• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Şimdi bebehin bir.yere toplanması sancı mi.benim.bir.saga bir.sola toplanıyor çok sık ve Canim acıyor . Bugün sabahtan benimde. Kasiklarim. Ağrıyor bıçak. Kesigi sürekli VC deyim. Ama şiddeti aynı. Bilemedim pazartesi her şey yolunda. Dedi ama.doktorum nst den sonra:confused:

Benimde bebegin başı aşağıda ama büyükkafali bi yyerlesmiyor ondan sancida olmuyor 41 e kadar bizde beklicez suni mi verir sezeryanami alır bilmem

Kızlar slm benim mart ayında idrarimda şeker cikmisti bir gün öncesinde şeker yüklemesi yapildigi için acil doktoru ona yormustu.bugün yine idrarimda şeker çıktı.şeker yüklemem temizdi.idrarinda şeker çıkan oldu mu? çıkınca ne oluyormuş? Yarın sabah ac karnına kanda şekere bakilcak.nolur bilen biri bisey desin çok stres oldum.ayrıca prk tatlı yemem

İdrarda şeker çıkması normalmiş canım. Benim de çıkmıştı, doktor normal dedi.

Daha neyi bekliyosun acaba, doğum yapıp eve dönünce mi hazırlıcan?? :) benim bikaç eksiğim kaldı, zemzem, hurma , makyaj malzemelerim. Onları almaya gidemedim die telaştayım :KK66:
canım benim annemin 3 çocukta da gelmemiş :/ ama sancısı çok olmuş, anlaşılmıcak gibi deil Dio
Ayy hic sormaa, ben hurma yemeye basladimm. Hazirliklarida bugun bitircem artik yoksa bende korkmaya basladim dogumlari gordukce:KK70::KK70:

Merhaba :) benim doktorum Ayfer hanım aslında kendisi izine ayrılıyorum 8haziranda gelicem demişti geçen hafta şimdi randevu için aradım doktorumuz haziran ayı içinde poliklinik hizmeti vermiyor doğumhanede görevli dediler:110: geçen cumartesi tuba hanıma gitmiştim oda ii yine ondan randevu aldım gerçi medipolde kadın doğum doktorları hakkında bi şikayet duymadım hepsi iyi gibi:KK54: sen kime gidiyosun
Derya yasara gidiyorum ben. İlk fazile hanıma gitmiştim. Kendisi çok bilgili ve tecrübeli bi doktor ama elektriğim tutmadı benim:) bi gece acile gittiğimde derya hanım nöbetçiydi çok sevdim onda devam ediyorum. Benim sıkıntım şu aslında mecburi sezeryan olucam:( spinal istiyorum.. Anestezi doktoru nasılki??? Biraz korkuyorum açıkçası:( sen bebek hemşiresiyle görüştünmü hiç? Bide bu liste normal dogum içinmi? Sezeryanda 2-3 bez ne bebeğe yeter ne 2-3 ped bana yeter:)

Ayy kizlaar ne bogucu bi havaa:KK51: bulasiklari falan yavas yavas hallettim. Arada girim mesajlari okudumm. Bende ablamla yengemi bekliyorum bugun gelip temizlik yapcaklardi:KK14: ve ben hala dogum cantami hazirlamadim:KK53: benim gibi rahat davranan war mi hamisler:oops:
Kelebekcim canımcım sen hep böyle yazıyorsun.sonra yazacaksın kızlar ben unuttum şunu diye.seni görünce ben telaşa.kapılıyorum.gelip hazırlıcam çantanı:KK19::KK19:

Selam canım benim :) nerelerdeydin yahu :)
Ben çatı muayenesi olmadım canım. Burada doğum hastanesindeki ebeler doğum zamanı bakılır ya da doktor ultrasonla anlar zaten demişlerdi. Bazı doktorlar bakıyor ama. Özeldeki bakıcaz demişti doğuma 10 gün kala. O yüzden bilemiyorum canım :)

Unutmuşsundur sandım, ben çalışıyorum hala iş yerinde haftaya cuma son günüm işyerinde bilgisayarda siteyi yasaklamışlardı o yüzden giremiyordum yeni açtılar canım.. seni sayfana girdim merak ettim bayağıdır gelmemeiş yaramaz kızın inşallah en kısa sürede kavuşursun benimde sancılarım var çok uzun sürmez inşallah biraz da korkuyorum açıkçası ama inşallah güzel bir doğum olacak hep böyle diyorum .. sende var mı korku :oops:

Bende almadım daha canım. Aynen internette 150tlden asagısı yok güzel olarak. O çirkin olanları da ben istemiyorum ayıcıklı mayıcıklı.
mobil.e-bebek.com/bellotte-bebek-bakim-cantasi_14GBELUCNT4047MAV
mobil.e-bebek.com/bellotte-bebek-bakim-sirt-cantasi_14GBELUCNT4050PEM
Bence bu marka çok hoş fiyatıda diğerlerine gore uygun bi bakın isterseniz hanimlar :KK16:

Ayy hic sormaa, ben hurma yemeye basladimm. Hazirliklarida bugun bitircem artik yoksa bende korkmaya basladim dogumlari gordukce:KK70::KK70:
Alemsin aynı günüz canım biz ben mi panihim açana herseyi hazırladım:KK49:ev bitti ..kendi ve bebisin çantasını da hazirladim. :pbebeğin besini sevdim tülu hersyi yikandi utulendi:21: e her şey tamam e ben.dogurayim o.zaman:KK70:

benim annem de aynı bende sinir oldum bi gün dedim gerek yok sen gelme haber de vermem doğurdum diye istediğin zaman gelir bebek seversin geçen hafta geldi de temizliği zor bitirdik eve gönderdiğim gün gezmeye gitmiş:-) kardeşim okuyor okullar kapandığı gibi gelin diyorum o haftasonu düğün var diyor:KK48: eşimde hep nöbette bu ara evde yanlız olduğum bi gün doğurmam inşallah:KK57:
Bende ayni korkulari yasiyorum yalnz oldgm icin

Back
X