• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bir kaç arkadaşıma söylemiştim sizlere de soylim molfixin sayfasında form var onu doldurun ücretsiz deneme boy yenidogan bebek bezi gonderiyorlarmis adrese (gobek bagi oyuntulu) kaybınız olmaz reklamlarda geçiyor TV de. Bi bez bi bezdir haberiniz olsun ;) ne zaman gelirse artk ;)

11 14 .haftalar arasında yapılıyor ikili tarama Benm dr um gerek duymadı enseye baktı uçlu taramaya çağırdı .. Su an için de sağlık ocağında isim yok. Sordum. Saglik ocağı bizim evin hemen altında apartmanin zemin katında yani o yüzden çok sansliyim ebe abla da çok ilgili sağolsun 9 ocaktan sonra asim falan olacakmış onun haricinde su an için gitmemi gerektiren bi durum yok.
tamam canım teşekkür ederim ay ne sanslısın ya ne güzel bakalım cuma kendı doktoruma gıtcem umarım bende ıyı sonuclarla gelırım:KK54:

Kızlar bir kaç arkadaşıma söylemiştim sizlere de soylim molfixin sayfasında form var onu doldurun ücretsiz deneme boy yenidogan bebek bezi gonderiyorlarmis adrese (gobek bagi oyuntulu) kaybınız olmaz reklamlarda geçiyor TV de. Bi bez bi bezdir haberiniz olsun :KK66: ne zaman gelirse artk :KK66:
bende sayfasından kayıt yaptım bıkac hafta oldu bakalım ne gelecek umarım 1 tane degıldır bı kac tane vardır içinde:KK53:

Gozunuzaydin allahım tamamına erdirsin inş çok güzel bir duygu allahım herkese tüm isteyenlere yasatsin yokluğunu aratmasin .
merhaba arkadaşlar, nihayet bende hamileyim :) inanılmaz bir huzur içersindeyim..
daha 3 ay öncesine kadar sıfır umutla tüp bebek randevusu almıştık aralık ayını ama allahım bize nasip etti kendiğinden.. inşallah her kadın yaşar bu duyguyu

SirriEyvan SirriEyvan canımmm senı gordugum ıyı oldu ben ayın basında yazmıstım ama senden cevap gelmedı bende cüz almak ıstıyorum bazen aradakı mesajları kacırıyorum hanı bırının aldıgını bende okumıyım dedım bana sıradakı cuzu yazar mısın tatlımm

Kizlar kan sekerim düşük cikmisti tahlilde...
Sabah gittim aclik kan şekerime baktilar 90 cikti normalmis yani...
Daha once yuksek ciktiginda makinada kaynaklanmis...
Bilginiz olsun diye yazayim dedim...
Tahliller her zaman dogru olmayabilir :KK66:
ALLAH hepimize kolay hamilelik ve dogum nasip etsin inşaallah :)

Ya bide 7 kiloya yakin kilo aldim ben ...
Ilk gebeligimde vucudum hiç sismemisti calisiyordum o zaman..
Simdi evdeyim sistim resmen..
Sabah ictigim balli sut mu aldirdi bana kilolari acaba...
Ama yüzüm ayni ufacik ya...
Cozemedim ben bu isi hayir olsun inşaallah....
Ilk bebisim oglandi karnimdan baska sisligim yoktu...:anneadayı:
Simdi ise ilk aydan beri belim popom bacaklarim doldu... :110:
Hepinize sevgiler kocaman :KK19:
günaydın güzel annişler ve bebişleriii benimde cumaya kontrolüm var kaldı son 2 gün valla çatlıcam meraktan umarım sağlıklıdır

Ayyy kendim gibi birini gorunce sevindim:)) saka tabiki keske hic almasak en guzeli. Sanirim kis ayinda oldugumuz icin cabuk yaglaniyoruz. Insallah daha fazla almayiz 12-15 arasi yeter sanirim:((((

merhaba arkadaşlar, nihayet bende hamileyim :) inanılmaz bir huzur içersindeyim..
daha 3 ay öncesine kadar sıfır umutla tüp bebek randevusu almıştık aralık ayını ama allahım bize nasip etti kendiğinden.. inşallah her kadın yaşar bu duyguyu

oyy maşallah..vakit saat denilen bu işte..sağlıkla gelsin inşallah..

kızlar ben 65 le hamile kalıp 62 ye düştüm..hala 62 yim..problemmi bu ya?kusmadım hiç ama yiyemiyorum

Yemen gerekenleri yiyor alman gereken vitaminleri aliyorsan hiic dert etme.20- 25. Haftaya kadar gerek yok kiloya... ben de keske senin gibi olaydim :((
kızlar ben 65 le hamile kalıp 62 ye düştüm..hala 62 yim..problemmi bu ya?kusmadım hiç ama yiyemiyorum

Back
X