- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #35.381
oyy maşallahh canımm ne tatlı billur bi yuzun varr kızında sana benzer, huyu suyuda senin gibi olur inş :)))bu da 30+5 de kızımla biiizz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy maşallahh canımm ne tatlı billur bi yuzun varr kızında sana benzer, huyu suyuda senin gibi olur inş :)))bu da 30+5 de kızımla biiizz![]()
Kilosu 1670 boyu 40 cm çıktı canım. 3 hafta önce 1084 gramdi.sizin nasıl?Oooo iyiymiş o zaman canım.
İnş. döner annesi.
Kilosu vs. ne kadar olmuş.
Günümüz aynı da merak ettim.
sana da maşallah canımm buyutmuşsun bebişi :))
Kilosu 1670 boyu 40 cm çıktı canım. 3 hafta önce 1084 gramdi.sizin nasıl?
Benim oglum da su an oyle masallah canlarimizabenim oğlum fırıncı olacak galiba içerde hamur yoguruyor ya da aksam babasının doğum gunu die pasta yapıyor içerde :)) gobusum sürekli dalga dalga dokununca kemiklerini hissediyorum resmen ayy minnakımm :)))
Sag ol canim cok sukur buyuyorlar artik:)sana da maşallah canımm buyutmuşsun bebişi :))
Masaallah cnm...
Cok sag ol canimm:)Oyyy maşallah canım kocaman bir göbüş.
Yazı getirmişsin ne güzel, burası buzzzzzzzzzzz.
Maşallah canım. Benim bebiş baştan beri hep küçük gidiyo bakalım kaç kilo dogacak31+2 de 1750 gramdı. Acil gittiğim için boyuna bakmadı canım kilosuna önem verip nst ye soktu.
Ama 3 Martta 980 gram 38 cm. idi.
2 takim birissine diye bi site var ordan aldim.bu arada elbise gecelik cok rahat oluyomus dogumdan sonra.tavsiye ederimkızlar pijamalarınızı nereden aldınız, dışarda bulamıyorm istedğim gbi, internettn güzel ve kaliteli bulabiln var mı?
Cok sag ol canimmMasaallah cnm...
Kocaman olmus bidik...
Hiç hiç almadım ki gerçekten bak. He he 10 kilo 100 gram kadar almışım,sağlık olsun veririz elbet diyip teselli buluyorum şimdilik :))Evet canım söyleyince hatırladım bak şimdi dediğimiGünlerimiz aynı seninle takip ediyorum seni de
porsiyonlarımı eskisi kadar tutuyorum iştahım da açılmadı pek önceki gibi yiyorum , son iki ayda daha çok kilo alınıyor diyorlar ama bakalım dediğin gibi 10 kiloyu görmem bile böyle giderse
sen kaç kilo aldın canım
Maşallah kocaman bir oğlan olmuş, çok güzelsiniz canım maşallah size.
Cok sag ol canim benim:) o sizin guzelliginizMaşallah kocaman bir oğlan olmuş, çok güzelsiniz canım maşallah size.
Maşallah canım. Benim bebiş baştan beri hep küçük gidiyo bakalım kaç kilo dogacak
geceden beri bi saatte bir kramplar giriyor göbüşümün altına![]()