- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #10.321
Çok sağol canım. Eşime gülüyorum 3 prenses ile ne yapacaksın evde diyorum.
Artık sopayı alırım elime diyor.:)
yok cnm siz çoğunlukta olcağınızdan dolayı sopa sizde merak etme :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım. Eşime gülüyorum 3 prenses ile ne yapacaksın evde diyorum.
Artık sopayı alırım elime diyor.:)
yok cnm siz çoğunlukta olcağınızdan dolayı sopa sizde merak etme :))
Demi ya...
Sizin cinsiyet belli miydi?
Selamlar...
Biz geldik, Prensesimle beraber geldik.
Doktordan geldim, çok şükür yavrumun sağlığı yerinde gelişimi yerinde 150 gram olmuş prenses kızım.
Yüz üstü yatmış oynuyordu.
Doktor teyzemiz bir prensesiniz vardı bir tane daha geliyor dedi.
Zaten bir kızımın daha olmasını çok istiyordum, burada da dile getiriyordum.
Rabbim dileyen, isteyen, bekleyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder inş.
Proluton igne kullaniyomusun peki arkadaş im. Geçmiş olsunSebebi yok canım düşük tehdidi diyor ve cok yogun devam edıyor
Iyi iy allah kimseye boylee bi problem yasatmasin zor bi durum. Yasadigimdan biliyorumÇok sevindim canım problem olmamasına :)
oğlumuz geliyor cnm inşallah :) erkek modasına uyduk :)
Olsun sağlıklı olsun da erkek yada kız fark etmez.
Arkadaslar benim iki testim normal cikti bi sorun yok Allaha sukur.doktorum dediki 1500 tane cocuk dogursan ancak bir tanesinin ozurlu olma ihtimali varmis.buda normal kabul ediliyomus.benim 3 lu yada 4lu test yaptirmam gerekirmi bilmiyorum burda herkes yaptiriyo sanki
Selamlar...
Biz geldik, Prensesimle beraber geldik.
Doktordan geldim, çok şükür yavrumun sağlığı yerinde gelişimi yerinde 150 gram olmuş prenses kızım.
Yüz üstü yatmış oynuyordu.
Doktor teyzemiz bir prensesiniz vardı bir tane daha geliyor dedi.
Zaten bir kızımın daha olmasını çok istiyordum, burada da dile getiriyordum.
Rabbim dileyen, isteyen, bekleyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder inş.
Valla nette daha güzelleri var herşeyin bence:)aynen hepimizin dikkatli olması lazım..napayım bende avm avm gezip ciciler bakmayıveririm:)
Hayırlı olsun prensesin maşallah. Nedense annelerin gördüğü rüyalar ters çıkıyor, bende hep tam tersini gördüm rüyalarımda, üstelik açık ve net bir şekilde doktor ultrasonda bak kız diyordu rüyamda, hatta hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce bak hamilesin kızın olacak diyorlardı bana, o kadar çok kendimi şartlamıştım ki kızım olur diye hayırlısı olsun. Süsleyip püsleyip gezmelere gidersiniz artık. Hepimizin evlatları sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.
Tebrik ederim canim. Hoş geldin kız annelerinin arasina
Kesinlikle öle cnm ikisininde değerini ölç tart aynı cıkar erkeğinde bir anneye katabileceği güzellikler var kızınkide ap ayrı rabbim ikisinide yaşamayı nasip etsin saglıklı bir şekilde :) hatta ben hep içimden ikizlerim olsa keske biri erkek biri kız olsa tek taşla iki kuş vursam beraber buyutsem diyordum ama sadece halamın ikizleri var bizde pek ikiz bebek yok o yuzden benimde olmadı ama rabbim herşeyi kaldırabilene veriyor kısmet işi birazda :)
Tebrik ederim maşallah prensesine Allah selametle kucağına almayı nasip etsin :)
Afiyet olsunn.:)) Bende de ameliyattan beri bi istahsizlik almis basini gidiyorrrrr. Ilaclardan mi acaba 6 ilac kullanyorum sbh aksamKızlar yaa sanki içimde kocaman bi öküz vardoymuyorum bi türlü midem kazınıyor. iki saatte bir yemem gerekiyor
gözün aydımn geç oldu ama kızlar cogalmaya başladı:)