• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çarşamba günü 4 lü tarama testi yaptıracağım Allah nasip ederse.

117 tl. isi hastanede devlette yaptırsam olur mu dedim, olur tabiki dedi.

Arkadaslar benim iki testim normal cikti bi sorun yok Allaha sukur.doktorum dediki 1500 tane cocuk dogursan ancak bir tanesinin ozurlu olma ihtimali varmis.buda normal kabul ediliyomus.benim 3 lu yada 4lu test yaptirmam gerekirmi bilmiyorum burda herkes yaptiriyo sanki

Tebrik ederim maşallah prensesine Allah selametle kucağına almayı nasip etsin :)
Selamlar...

Biz geldik,
Prensesimle beraber geldik.

Doktordan geldim, çok şükür yavrumun sağlığı yerinde gelişimi yerinde 150 gram olmuş prenses kızım.

Yüz üstü yatmış oynuyordu.

Doktor teyzemiz bir prensesiniz vardı bir tane daha geliyor dedi.

Zaten bir kızımın daha olmasını çok istiyordum, burada da dile getiriyordum.

Rabbim dileyen, isteyen, bekleyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder inş.

Arkadaslar benim iki testim normal cikti bi sorun yok Allaha sukur.doktorum dediki 1500 tane cocuk dogursan ancak bir tanesinin ozurlu olma ihtimali varmis.buda normal kabul ediliyomus.benim 3 lu yada 4lu test yaptirmam gerekirmi bilmiyorum burda herkes yaptiriyo sanki

isteğe bağlı..ikili testi iyi olanlara direk 4lü yapıyorlar..bende kararsızım ..

Selamlar...

Biz geldik,
Prensesimle beraber geldik.

Doktordan geldim, çok şükür yavrumun sağlığı yerinde gelişimi yerinde 150 gram olmuş prenses kızım.

Yüz üstü yatmış oynuyordu.

Doktor teyzemiz bir prensesiniz vardı bir tane daha geliyor dedi.

Zaten bir kızımın daha olmasını çok istiyordum, burada da dile getiriyordum.

Rabbim dileyen, isteyen, bekleyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder inş.

gözün aydımn geç oldu ama kızlar cogalmaya başladı:)

Hayırlı olsun prensesin maşallah. Nedense annelerin gördüğü rüyalar ters çıkıyor, bende hep tam tersini gördüm rüyalarımda, üstelik açık ve net bir şekilde doktor ultrasonda bak kız diyordu rüyamda, hatta hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce bak hamilesin kızın olacak diyorlardı bana, o kadar çok kendimi şartlamıştım ki kızım olur diye hayırlısı olsun. Süsleyip püsleyip gezmelere gidersiniz artık. Hepimizin evlatları sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.

Hayirdir insallah ruyamizda görüp etkileniyoruz tersi oluyor demekki, ama bazi bayanlarda tutturdu rüyalarini :KK48:
Hakkimizda hayirlisi olsun her daim, evlat evlattir, candir, cigerdir... Rabbim her dileyene nasip etsin :KK51:

Kesinlikle öle cnm ikisininde değerini ölç tart aynı cıkar erkeğinde bir anneye katabileceği güzellikler var kızınkide ap ayrı rabbim ikisinide yaşamayı nasip etsin saglıklı bir şekilde :) hatta ben hep içimden ikizlerim olsa keske biri erkek biri kız olsa tek taşla iki kuş vursam beraber buyutsem diyordum ama sadece halamın ikizleri var bizde pek ikiz bebek yok o yuzden benimde olmadı ama rabbim herşeyi kaldırabilene veriyor kısmet işi birazda :)

Evet haklisin Rabbim herseyi biliyor yapabilene veriyor..
Aynisini bende derdim hep ikiz olsun biri kiz biri oglan olsun sezonu kapatalim derdim ama kismet tabiki :) dedigim gibi insallah iki evladinda mutlulugunu yasariz Allah saglik sihhat versinde

Back
X