- 13 Ekim 2014
- 441
- 336
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #13.241
Haklisin cnm en guzeli kaynananda olsa esinde sorun cikarmiyorsa araya mesafe koymak en iyisi zorla saygi sevgi olmuyorbnmde annem biz ilkokula giderken ise basladi taa o zmnlardan basladim ev islerine cokta hamarattim evi tertemiz yapardim okuldan gelince daha 8-9 yasindayken ufacik boyumla. bu boyle 23-24lu yaslara kdr devam etti gittigim evleri bile temizlerdim snra ne olduysa nazar degdi sanirim ya da gercekci olmak gerekirse bedenim artik yoruldu ve bikti sanirim artik zorunluluktan evimi temizler oldum. Mutfak konusuna gelincede cok istahsiz biriyim yemege duskunlugum olmadigi icin yapmakta gelmiyor icimden onuda mecburiyetten yapiyorum bide calisan kadin cok daha erken bikiyor herseyden aman diyorsun sonunda saliyosun kendini. Aslinda calisipta evdede cok hamarat olan tanidiklarim var mesela annem gibi bi pazar gunu evde durur o butun gunde halilari koltuklari duvarlari bile siler mutfak dolaplarini bosaltir icini disini temizler tuvaletleri illaki camasir suyla saatlerce deterjanlarla yikar onu gorunce ben yorulurum masallahi var walla boyle kadinlar aramizda varsa tebrik ediyorum :)))