• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hımmm olabilirrrr :) canım sorması ayıptır ilişki esnasında Canın yanarmıydı? Çatı darlığı onla alakalı dedi ya bi arkadaş bgn canım sıkıldı , doktora da soramıyom :KK43:

Evettt:oops:eğer gerçekten alakası varsa nah doğurrum:KK70:aslında sormak gerek ama dediğin gibi ister istemez çekiniyo insan

Valla canım. Şiddeti aynı. Doktora gidicem artık. Yha geçmedi tamam şiddeti aynı ama var yuruyemiyom ayaktan gelince ne yapmalıyım off:KK61:
Icin rahat etsin canim istersen bir git. Ama sanmiyorum sogum sancisi olduğunu anlatilanlara gore tabi yasayamadim henuz :)

Benimde yukarı çıkmak hiç gelmemişti aklıma:KK48: doğumhaneye bikere çıktım oda acile gittiğimde orda muayne olduğum içindi:) mesela bebeği yıkayacaklarmı? Bebek yanımızdamı kalacak yoksa sadece emzirme içinmi getirecekler? Merak ediyorum bunları:) ya o kagıtta mama getirmeyin demişte ben sezeryan olcam 2-3 gün sütüm gelmezse nolcak:KK43:
Bebeği temizleyip yanına getiriyorlarmış sadece testler için götürüyorlar ama yanında kalıyor. Mama işini bende anlamadım hatta dalga geçtim sütü gelen birine emzirtcekler galiba süt anne buluyorlar diye :) ama şimdiden sütüm geliyo benim o yüzden sorun etmedim:anneadayı:

Canım her ikisi için de :)E="Nehir Baran, post: 41231558, member: 645671"]Canım hayırlı olsun :KK49: bebiş ters olduğu için mi sezeryan yoksa senin hastane uzaktı o yüzden riske mi atmak istemedin[/QUOTE]
Canim

Bebeği temizleyip yanına getiriyorlarmış sadece testler için götürüyorlar ama yanında kalıyor. Mama işini bende anlamadım hatta dalga geçtim sütü gelen birine emzirtcekler galiba süt anne buluyorlar diye :) ama şimdiden sütüm geliyo benim o yüzden sorun etmedim:anneadayı:
İnşallah benimde sütüm hemen gelir.. Mama vermeyi hiç istemiyorum:( maşallah sana:)

Back
X