- Konu Sahibi SirriEyvan
- #11.861
bursa lı hatunlar ayrıntılıyı nerede yaptıracaksınız?350 liralardan bahsediyorlar ya..su aralar sıkıntılı durumlar cok geldi bana..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasak canım daha önce ben yazmıştım kaçınmamız gereken şeylerden biri termal su. bebeğin vücut sıcaklığının artmasına ve sakatlıklara sebep olabiliyormuş. sen riske atma bi daha girme benden sana tavsiye canımKızlar yeni yılın ilk günü hepimize ve yavrulara sağlık mutluluk getirsin inşallah. Sizlere bişey soracaktım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim biz şuanda termal otelde bi tatil kaçamağı yaptık malum tatil 4 gün. Bugün 20 dk kadar havuza girdim havuzun suyu tamamen termal su sıcaklığı ılıman dan biraz sıcak sizce zararı olur mu oğlum çok seviyor çıkmak istemiyor sudan.
devlette yaptır canım ücretsizbursa lı hatunlar ayrıntılıyı nerede yaptıracaksınız?350 liralardan bahsediyorlar ya..su aralar sıkıntılı durumlar cok geldi bana..
Gerçekten mi ben 5 haftalık hamileyken gittim sıcacık suya da girdim. Allah korumuş kuzumuYaaaa benim bildigim termaller hamilelere yasak . Teyzem bi ara bilmeden girmisti az dada duauk yapiyordu bi arastir derim. Doktora sordunmuu
Kızlar yeni yılın ilk günü hepimize ve yavrulara sağlık mutluluk getirsin inşallah. Sizlere bişey soracaktım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim biz şuanda termal otelde bi tatil kaçamağı yaptık malum tatil 4 gün. Bugün 20 dk kadar havuza girdim havuzun suyu tamamen termal su sıcaklığı ılıman dan biraz sıcak sizce zararı olur mu oğlum çok seviyor çıkmak istemiyor sudan.
öyleymiş canım..tasavvufta aşk falan diye okuyunca heveslenmiştm ama önerilmiyormuş
Doktorum sıcak su şu an hiçbişey yapmaz dese de içime sinmedi girmem daha oğluma çocuk havuzu artık küçük biraz ama olsun. Kızlar saolun cevaplar için.yasak canım daha önce ben yazmıştım kaçınmamız gereken şeylerden biri termal su. bebeğin vücut sıcaklığının artmasına ve sakatlıklara sebep olabiliyormuş. sen riske atma bi daha girme benden sana tavsiye canım
Maya klinik sldım ben dünyanın en iyi anne bebek hastanesinin kitabı öneririmHamisler, bebislere-yetistirmeye dair hic kitap aldiniz mi? Hangi kitaplari onerirsiniz?
canım serap degıl de bade kadeh anlamında gecıyor.Anlamı kotu degıl ama ısım gıbı koyulur mu bılmıyorumöyleymiş canım..tasavvufta aşk falan diye okuyunca heveslenmiştm ama önerilmiyormuş
bade kadeh demek canım sana da yazayım ıckı degıl sarap kadehı anlamında farscaCnm ben de bade ismini istiyordum ama araştırınca kutsal ask diye bildiğim anlamının dışında asil anlamının içki olduğunu öğrendim ve o andan iitibaren Vazgeçtim fincanı tastan oyarlar içine bade(içki) koyarlar misal![]()
![]()
Mutlu Annişler Güzel Bebişler hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Sağlık, mutluluk, huzur ve hayırlı kazançlarınız olsun. Rabbim bu yeni yılda evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Ve Hepinizin Kandili Mübarek Olsun :)
İnşallah canım benim sağlıkla :)Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar rabbim hayırlısı ile bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin :)
Günaydıııınn :)Günaydın Herkese
aminnnn insallah:)Kuzulariiim çok yoğundum ihmal ettim sizi, oturup bir güzel geçmiş okuyacagim bugün işlerim bitince bakalim bebislerimiz nasillarmiiis...
Rabbim hepimize yeni girecek olduğumiz yılda iman, sağlık , sıhhat versin ve bebislerimize kavusalim bir an evvel insaAlaaahhh:):)