• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yap tabi ne var tatlıda. ben 3-4 günde bi yapıyorum muhallebi. şekerini yarım ölçü koyuyorum. üzerine ceviz fındık falan, oh mis gibi faydalı :KK49:
Hehe benim tatli pek masum degil ama serbetli bi tatli napayim nefis yemek tariflerinde tatlilara girdim onu gordum yapasim geldi :D

Kızlar kontrolden geldimm. Bebegim 2 haftada sadece 100 gr almış. Plasenta yaşlanması var denmisti 2 hafta once ,beslenmeme dikkat ettim ama faydası olmamış. 2800-2900 gr 51 cm ölçüldü. Uzun boylu bi kızım olacakmıs.suyumuz gayet iyi durumda. Catı muayenesi oldum korktuğum kadar yokmus sanırım biraz kendini buna hazırlamakla alakalı. Çok rahat bir normal dogum yapmamı bekliyomus doktorum. :KK54:Duyunca cok sevindim. Ve 2.5-3 cm açılmam varmiş. Haftaya nst icin tekrar çağırdı. Bakalım benim kızım haftayı bekleyebilecekmi?:KK16:
Yeter içerde kaldıkları. maşallah kilosu da az değil inş en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın.

kızlar sizlerin karnı da küçük mü benimki öyle sanki hiç 9 aylık gibi durmuyo her görende aynı şeyleri söylüyo bebek gelişmiyomu çok küçük kalmış beslenmemiş hiç eminmisin sağlıklı olduğuna gibi saçam sapan şeyler söylüyolar bana bende siz alışmışsınız davul gibi karna ondan size tuhaf geliyo diyorum valla merak ediyorum haftaya gidecem kontrole kilosu boyu ne durumda en son 32. haftada 1800 kilosu 42 cm boyu çıkmıştı
35.haftada 2 kilo :((

Sorma canım çatlaklarım neredeyse göhsume dEyeecek. :KK33::KK9:

Valla canım ben 6 kilo aldım fazla kilo almadığım halde çatladım çok değil ama yine de var biraz :KK22:ve moralim bozuluyor gördükçe , en son 3 hafta önce tartılmıştım yarın kontrolde tartılıcam bakalım kaç kilo almışım :KK49:

Hamisler oğluna kendi yaptığım sabun keselerimi sizinle. Paylaşmak istiyorum .. şimdi isimligini zimbaliyorim üstüne :nazar::KK71:

Eklentiler

• 20150525_181203.webp
    20150525_181203.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 118
Gitsek te fark eden birşey olmuyor.

Her cuma gidiyorum.

Çok aşağıda bebek aha bugün doğar aha yarın diyorlar yok anacım ne gelen var ne giden.

Orası da öyle canım.
Ben senden baya umutluydum ha bugün ha yarın diye diye maaşallah durdu senin bıdık :oops:

hadi gözün Aydın canım, siz hazırlamadıkça ben stres oluyodum bana noluyosa:)

hametan sürdüm 2 kere, ama bacaklarım ayrık ayrık yürüyorum, akşam da arkadaşlara söz vermiştik, nası gitceksem bu halde :/

bi dakika yaa, normal doğum olunca çatalda mı doğuruyoruz oturuyo pozisyonda gibi??

Canım cahil cahil konuşuyolar takma kimseyi, 30 kilo alıp 2 kilo bebe doğuranı da gördük, 5-6 kilo alıp 4 kilo bebe doğuranı da, umursama boşver :KK66: ben de 12-13 kilo almış durumdayım şuan, geçen kaynanam diyoki 20 kilonun altında alırsan bebek zayıf olurmuş Dio :))

İnş bizde de işe yarar canım, ablamın göğüsleri yarılmıştı Biyandan emzirir Biyandan ağlardı :/
benimde aklımda canım, bide plasenta sorunuvardı ya, inş tez zamanda bize de haber verebilir..
Miracccccc nerelerdesin??
Benim girdiğim normal doğumların hepsi çatalda oldu canım başka türlüsünüde görmedim.

Kontrolden geldik biz. 3.200 kilo olmuşuz. Hala kanalda aynı yerinde, daha da aşağı inmemiş. Nstde hiç sancı çıkmadı. Dr bu durumda 1 hafta daha duracak gibi görünüyor dedi. Ama bugünden sonra doğsa da artık sorun yaşamaz, gelişimi tamamlandı dedi. Bi de doğum tahlillerini yaptırdı. Kan idrar verdim. çatı muayenesini şimdi mi haftaya mı yapalım dedi. Haftaya dedim.:KK23: Belki haftaya kadar doğururum da muayeneden yırtarım die :-)

maşşalah paşaya kilosu çok iyi sıktın kendini bu zamana kadar şimdide gelesi yok miniğin :):)

Back
X