• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
doğru ya canım unutmuşum.. biz de taşındığımızda çok zorlanmıştım die konuşmuştuk hatta. Eşim bi iki gün izin almıştı da temizliği yapmıştı sağolsun. temizlik dediğim de 8 10 defa vileda yaptı evi domestosla :KK53: yerleştirmeyi büyük oranla yine ben yapmıştım. Çok zor iş yaa... Ben hayatımda ilk defa taşındım bi de. Bi de sen 7 aylık hamilesin simdi daha da zorlanmışsındır kuzucum kıyamam hiç :KK16: Neyse güzel günlerde oturun evinizde, bebeğinizi mis gibi büyütün :KK46::nazar:
tssekkur ederiz teyzesi :-)

Merhaba tüm gobisli hatunlar:KK49:
Bayadir uzak kaldım sizlerden umarım herkes iyidir,keyifler yerindedir.
Ben de acayip kaburga ağrıları başladı kızım baskı yapıp duruyor
Ve bebek makat gelişi duruyomus, inşallah döner doğuma kadar:KK51:

Evet canım uzun zamandır yoktur inş. herşey yolundadır.

Bebeğinde daha zamanı var döner inş. canım.

Doktorun ne dedi, döner mi dedi? dönmeye bilir de mi dedi.

Evet evimiz çiçek gibi oldu ama biz pis olduk biraz,neyse biraz dinlenelim bizde paklanırız. @jasminka83 mutlu yaşların olsun canım, doğum günün kutlu olsun . Amanın fena yorulduk.

Ohh ellerine sağlık canım.

Benim evimde mis gibi oldu.

Kendim de duş aldım.

Şimdi oturmaya geçtim.

Evet canım uzun zamandır yoktur inş. herşey yolundadır.

Bebeğinde daha zamanı var döner inş. canım.

Doktorun ne dedi, döner mi dedi? dönmeye bilir de mi dedi.
Çok şükür yolunda canım.
Doktor 40 a kadar bile dönebilir dedi.
Inşallah döner sezaryen en son istediğim Şey.

Senin de ellerine sağlık canım, bende kaldırabilirsem kendimi duşa atacağım. Birde şu sobayı çıkarsak.Ev biraz daha temiz kalabilse

Sobalı ev zor olur, ama imkan yoksa yapacak birşeyde yok.

Bu sene kış uzun sürdü, sabah Ankara da karla uyandık, şimdi de feci bir fırtına var.

Sobalı ev zor olur, ama imkan yoksa yapacak birşeyde yok.

Bu sene kış uzun sürdü, sabah Ankara da karla uyandık, şimdi de feci bir fırtına var.
Her yer öyle canım burası da günlerdir yağmur,az kaldı inşallah bu ayı bitirirsek artık yaz. Bebişlere de azıcık kalır zaten

Yaaa ben hiç birinizi göremedim beni facebooktan ekleyin :)) hem doğum yaptıktan sonra daha kolay görüşürüz canan demirel kapağımda gelinlikle sahildeyim
ekliyrm cnm seni pinar senel
bence de ekleyelim birbirimizi faceten iletisim kurmak daha kolay olur bebislerden snr.tabi burdanda devam ederz

oy masallah yıne cenenız dusmus bı kuafore gıdıp geleyım dedım yetısemıyorum hızınıza,coook okumam lazım .Bu arada bugun benım dogum gunum kızım hıssetmıs gıbı nerdeyse karnımdan cıkacak kafasını nasıl dayamıssa gobegıme acı verıyor,ittir ittir,ne yapmaya calişiyor o_O
canimm bebisinle,ailenle,saglikla gecirecegin daha guzel yaslarin olsun:)

oy masallah yıne cenenız dusmus bı kuafore gıdıp geleyım dedım yetısemıyorum hızınıza,coook okumam lazım .Bu arada bugun benım dogum gunum kızım hıssetmıs gıbı nerdeyse karnımdan cıkacak kafasını nasıl dayamıssa gobegıme acı verıyor,ittir ittir,ne yapmaya calişiyor o_O
Iyi ki dogdun canim,gelecek yil kizinizla kutlarsiniz insallah:KK68:

Seni varya seni,başka bir sayfada karşılaşmıştık canım sen 10 kilo ile tamamlarız inşallah demiştin. 10 bile olmayacaksın bu gidişle ya,kudurmadım ki kıskanmadım ki ha 4 kilo hala 10.1 kilo değil mi :)))

Evet canım söyleyince hatırladım bak şimdi dediğimi :KK48: Günlerimiz aynı seninle takip ediyorum seni de :KK54: porsiyonlarımı eskisi kadar tutuyorum iştahım da açılmadı pek önceki gibi yiyorum , son iki ayda daha çok kilo alınıyor diyorlar ama bakalım dediğin gibi 10 kiloyu görmem bile böyle giderse:KK22: sen kaç kilo aldın canım

Eki Görüntüle 1488310
Kızımla benden herkese günaydııınn. :KK49: Nasılız bakalımm?? Kahvaltılar edildi mi?? :kk77:
Biz yaptık, babamızı da yolladık evde tembellik yapıcaz yine. Çalışan anneler nolur kızmayın bize olur mu :KK43: Haziranda atanıcam ben de kısmetse, ağustosta işe başlıycam. Kuzu böceğime doyamadan işe başlamak zorunda kalıcam.
Masallah canim cok tatlisiniz:nazar::KK68:

Back
X