• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızzlaaarr ben geldiimm :KK49:
Bugün benim doğum günümm :rolleyes:21 Yaşına Girdim:KK200: .. Arkadaşlarım gelmişti onlarla beraber vakit geçirdik , doğum günümü kutladık veeee ... Birde size bakayım dedim napıyosunuz :KK71:
Doğum günün kutlu olsun tatlim sevdiklerinle nice senelerin olsun rabbim uzun saglikli ömürler versin insallah öptüm

Canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun.
Bisey sorucam suni sanci ile agrin cok oldumu acaba zor oldumu yani??

Geldigimde 3 cm aciklik vardi canim. Suni sanci istemiyorum dedim. Daha onceleri kotu diye duydugum icin. Dr u aradi hemsire,en hafif 50 de vercez dedi. 4 5 dk ya bir 10 sn falan sanci geliyodu. Dr geldi bi yarim saat sonra, sen bu suni sanciyla haftaya dogurursun.150 yapalim dedi. Tabi daha siddetli geldi sancilar. Bi saatte 7 8 cm oldu acilma.sonra dogumhaneye gittik ve dogum gerceklesti.
Cok sukur cok guzeldi. Iyi ki almisim suni sanci. Ins hepinizde benim gibi veya benden dahada kolay dogumla kavuştursunuz bebisinize :KK54:

Kizlar dogum yaptik biz. 8 de suni verilmeye baslandi. 9 bucukta dogumhaneye aldilar. 10 da bebisimle ciktik. Cok sukur normal dogum yaptim. 3 kg 50 cm yakisikli bi oglum oldu
Dua edenlerden Allah razi olsun.
Hepinize dua ettim
Oglusumla emistik, simdi uyuyor :KK36:
Gözünüzaydın cnm Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

Ayy bende ewde tek kalimca iyicene nete sardim kizlar ne dicem size hem burda hemde mayis annelerinde duymustum iliskiye girmek dogumu hizlandiriyomus beyaz melekte dunmu yoksa onceki gunmu ne yazmisti ya esimle kacamak yaptik diye akabinde bugun dogum yapti acaba ise yararmi ya dicemde benimkide el surmye korkuyo ilk 2. Dede oyleydi gunu benden daha yakin ve hizlandirmak isteyenler esini kandirabilenlere duyrulur :KK50:

Ben degildim canim onu soyleyen. Biz bisey yapmadik kocisle :KK23: biz mardindeyiz gorev icabi. Dogumu adana da yaptim, kvalidemin yaninda. Esimin izin almasi sikintiydi, sanci baslayinca gelecekti ama cok sukur dun geldi.
Oglusumda babasini bekeliyomus. Bugun dogddu :KK71:

Geldigimde 3 cm aciklik vardi canim. Suni sanci istemiyorum dedim. Daha onceleri kotu diye duydugum icin. Dr u aradi hemsire,en hafif 50 de vercez dedi. 4 5 dk ya bir 10 sn falan sanci geliyodu. Dr geldi bi yarim saat sonra, sen bu suni sanciyla haftaya dogurursun.150 yapalim dedi. Tabi daha siddetli geldi sancilar. Bi saatte 7 8 cm oldu acilma.sonra dogumhaneye gittik ve dogum gerceklesti.
Cok sukur cok guzeldi. Iyi ki almisim suni sanci. Ins hepinizde benim gibi veya benden dahada kolay dogumla kavuştursunuz bebisinize :KK54:
Sagol canim aminn insallah kolayca kavusuruz yavrularimiza bizde :) tekrar gozun aydin canim :)

Kizlar dogum yaptik biz. 8 de suni verilmeye baslandi. 9 bucukta dogumhaneye aldilar. 10 da bebisimle ciktik. Cok sukur normal dogum yaptim. 3 kg 50 cm yakisikli bi oglum oldu
Hepinize dua ettim

Oyy ne güzell yaa Maşaallah , Gözünaydın canım benim :KK200:Bizlere de dua etmişsin Allah razı olsun senden :anneadayı:

Bugün benim doğum günümm :rolleyes:21 Yaşına Girdim:KK200: .. Arkadaşlarım gelmişti onlarla beraber vakit geçirdik , doğum günümü kutladık veeee ... Birde size bakayım dedim napıyosunuz :KK71:
Dogum gunun kutlu olsun canim
Ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere:KK68:
Bi ikizler daha, bu gun erkek kardesimin de dogum gunu:KK200:

Doğum günün kutlu olsun canım,
Bebişinle nice güzel yaşlarınız olsun inşallahh :KK68:

Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun oglunu
Darisi bizlere insallah biz de hayirlisiyla,rahat dogum yapariz

Kızlaaar ben doktordan geldim, 2950 gr 50 cm olmuş paşam, 3-4 gün öndeymiş maşallah :KK66: veeeee dönmüş, hissediyodum zaten, şuan için normal doğum görünüyor dedi, çatı muayenesini doğuma 1 hafta kala yaparız ama sorun çıkacağını sanmıyorum boyun uzun dedi.. Sezeryan yanlısı die dedikodular duymuştum, bgn boştu biraz, tam 1 saat konuştuk anlatılanın aksine bana keyfi sezeryan için gelme dedi :) kesi den korkuyorum dedim anlattı rahatladım :) bide vajinadaki yağ ile masajdan bahsetmişti bi arkadaş burda, onu sordum sakınnn dedi, bide şu dönem enfeksiyon kaptırırsın başımıza iş almayalım, oynama hiç oralarla dedi :) göğüs kremine başlayabilirsin dedi, lansinohalmışım olur dedi. Bide nst ye girdim ilk kez iki çikolata bi meyve suyuna rağmen benim hissettiğim hiç hareket olmadı, ama kağıttaki doktor için yeterliymiş tekrarlamadılar. Sancım çıkmadı. 15 gün sonra gel dedi.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar :KK66: ha bide aşırı zorlamadan egzersizyapabilirsin ve bol bol yürü dedi. Doğumun 25 görünüyor, belki 1-2 gün erken gelebilir dedi. Oyüzden ben artık beklemeyi bıraktım, bu günlerimin tadını çıkariciiiimmm :KK66:

MaşaAllah :nazar: tosuncuk olmuş annesi :anneadayı: iyi hadi bizim bebişler dönmüş normal doğum yolu gözüküyor:KK48:

Doğum günün kutlu olsun tatlim sevdiklerinle nice senelerin olsun rabbim uzun saglikli ömürler versin insallah öptüm

Dogum gunun kutlu olsun canim
Ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelere:KK68:
Bi ikizler daha, bu gun erkek kardesimin de dogum gunu:KK200:

Doğum günün kutlu olsun canım,
Bebişinle nice güzel yaşlarınız olsun inşallahh :KK68:

Çok teşekkür ederim kızlar , hep beraber güzel sağlıklı günlerimiz olur inşaAllah :KK71:

Ben hic yyaomadim cnm ama arkadasin dedigi gibi aktarlarda kesin vardir

hadiya pofudukcum bir umudum o vardi ama belki bu yakinlarda senin ise yarar cok az kaldi sen yine bir iji defa dene derim bende kandirmya calisicimmm bakakim olurmu :KK42:

MasaAllah bebisne canim rabbim saglikla kucaginada almayi nasip eylesin ama her dr den baska seyler cikiyo bnm hastanemde o masaji vermisti gunum geciyo diye ama iste dr den dr ye degisiyo hayirlisi olsun bebislerimize kavusalimda artik gerisi onemli deil:KK46:

dr u zaten zararlı dememiş mikrop kapabilirsin demiş. duş alıp yapılırsa ve temizliğe dikkat edilirse sıkıntı olacağını sanmıyorum.

ben başladım hatta wc ye gittiğimde de yapmaya çalışıyorum. bakalım inş. faydası olur.

Kontrolden çıktık.3250gt 52cm bizim kız.doktor içimden his perşembe diyor.ama belli olmaz cumartesiyide geçirebilirsin diyor.ma ısrarla tahminim perşembe dedi.gelmezse şayet cumartesi kontrol yine gelmedi sonraki cumartesi kontrol dedi.duruma göre bakacak artık.çatı muayebesi filan yapmıyor zaten söylemişti.sancılarım oluyormuş ama acı eşiğin yüksek demek fark.etmiyorsun dedi.

Hepinize dua ettim

Gozunaydin cnm cok sevindim darisi bizlere insallah...

Kızlaaar ben doktordan geldim, 2950 gr 50 cm olmuş paşam, 3-4 gün öndeymiş maşallah :KK66: veeeee dönmüş, hissediyodum zaten, şuan için normal doğum görünüyor dedi, çatı muayenesini doğuma 1 hafta kala yaparız ama sorun çıkacağını sanmıyorum boyun uzun dedi.. Sezeryan yanlısı die dedikodular duymuştum, bgn boştu biraz, tam 1 saat konuştuk anlatılanın aksine bana keyfi sezeryan için gelme dedi :) kesi den korkuyorum dedim anlattı rahatladım :) bide vajinadaki yağ ile masajdan bahsetmişti bi arkadaş burda, onu sordum sakınnn dedi, bide şu dönem enfeksiyon kaptırırsın başımıza iş almayalım, oynama hiç oralarla dedi :) göğüs kremine başlayabilirsin dedi, lansinohalmışım olur dedi. Bide nst ye girdim ilk kez iki çikolata bi meyve suyuna rağmen benim hissettiğim hiç hareket olmadı, ama kağıttaki doktor için yeterliymiş tekrarlamadılar. Sancım çıkmadı. 15 gün sonra gel dedi.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar :KK66: ha bide aşırı zorlamadan egzersizyapabilirsin ve bol bol yürü dedi. Doğumun 25 görünüyor, belki 1-2 gün erken gelebilir dedi. Oyüzden ben artık beklemeyi bıraktım, bu günlerimin tadını çıkariciiiimmm :KK66:
Canimm cok sewindimmm. Masallah paşaya bak işe yaramis cok sukur. Sende yawas yawas basla yurumeye, bana hala yasak bi hafta daha bekle dedi. Hala yatistayim:KK51:

Back
X