- 9 Ekim 2014
- 111
- 85
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #41.381
Kolay bir doğum olur sağlıkla alır inşallah melegini canım ..arkadaslar @mobidik123 arkadasimizi bebegin durumundan dolayi doguma aliyorlarmis dua edelim bol bol. Aniden olunca stres yapmis normal olarak. insallah sag salim alir kucagina rabbim dogumdada dogumdan sonrada yardimcisi olsun...
Canım benim dualarım seninle.. Sen daha fazla sıkma canını olacağı buymuş ki yarın farklı bir doktara gidicekmişsin hiç belli olmaz .. Olmadı boyu uzun maşallah doğunca bir güzel bakarsınız hemencecik toparlar kendinii ..Kizlar doktordan geliyoruz... Plasentanin yapisiyla dollenmeyle alakali olarak bebegin kan akisi yavaslamis, gelismiyormus boyu 48-49cm felan olmus ama kilosu 2400gr 2 haftadir. 1 hafta daha takip edelim olmadi sezeryana aliriz dedi. Bende sezeryan istemiyorum beklesek olmazmi 2 hafta felan kaldi zaten dedim. Beklersek bebegi riske atmis olurmusuz suan suyu felan normalmis ama ters bi durum olursa hayati risk tasiyormus 2 gunde 1 kontrole gel nst ye gir dedi. Evim o hastaneye uzak die yakinlardaki baska bi hastaneyede gidebilirsin dedi. Senle ya da yediklerinle alakali degil bebeginde beslenme bozuklugu var bu kdr gelisebilcekmis demekki dedi. Allahim 2 haftam kalmis nerden cikti bu sorun. Ne guzel sorunsuz normal ilerliyordu gebeligim. doktor cok kesin ve net konusuyor kizlar sizce artik kilo almazmi hicbi sekilde artik aklim mantigim durdu resmen bana da dua edin yrn baska dr.a gidicez...