aynen öyle canım sağlıklı olsunlar da zaten benim ilk olduğu için ısrarcı deildim

Rabbim hepsini sağlıkla bize bağışlasın inş
canım çok faydalı bilgiler vermişsin saol

peki diğer başlıkdediğin hangisi ?
ayy canım çok saol, insan aynı şeyi yaşayan birinden duyunca daha da rahatlıyo..
evet bebekte cnm bana da gösterdi hatta, ama geçici deil bakalım bekleyip görcez inş
bi süre takipte kalalım bakalım zaten 2 doktora birden gidiyorum, inş geçer cnm, doktoruma güveniyorum aynı şeyi yaşayan arkadaşlarda varmış , inş geçer hemen
bende takip etcem canım eğer hep böle 100 ün üstünde seyrederse muhakkak giderim
benim zaten 80 küsürlerdeydi hep, 20 fazlasını düşünmemiz gerekiyorsa normal deyip rahatlayabilirim, saol cnm :)
canım ben 2li 3 lü test yaptırmadım yaptırmıcam da. Ayrıntılı ultrasonu yaptırcam zamanı geldiğinde, dün baya tahlil yaptı hepsi temiz dedi, bide bebeği baya inceledi aynen dediğin gibi yanında başka anomali görülmediğinde tek başına bu hiç anlam ifade etmez , sen de de herşey normal dedi.. Bende takipte kalcam cnm duruma göre kardiyolojiye giderim bakalım, her gün düzenli ölçeyim de..
Bu arada hepinize teşekkür ediyorum ilgi ve desteğiniz için :) dualarımdasınız güzel annişler