- 17 Eylül 2013
- 5
- 2
- 6
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #46.861
Maalesef yapamadim daha bekliyorum nazli kizimi![]()
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah beklemek çok zorlu cidden bizim kızda gelecekmiş gibi sinyal veriyor ama gelmiyor :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef yapamadim daha bekliyorum nazli kizimi![]()
Inşallah sağlıkla gelirler :) bi an önce :)Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah beklemek çok zorlu cidden bizim kızda gelecekmiş gibi sinyal veriyor ama gelmiyor :))
Gelip gidiyor mu canim nasil bi agriKızlar öğlen de yazmıştım kasiklarim ağrıyor diye hala ağrıyor
Inşallah sağlıkla gelirler :) bi an önce :)
Valla canım. Şiddeti aynı. Doktora gidicem artık. Yha geçmedi tamam şiddeti aynı ama var yuruyemiyom ayaktan gelince ne yapmalıyım offGelip gidiyor mu canim nasil bi agri
hımmm olabilirrrr :) canım sorması ayıptır ilişki esnasında Canın yanarmıydı? Çatı darlığı onla alakalı dedi ya bi arkadaş bgn canım sıkıldı , doktora da soramıyom![]()
Ay o.zaman ben.nasil dogurucam 4 aylık. Hamilelikten bu yana ben Elizabeth. O.kadar uğraştım didindim neler.ettim kandiramadim. Kocami hiçEvettteğer gerçekten alakası varsa nah doğurrum
aslında sormak gerek ama dediğin gibi ister istemez çekiniyo insan
O zaman ben nasıl dogurucam 4 ayliktan bu yana elizabetm. Kocami o.kadar uğraşmama didinmeme rağmen kandiramadimEvettteğer gerçekten alakası varsa nah doğurrum
aslında sormak gerek ama dediğin gibi ister istemez çekiniyo insan
Ay sirrieyvani cok merak ediyorum insallah iyidir. Yazmadigina gore muhtemelen girdi doğuma :)) Allahim kolayliklar versin ona. O tertemiz yuregiyle insallah bi an once alir, ya da almistir melegini kucagina :))
Icin rahat etsin canim istersen bir git. Ama sanmiyorum sogum sancisi olduğunu anlatilanlara gore tabi yasayamadim henuz :)Valla canım. Şiddeti aynı. Doktora gidicem artık. Yha geçmedi tamam şiddeti aynı ama var yuruyemiyom ayaktan gelince ne yapmalıyım off![]()
Valla bu yalancı sanci ise. O.bile zormuş acıyor baya..Icin rahat etsin canim istersen bir git. Ama sanmiyorum sogum sancisi olduğunu anlatilanlara gore tabi yasayamadim henuz :)
Bi dus al bakalim canim ılık suyla rahatlatir :)Valla bu yalancı sanci ise. O.bile zormuş acıyor baya..![]()
Bebeği temizleyip yanına getiriyorlarmış sadece testler için götürüyorlar ama yanında kalıyor. Mama işini bende anlamadım hatta dalga geçtim sütü gelen birine emzirtcekler galiba süt anne buluyorlar diye :) ama şimdiden sütüm geliyo benim o yüzden sorun etmedimBenimde yukarı çıkmak hiç gelmemişti aklımadoğumhaneye bikere çıktım oda acile gittiğimde orda muayne olduğum içindi:) mesela bebeği yıkayacaklarmı? Bebek yanımızdamı kalacak yoksa sadece emzirme içinmi getirecekler? Merak ediyorum bunları:) ya o kagıtta mama getirmeyin demişte ben sezeryan olcam 2-3 gün sütüm gelmezse nolcak
![]()
Öyle yapayım. Canım. SaolasinBi dus al bakalim canim ılık suyla rahatlatir :)
İnşallah benimde sütüm hemen gelir.. Mama vermeyi hiç istemiyorumBebeği temizleyip yanına getiriyorlarmış sadece testler için götürüyorlar ama yanında kalıyor. Mama işini bende anlamadım hatta dalga geçtim sütü gelen birine emzirtcekler galiba süt anne buluyorlar diye :) ama şimdiden sütüm geliyo benim o yüzden sorun etmedim![]()
beklemiycek misin dönmesini canım?