• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Burda özele gidenlerin çoğu sezeryan doğum yapıyo gibime geldi . Demek özellerin sezeryan ı desteklediği doğru

cnm nst kağıdını paylaşırmısın sancı nasıl belli oluyor ben hiç bilmiyorum
nst plus.webp
unnamed-1.webp

Nst de kasılmalar boyle gözüküyo canım

günaydın anneler,
balıklarımı besledim, çiçeklerine baktım (passiflora sonunda çiçek açmış), kahvaltımı ettim, çay keyfi yapıyorum.
eşim dün sardunya alırken bir çiçek beğenmiş almış ne olduğunu bilmiyorum. bilen varsa söylesin ona göre yerleştireyim çiçeği

kalanchoe bitkisi,çok arsız bir bitkidir,bakımı çok kolay,4-5 güde bir sulasan yeterli olur.havanın güzel olduğu zmanlar balkondada bakılabilir.çok çabuk büyür,büyüdükçe saksının değiştirilmesi lazım.sürekli açar çiçekleri.

Hayırlı.cumalar arkadaşlar..kızımla hepinize öpücükler:KK66: bugün randevumuz var bakalım bebisim kaç kilo almış en.son 2900 du. Bu arada aktardan meryem ana eli otu aldım annem e tarif ettim.. rabbim hepimize mübarek günde hayırlı doğumlar nasip etsin
canım bende aldım da kimi diyo kaynat, kimi diyo sıcak su koy üstüne, sen nası biliyosun?

Merhaba kızlar size bir sorum olacak 37. Haftadayız kızımla ama 2 haftadır karınımın üzerinde sağ üst tarafa portakal büyüklüğümde bir kısımda acı var sanki oraya yumruk atılmış zedelenmiş gibi bu ağrı Yada sancı değil bazen yoğunlaşan bazen azalan bir acı sizde böyle bir durumla karşılaştınız mı ?
canım bende de oluyo, doktoruma sordum bebek bşyerini dayamıştır dedi, çürütüyolar etimizi içten içe :)

Herkese bizden kocaman öpücüklerrr :KK68:
Herkes iyidir umarım

Dün kontrolümüz vardı, şükür herşey yolunda.
2.700 gr kilosu, 47 cm.de boyu, maşallah benim kızıma :nazar:

Nst'de iyi bi sıkıntı gözükmüyor, artık haftada 1 gidicez kontrole.
Haziran 20'ye kadar doğar dedi ama azcık daha erken doğsa iyi olur sabırsızlanıyorum, hayırlısı artık :KK51:

Cleaxane iğnemide 10 gün sonra kesicez, biraz tedirgin oldum ama Rabbime emanetiz,
İnşallah sorunsuzca alırım kucağıma :nazar:

mrb hanımlar az önce dr dan geliyoruz bebeğin suyu baya azalmış. nst iyi çıktı. haftaya sezaryana alalım dedi kabul etmedim bir de devlet hastanesine görünmek istiyorum. sezaryandan korkuyorum. Bende istiyorum normal yapmanı ama dedi bebeği strese sokarız dedi. güvenmeli miyim sizce?

Back
X