- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #42.581
Günaydın arkadaşlar hepimize Allahım sağlıklı günler versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canimm insallah. Bugun afrdersin ishalle uyandim. Hamileyken onemli bsy mi acabaGünaydın arkadaşlar hepimize Allahım sağlıklı günler versin.
Ay cok saol cnm icime su serptinCnmm gunaydın , bende ıkı dra gıdıyorum bı hafta ara ile gıttığim çok oldu ve boy kılo aynı çıktığı da çok oldu. bnm doktorlardan bırı kafasını 3 hafta onde cıkarıyor dolayısıyla kılo da artıyor, dıgerı kafayı bı hafta onde cıkarıyor kılo da ona gore dusuk cıkıyor yanı milimlik bir el haraketı bu cnm haftaya gittiğinde anlıcaksın korkcak bısı olmadını
Bende sali gidicem bakalim ozaman hangi gun gel dicek. Gecen hafta 35-37. Haftalara Randewu al, 37de cati muayenesi yapicam dediGünaydın herkese uzun 35. Hafta mız bitiyor Dr taaa on beş gün sonra gel dedi uff puff![]()
Cnm gunlerımız aynı sayılır oğlunun kilosu çok iiymiş maşallah neden kuveze gırdı ? Emınım bıkaç gune çıkar cnmm gözünüz aydınBen de doğum yaptım canım 34+5 de. 14.05.2015 de doğdu oğlum şuan kuvözde malesef.
spinal sezeryan oldu canım su kalmadığı için normal tehlikeliymişDogumun normal mi oldu canim zorunlu sezaryen mi
solunum sıkıntısı var canım çok hızlı nefes alıyomuş oyüzden kuvözde.susuz kalan bebeklerdde genelde girermişV
Cnm gunlerımız aynı sayılır oğlunun kilosu çok iiymiş maşallah neden kuveze gırdı ? Emınım bıkaç gune çıkar cnmm gözünüz aydın
Ayy Nihayet dikisi alinan birini gorebildimm. Cnm bndede dikis var. Aldigi zaman cok acidi mii? Bide kacinci haftada aldi. Dikis olanlara ne tur doğum tavsiye ediyorlar? Normal dogum daha kolaymi oliyormussssss ne olur cvp ver cooookkkk merak ediyorumGünaydın anneler. 37 haftalık hamileyim. Kan sulandırıcı kullanıyorum.Rahim ağzımda dikiş vardı alındı, açılmam da varmış.Doktor normal doğum yaparsın dedi. Netten araştırdığım kadarıyla kan sulandırıcı kullanan gebelere normal doğum tavsiye etmiyorlar, kanama durmaz diye. Ama doktorum sorun olmaz ben çok doğurttum dedi. İğneyi kesmeyi henüz düşünmüyor, pıhtı atmasın diye. Kafam karıştı. Bi fikri olan var mı?
Aminn canimm insallah. Bugun afrdersin ishalle uyandim. Hamileyken onemli bsy mi acaba![]()
tamam canim sabah randevum hemen sana yazicam. Ama bende ultrasondandir diye düşünüyorum. Çünkü bir kere daha ayni sey olmuştu. Ama insan genede kuşkulanlaniyor. Insallah iyidir bebislerAy canim bna da haber verirsin gelişmelerden tamammi unutma bak:) yoksa bende doktora tekrar gitmeyi düşünüyordum acikcasi. bnce ultrasondandir ama yinede insanin icinde şüphe kaliyor. Ayni seyi yasamisiz tevafuk iste::) ins bisiyi yoktur kuzularin.
Onemli bisey olsaydi soylerdi galiba doktorun dimi bende gittiginde soylicem ama carsamba gunuBende de bikacgundur öyle.kimi zaman sadece agrisi var ishal yok kimi zaman da gerçekçi bi agri.Dr a söyledim dun ama birşey demedi
Bende kan sulandirici igne kullaniyorm ve iki doktora gidiyorum. Ikiside normal dogumun sakincali olmadigini söylüyor. Igneyide son ana kadar vurulucam. Sanci gelirse vurulmuycam canim bir b tekGünaydın anneler. 37 haftalık hamileyim. Kan sulandırıcı kullanıyorum.Rahim ağzımda dikiş vardı alındı, açılmam da varmış.Doktor normal doğum yaparsın dedi. Netten araştırdığım kadarıyla kan sulandırıcı kullanan gebelere normal doğum tavsiye etmiyorlar, kanama durmaz diye. Ama doktorum sorun olmaz ben çok doğurttum dedi. İğneyi kesmeyi henüz düşünmüyor, pıhtı atmasın diye. Kafam karıştı. Bi fikri olan var mı?
gözün aydın canım kuzunu bi an önce kucağına alır evinize götürürsünüz uumarımYok canım suyum çok aZalmıştı 10gün balcalıda yattım.bitme seviyesine gelip bebek riske girince ortadoğuda doğum yaptım apar topar.şimdi orda kuvözde oğlum.2710 gr doğdu
Gunaydin kizlar mutlu bi pazar olsun inşallah:)
Sabah sabah kafamda şüpheyle uyandim. Bebeklerinin gelisimi duran anneleri görünce tedirgin oldumm.
Dün doktora gittim. Iki doktora gidiyorum ben guvenemedigimden. Onceki hafta ölçüm yapan doktor sat.la uyumlu olcmustu. 1 hafta gecti uzerinden, bu diger doktor olctu. Ve gecen haftayla ayni ölçüleri soyledi. Soracagim su ki iki doktor iki ultrason arasinda olcum farkli olabilirmi? Kilo boy dln ayni soylesi gecen haftayla...
Dun aklimda değildi olcum hatasi diyodum ama daha cok eşim kafaya takinca , burdanda gelisim durmalarini okuyunca aklim kaldi.......
gunaydin kizlarrr telden girdigim icin hep yazamiyorum ama hep aklimdssiniz masallah bebislerimiz dogmaya baslamis bile Allahim hepsine uzun omurler saglikli anali babali buyumeler nasip etsin hayirli olsun dogum yapanlara gecmis olsun .... darisi kolaylikla basimiza insallah . aranizda benim gibi dana olan var mi ki 20 kilo aldim ben cok kotu psikolojim ekmegide azaltttim ama olmuyo almaya devam ediyorum seker proplemimde yok cok sukur ama muthis catlaklarim var hele bacaklarim basenlerim harita oldu ne sursemde faydasi yok annemde hic olmamis ben kime cekmisim azaltmanin bir mumkunati yok mu ki
Günaydın anneler. 37 haftalık hamileyim. Kan sulandırıcı kullanıyorum.Rahim ağzımda dikiş vardı alındı, açılmam da varmış.Doktor normal doğum yaparsın dedi. Netten araştırdığım kadarıyla kan sulandırıcı kullanan gebelere normal doğum tavsiye etmiyorlar, kanama durmaz diye. Ama doktorum sorun olmaz ben çok doğurttum dedi. İğneyi kesmeyi henüz düşünmüyor, pıhtı atmasın diye. Kafam karıştı. Bi fikri olan var mı?