• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın arkadaşlar. Dün akşam kasıklarımda batma oldu gazdır diye dikkate almadım geçti de zaten. Sabah mide bulantım olunca korkmaya başladım bişey mi oluyor Bebeğime diye. 3.aydan beri hiç mide bulantısı olmadı. Normal midir acaba. Doktora gitsem mi yoksa

cnım herseyı yasıyoruz anlık degısımlerle ama sen doktorunu bı ara bakalım mutlaka gel derse gıdersın ben bole durumlarda bole yapıyorum doktor anlar telde bıle olsa

günaydın kızlarrr hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bebeklerimizle geçireceğimiz çook güzel bi yıl dilerim umarım hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeğimizi zamanında kucağımıza alırız ve aile olmanın keyfini yaşarız:KK68:

tunaydın anneler :D bırsey sorucam bbek hareketlerını hısseden anneler nasıl hısseettı ılk ben bıseyler duyar gbıyım ama emın de degılım :D
bırde mıdem yanıyor gavıscon surup kullanan varmı rahat rahat kullanabılırmıyım alsam
canımm bana da kadın doğum uzmanı gaviscon şurup yazmıştı mide yanması için kullanmamızda bi sakınca yok benimde bi dönem yanmalarım çok oldu doktora ilaç yazdırdım ama kullanmadan geçti:-)

canımm bana da kadın doğum uzmanı gaviscon şurup yazmıştı mide yanması için kullanmamızda bi sakınca yok benimde bi dönem yanmalarım çok oldu doktora ilaç yazdırdım ama kullanmadan geçti:-)

tmm cnım bnde bı yazdırayım ya bu ara sıklastı bıraz

tunaydın anneler :D bırsey sorucam bbek hareketlerını hısseden anneler nasıl hısseettı ılk ben bıseyler duyar gbıyım ama emın de degılım :D
bırde mıdem yanıyor gavıscon surup kullanan varmı rahat rahat kullanabılırmıyım alsam
Canım ben arada kullanıyorum. Çok rahatlatıyor ertesi güne bile faydası oluyor bence

Çok iyi bir doktor ama nasıl bole oldu anlamadım:KK53: neyseki bikaç parça Maviş kıyafet almıştım ama anneannesi Maviş Maviş ceketler suveterler ormustu. Yazık kadıncagiza :KK17:
annesi kızlar da mavi giyer nolcak, yıpratmadan kullanırsın mavişleri, sonra ikinciye kaldırırsın, ben kızıma mavi tulumda giydiriyorum çokta yakışıyordu, şimdi kardeşe kaldı...

Gunaydin kizlar dun bebeğimi gördüm artik tombik olmus :) doktor ters duruyo dedi boyle normal doğum yapamazsin dedi bekliycez artik dönmesini 5. Aydan sonra dönenler varmis oglum kendi kurallarıyla yasio içerde:)

2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz: @Bst1608
2.Cüz: SirriEyvan SirriEyvan
3.Cüz: @Bst1608
4.Cüz: @Bst1608
5.Cüz: seyma2009 seyma2009
6.Cüz: @PaytiPo
7.Cüz: @PaytiPo
8.Cüz: @meleklerimbenim
9.Cüz: @skelebeks
10.Cüz: G gznn
11.Cüz: @srpksy
12.Cüz: @SADEANNE
13.Cüz: @riseboz
14.Cüz baldamlam baldamlam
15.Cüz: @mehtaphk
16.Cüz: @damlasssss
17.Cüz: @ElaBilge16
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: @mirac75 okundu
22.Cüz: @mirac75 okundu
23.Cüz: @mirac75 okundu
24.Cüz: @mirac75 okundu
25.Cüz: @mirac75 okundu
26.Cüz: @gulsah1489
27.Cüz: @jnaz
28.Cüz: @jnaz
29.Cüz: @jnaz
30.Cüz: @melegim66

@hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...
13.Cüz okundu SirriEyvan SirriEyvan . Rabbim cümlemizin okuduğunu ve dualarını hayırlısı ile kabul etsin.

Tebrikler canım ne güzel Allah gonlune gore vermis :D Sağlıcakla
kucağına alırsın inşallah

Kızlar 16+3 doktor erkek dedi. Acaba degisme ihtimali varmı sizce :KK12:
Merhaba annislerrrr doktordan geldimmm ve şok icindeyim:KK53::mad: 13 haftalikken erkek denilen bebeğim kız çıktı bugün %100 :KK45:meğerse hislerimde yanilmamisim hep kız hissetmistim hatta uzun süre inanamamistim erkek olduğuna. gönlümden de hep kız geciyordu:KK37: kızım mm minik kelebegim seni mustafa ege'm diyerek sevdiğim im için özür dilerimmm:-)

Te

Gunaydin kizlar dun bebeğimi gördüm artik tombik olmus :) doktor ters duruyo dedi boyle normal doğum yapamazsin dedi bekliycez artik dönmesini 5. Aydan sonra dönenler varmis oglum kendi kurallarıyla yasio içerde:)
Ne guzel bebisini gormussunn bende haftaya gorecegim daha cok varr.Nasil tersmis allah allah :) merak ettimm normalde 7.ayda dönuyorlar haniii

Çok iyi bir doktor ama nasıl bole oldu anlamadım:KK53: neyseki bikaç parça Maviş kıyafet almıştım ama anneannesi Maviş Maviş ceketler suveterler ormustu. Yazık kadıncagiza :KK17:
canımm senin bebişe erkek demişlerdi dimi sanırım sende kız istiyordun hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre vermiş ne güzel bana da 12. haftada erkeğe benziyor demişlerdi ama bikaç gün öncede kıza benziyor dediler umarım benimde son dedikleri gibi kalır artık her hafta değişiyor:-)demekki neymiş erkenden hazırlık yapmamamız gerekiyormuş:KK53:bende ortak renkler almıştım artık kesin belli olsun diye bekliyorum bakalım ne zaman belli olacak:KK51:

annesi kızlar da mavi giyer nolcak, yıpratmadan kullanırsın mavişleri, sonra ikinciye kaldırırsın, ben kızıma mavi tulumda giydiriyorum çokta yakışıyordu, şimdi kardeşe kaldı...
Evet canım giydircem artık tersi durumda oglana pembe giydirmek olmazdı sanki ama kız giyer maviyi nolcak :KK49:

Kızlar 16+3 doktor erkek dedi. Acaba degisme ihtimali varmı sizc [/QUOTE ]

Teşekkürler canım. Sizinki 16 haftayı geçmiş canım sanmıyorum değişmez. Ben çok ısrar etmiştim doktora 13 te söyle diye.gordum şimdi günümü :KK53: herkese de söylemiştik her yerde de paylaşmistim sosyal aglarda:KK53::KK45:

Son düzenleme:
canımm senin bebişe erkek demişlerdi dimi sanırım sende kız istiyordun hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre vermiş ne güzel bana da 12. haftada erkeğe benziyor demişlerdi ama bikaç gün öncede kıza benziyor dediler umarım benimde son dedikleri gibi kalır artık her hafta değişiyor:-)demekki neymiş erkenden hazırlık yapmamamız gerekiyormuş:KK53:bende ortak renkler almıştım artık kesin belli olsun diye bekliyorum bakalım ne zaman belli olacak:KK51:
Aynen canım %90 erkek demişti 13.haftamda. dün kız dedi unuttu sanırım 20 gün önce erkek dediğini Sekreterine bir kızımız gelio yaz dedi esimle benim gözler firladi:confused: hocam 20 gün önce erkek demiştiniz dedim bi bocaladi falan :KK53: doktorumdan memnunum ama yarın başka hastaneden randevu aldım teyit etmem lazım kızımı. Aynen canım kesin belli olmadan bişey alma ben de tek tük almistim

Kızlar 16+3 doktor erkek dedi. Acaba degisme ihtimali varmı sizce :KK12:

Te
Teşekkürler canım. Sizinki 16 haftayı geçmiş canım sanmıyorum değişmez. Ben çok ısrar etmiştim doktora 13 te söyle diye.gordum şimdi günümü :KK53: herkese de söylemiştik her yerde de paylaşmistim sosyal aglarda:KK53::KK45:

2015-01-01 14.56.36.webp

Back
X