeğe benzetti ama tam erkek demedi.Bunun dışında benim vücüdümda çıkan mantarlar yam iyleşti derken şimdi farklı şeyler çıkdı. Göbeğim kollarım ayaklarım göğisim sırtım her yerim kaşınıyor Ve sanki küçük sinek ısırığım gibi lekelemer var kasınan yerler şu an kuruyup pulaananıyor derinin üzerine hatat çok kaşınıyor ki derim çataldı şimdi doktoruma sordum cildiyeye yölendirdi egzama da olabilir sedef de olabilir dedi:110:Özelin cildiyesine gitsem karaciğer enzimlerime bakılır test yapılır bu yüzden çok ücret çıkar diye devletten aldım devlette 10 gün sonraya verdi ne yapacamı bilmiyorum
Canım tebrik ederim bebisin cinsiyeti için. Geçmiş olsun bu arada. Allah şifa versin canim

merhaba annişler nasılsınız cınsıyetleri kesinleşenler olmuş gozunuz aydın sağlıklı sıhatlı alın ınşallah kuzuları kucagınıza :)
benim gobus bu hafta ozellikle baya buyudu 5 aylık gıbıyım ve bu benim ıkıncı bebeğim oldugu için hareketleri minik minik hissetmeye başladım bu hafta :) gerçekten ikinci gebelikte daha çabuk hıssediliyomus ilk ogluşta 20 haftada baslamıştım hissetmeye :) bu arada iştah tam gaz devam haftasonu feshaneye gidiyorum sinopluyum ben sınop gunleri varmışyemeye devam yani :)))
siz nasılsınız nasıl gidiyo hamişlik ?
Canım ilk hareketleri hissetmissin ne güzel. Darisi bize inşallah. Bu arada sinopluymussun. Bende sinopluyum. Hemşehrimi buldum ne güzel

Merhaba arkadaslar :)
Sayfa ilk kurulduğundan beri ististasız hergün takip ettim sizleri ama yazıp yazmama konusunda hep bi karamsarlık yaşadım, çünkü daha önce iki kaybım oldu 7.ve 8.haftada kan pıhtılaşması yüzünden :KK43:
Şimdi yine hamileyim ve 13. haftamın içindeyim,:nazar: cleaxan 0.6 ve coraspin kullanıyorum, şimdilik herşey yolunda, ikili testimizi de yaptırdık, ölçümler güzeldi, kan sonucu haftaya alıcam, ve doktorum bebeğimin cinsiyetini kıza benzetti :nazar:
benim için bu günlere gelebilmek öyle güzel ki anlatamam, umarım hep böyle sorunsuz devam eder ve kucağımıza alabiliriz bu sefer hep birlikte :nazar:
Sizin haberiniz yokken çok sey okuyup tecrübe ettim sizlerden, şimdi aranıza katıldım ve sonuna kadar giderim umarım sizlerle:KK16:
Canım hoş geldin. Tebrik ederim cinsiyet için. Aklina kötüyü getirme. İnşallah hepimiz kavuşacağız bebislerimize

bende sinopluyum canım boyabatlıyım ama eşim pek hevesli olmadığı için o tarz şeylere götürmüyor beni, birde hamile olduğum içinde başkasıylada gondermez basıma bişey gelir diye ama içimde kalmadı değil çok merak ediyorum :)) inş sen gidersin gezersin benim yerime canım memleketiminn guzelliklerini birde bebişinede bişeyler al bulursan hatıra kalır :))
Canim sende mi sinoplusun. Ne çok hemsehrim vermiş burada:KK19:

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!! :KK46::KK46::KK46:

Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi :KK19:
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri :KK15::KK15::KK15:

2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz: Bst1608 Bst1608
2.Cüz: SirriEyvan SirriEyvan
3.Cüz: Bst1608 Bst1608
4.Cüz: Bst1608 Bst1608
5.Cüz: seyma2009 seyma2009
6.Cüz: PaytiPo PaytiPo
7.Cüz: PaytiPo PaytiPo
8.Cüz: meleklerimbenim meleklerimbenim
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: G gznn
11.Cüz: S srpksy
12.Cüz: SADEANNE SADEANNE
13.Cüz:
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: mirac75 mirac75
22.Cüz: mirac75 mirac75
23.Cüz: mirac75 mirac75
24.Cüz: mirac75 mirac75
25.Cüz: mirac75 mirac75
26.Cüz: gulsah1489 gulsah1489
27.Cüz: @jnaz
28.Cüz: @jnaz
29.Cüz: @jnaz
30.Cüz: @melegim66

hilal1653 hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...

Back
X