Kızlaaar ben doktordan geldim, 2950 gr 50 cm olmuş paşam, 3-4 gün öndeymiş maşallah

veeeee dönmüş, hissediyodum zaten, şuan için normal doğum görünüyor dedi, çatı muayenesini doğuma 1 hafta kala yaparız ama sorun çıkacağını sanmıyorum boyun uzun dedi.. Sezeryan yanlısı die dedikodular duymuştum, bgn boştu biraz, tam 1 saat konuştuk anlatılanın aksine bana keyfi sezeryan için gelme dedi :) kesi den korkuyorum dedim anlattı rahatladım :) bide vajinadaki yağ ile masajdan bahsetmişti bi arkadaş burda, onu sordum sakınnn dedi, bide şu dönem enfeksiyon kaptırırsın başımıza iş almayalım, oynama hiç oralarla dedi :) göğüs kremine başlayabilirsin dedi, lansinohalmışım olur dedi. Bide nst ye girdim ilk kez iki çikolata bi meyve suyuna rağmen benim hissettiğim hiç hareket olmadı, ama kağıttaki doktor için yeterliymiş tekrarlamadılar. Sancım çıkmadı. 15 gün sonra gel dedi.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar

ha bide aşırı zorlamadan egzersizyapabilirsin ve bol bol yürü dedi. Doğumun 25 görünüyor, belki 1-2 gün erken gelebilir dedi. Oyüzden ben artık beklemeyi bıraktım, bu günlerimin tadını çıkariciiiimmm