- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #41.181
14:00 te canım.Saat kacta canim kontrolun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14:00 te canım.Saat kacta canim kontrolun
Haber werirsinn hersey yolunda olur ins. Cati muayenesini sor ama unutma, benim gibi kenara yaz istiyosan doktoru gorunce soru sormayi unutiyorum meleimi gormeye odaklaniyorum eminim cogumuz boyledir bu yuzden yazmak en iyisi14:00 te canım.
bugün çatı filan yapmasınlar soramamHaber werirsinn hersey yolunda olur ins. Cati muayenesini sor ama unutma, benim gibi kenara yaz istiyosan doktoru gorunce soru sormayi unutiyorum meleimi gormeye odaklaniyorum eminim cogumuz boyledir bu yuzden yazmak en iyisi
Ben baslamadim bile, erteleye erteleye bakalim ne zaman yapicamkızlar nasılsınız hazırlıklar bıttımı benım bıtmıyor ama artık enerjım yok
Maşallah canım prensese. Bakalım biz ne kadar olduk merak ediyorum geçen hafta gittim ama ultrasonla bakamdı sadece nstye bağlamıştı haftaya görücem inşallah.Merhaba guzel anneler kizisi gordum 35+4 gunluk kilo 2560 boy 42cm dedi doktorumuz hersey yolunda gozukuyor nst sanci cikmadi artik her hafta geleceksin dedi 1 hafta daha dursun sonra istedigi zaman gelebilir dedi bakalim bizden bu kadar...
Hiç bitmicek sanıyodum ama benim de bitti sayılır canım bikaç bşy kaldı ufak tefek ama dediğin gibi enerjimiz de kalmadıkızlar nasılsınız hazırlıklar bıttımı benım bıtmıyor ama artık enerjım yok
Benim hazırlıklar bitti çok şükür sadece kızımızın gelmesini bekliyoruz.kızlar nasılsınız hazırlıklar bıttımı benım bıtmıyor ama artık enerjım yok
Canim agrin uzun surmus doktorunu bi arasan iyi olur. Ben cok yoruldugumda oluyo uzan ayagini yuksek yere koy ama doktorunu araKızlar sabah 8 den beri sağ kasığımda bacağıma vuran bi ağrı ve tam alt bölgemde bi ağrı var geçmek bilmiyo.sizdede böyle bi ağrı var mı?
Arkadaşlar bence de yerli malına katki sağlamalıyız fakat konu bebeğime gelince en iyisi neyse onu almaktan baska bir şey gelmiyor aklıma.
Prima premiumdan memnun kalmayan kimseyi duymadım.
Basit gibi gelebilir ama pişik oldukları zaman çok büyük acı çekiyorlar. Açıkçası parasını, nerenin malı olduğunu düşünmem bu durumda.
kızlar nasılsınız hazırlıklar bıttımı benım bıtmıyor ama artık enerjım yok
Normalde erken doğum riskiyle devamlı yatıyorum zaten.dün ve bugün kahvaltı hazırlamak dışında bişey yapmadım.kasılmaları önlemek için sürekli ilaçta alıyorum ama bu ağrı bi türlü geçmedi.Canim agrin uzun surmus doktorunu bi arasan iyi olur. Ben cok yoruldugumda oluyo uzan ayagini yuksek yere koy ama doktorunu ara
Magnezyum kullaniyo musun canim. Erken dogum riskinde warsa durma ara doktoru. Yalniz misin ewdeNormalde erken doğum riskiyle devamlı yatıyorum zaten.dün ve bugün kahvaltı hazırlamak dışında bişey yapmadım.kasılmaları önlemek için sürekli ilaçta alıyorum ama bu ağrı bi türlü geçmedi.![]()
Canim ikimizde birbirimizden rahatiz Allah sonumuzu hayir etsindaha başladım bile bensadece ihtiyaçları hazır dolapta bekliyo bu hafta yıkayıp ütülicem dolaba yerleştirecem çantamızda hazır değil bu hafta inşallah hepsini halledecem