- 13 Ekim 2014
- 441
- 336
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #42.721
DuN gece doğum mu yaptın canimevet bende dün gece doğurdum, bebek memeye yapısıyordu direk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DuN gece doğum mu yaptın canimevet bende dün gece doğurdum, bebek memeye yapısıyordu direk![]()
Doğrudur canım. Bizim kız 10gun önce 2800du 3u geçmiştir inşallah :) tekmeleri baya kuvvetlendi artık canımı acıtıyor :)Bı hafta dııl on gunde bıle 400 gr alsalar37- 38 de 3 ü geçmiş olacaklar bı sıkıntı çıkmazsa tabi. Ben ılk 5 ayda 10 kılo aldım tatlı yemekten oğlanın yüzünden) sonra şekerim çıktı tatlıyı bıraktım ılk ay 2 kılo verdım sonrasında 5 kılo aldım sadece toplam 13 aldım.. Her sefanın bir cefası vardır hesabı oldu benımki
veririz cnm yeterkı sütümüz bol olsun emzırmek baya kalori yaktırıyormuş kolay verıyormuşsun
yok yok rüyamda :)DuN gece doğum mu yaptın canim
Odem topluyor vucut. Suyu arttirip tuzu azaltmak lazimKızlar iyi akşamlar bacaklarında şişme yaşıyan varmı dün gece farkettim parmağımla bastırınca içe gömülüyo neden olabiliki
Esimde bizim halilari topladi ogleden sonra gelip yikamaya gotureceklerhalılarımız temiz diye vermedik temizleye ya, sonbahara girerken yıkatıcaz sanırım. 3 ay oldu taşınalı. o zaman yıkatmıştık.
Canim ben geldim dokTordan kilo almiS bebegim. Yani ultrason farkindan kaynaklaniyormus :) rahatla canim sendE. Yalniz bende plesanta yaslanmasi başlamış. Bir hafta kadar erken baslamis dedi doktor. eger kilo alimi durursa erken alicak bebegi.Ay canim bna da haber verirsin gelişmelerden tamammi unutma bak:) yoksa bende doktora tekrar gitmeyi düşünüyordum acikcasi. bnce ultrasondandir ama yinede insanin icinde şüphe kaliyor. Ayni seyi yasamisiz tevafuk iste::) ins bisiyi yoktur kuzularin.
Anladm cnm cok şükür tskler. plasenta yaslaninca kilo alimi da yavasliyodu sanirim.doğrudur. kac kg olmus peki bebeginnn. Şükür riskli haftalar gecmis. Artik gelecekse de gelain seninki cnmmmCanim ben geldim dokTordan kilo almiS bebegim. Yani ultrason farkindan kaynaklaniyormus :) rahatla canim sendE. Yalniz bende plesanta yaslanmasi başlamış. Bir hafta kadar erken baslamis dedi doktor. eger kilo alimi durursa erken alicak bebegi.
Bence hic riske girme bebegi de riske atma. Bosuna sanci cekip sonra sezeryana da girme. Eninde sonunda sezeryana alcaksa sanci cekmeden kabul et şimdiden Cnmm.kizlar cati muayenesi oldum bugün. Maalesef cok uygun degilmisim normal doguma. Doktor vakumla cekeriz dedi. Bebegin kilolu degil gelebilir dedi ama gelmezse kafası hemen sezeryana aliriz dedi. Iste o arada bebegin kafasi dogum kanalinda oldugu icin risk yaratabilirmis. Napicagimi bilemedim.
Canım alttan muayeneleri sakın ihmal etme. Açılmalar kontrol ediliyor muhakkak yaptır. bende son 3 -4 gündür altta doğru bir itme var. normalde soluma yaslamıştı başını duruyordu öyle. alta doğru sanki itiyor kendini öyle bir baskı hissediyorum kasıklarımda. bilmiyorum nedir ne değildir. dr um 40 haftayı doldurur gibi seninki tembel biraz dedi, çatıya inmesine 10 cm varmış daha.
evet canım ben de normal istiyorum hatta gittiğim ebe sezeryan yaptır dedi bana direkt. ama normal istiyorum ben neden sezeryan yaptırayım ki her şey iyi gidiyorken dedim. cevabı şu oldu: iri bebek seni çok zorlar her tarafın yırtılır ya da kesilir memnun kalmazsın dedi. ben fikrimi değiştirmedim hala normal istiyorum, inşallah Rabbim nasip eder.
sen normali dğşünmeye devam et canım. bebeğin 4+ kilo olmadıkça sorun yok. eşimi de vakumla çekmişler, gayet normal bi adamkizlar cati muayenesi oldum bugün. Maalesef cok uygun degilmisim normal doguma. Doktor vakumla cekeriz dedi. Bebegin kilolu degil gelebilir dedi ama gelmezse kafası hemen sezeryana aliriz dedi. Iste o arada bebegin kafasi dogum kanalinda oldugu icin risk yaratabilirmis. Napicagimi bilemedim.
durup durup 38. haftada tüm karnım çatlak doldu. bir gün süren derim yırtılıyor bağırışlarımın akşamına karnımı kıpkırmızı çatlaklarla dolu buldum.![]()
cnm perşembe 11 45 de randevunuz var diye aradılar:) gel perşembe gellllllllllllllll.......:)bence git sen canım doktorlar yoğunluktan unutuyorlar. 2 hafta ideal sen 36 haftalıksın
Canim 2801 olmus kilosu. Karin cevresi geri 6 gun hic duzelmedi gerilik. 10 gun once 2361 di. Kilo almis yani.simdi bir hafta sonra cagirdi. Insallah almaya devam eder. Eğer etmezse zaten zorunlu sezeryan olurum. Ben hep normal dogum düşünmustum canim o yuzden üzüldüm ama riskliyse yapacak birsey yok.Anladm cnm cok şükür tskler. plasenta yaslaninca kilo alimi da yavasliyodu sanirim.doğrudur. kac kg olmus peki bebeginnn. Şükür riskli haftalar gecmis. Artik gelecekse de gelain seninki cnmmm