- Konu Sahibi SirriEyvan
- #48.461
Selam kızlar bende doğuramadım gitti bebeğim yerini çok sevdi her gün kıpır kıpırız bakalım cuma gunu doktor teyzesi ne diycek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi hayirlisi canimm, riske atmamak en mantiklisiSelamlarr
Yeni doğum yapan arkadasları tek tek tebrik ediyorum, sağlıkla büyütün inşallahh,
Darısı biz bekleyenlere
Haftaya carşamba günü nasipse bende kızımı kucağıma alacağım inşallahh.
Çatı darlığı, bebeğin kafasının büyük olması ve kan sulandırıcı iğne kullanmam sebebiyle bu kararı aldık.
Aslında doktorum normal doğumu denemek istedi ama ben riske atmak istemedim, çok düşündüm.
Rabbim bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin yeter ki, sezaryen-normal farketmez.
Şimdi günler hiç geçmek bilmez![]()
Canım ya gelen yk daha.Zaten son 5 gün geldi geldi gelmedi pazartesi hast.yatış yapacak birşey yok.Ayy caniim senin hamileleik takvimin kalkmiis, gununu doldurdun ne guzeell![]()
salı günü bir cm açılman var dedi ama sancı 50 fln çıktı ara ara. karnım da kaskatı kesildi az önce on dk dan uzun süre. şimdi de tek başına belin alt kısmında ağrı. ama doğum sancısı diyebileceğim bir durum yok. hareketlerimden mi bilmiyorum bacaklarım baldırım adet dönemindeki kan çekilmesi oluyor gb ağrı geliyor. yani gayet düzensiz vucud değişikliklerim var ama bir sonuç yokİnan heyecanla takip ediyorum seni:))
Allahtan sancili gecirmiyorsun bu gunleri.. çok zor geçerdi yoksa.. ama artik sancilan , açıl da dogur insaAllaahhh:)
Hakkinizda hayirlisi canim.Canım ya gelen yk daha.Zaten son 5 gün geldi geldi gelmedi pazartesi hast.yatış yapacak birşey yok.
anladım canım haklısın o zaman bende çalıştığım için rahatım yoksa bizim de çok borcumuz varBen dinlememezlik yapamiyorum malesef para ondan ciktigi icin . Calismis olsaydm ama sormazdm bile ama malesef![]()
kızlar şimdi kontrolden geldim, geçmişi okumadım daha . Doğum yapan varsa gözü aydın..
çok moralim bozuldu kızlar bebeğim 2 haftadır hiç gelişmemiş 35+2 de kalmış . Suyu iyi , plesanta iyi , kordon dolanmamış.. bende kilo alıyorum ama bebek kilo almak istemiyor inatla.. Doktor 3 kilodan az bebekler normal doğumda sıkıntı olabilir dedi. Sancı fln da yok daha hiç... Doktor da yapabilceğin bişi yok bebek oyle istiyor dyor ...çok moralim bozuldu
Sendemiiiiibu gidişle topigin en son doguranı oluccam ben
![]()
Sabrım tukendi ama yapcsk bisi yok mecbr beklcz artk zevk almaya bakiyorumcanım bende varım günlerimiz yakın az sabır![]()
Ahhaa allah iyiligini versinBiraz önce eşim çok güldürdü.hafta sonu için gezmek planı yapıyorum.dedi artık umudunı kestin doğurmayacaksın.geçen haftalarda çok bekledim sıkıldım.şimdi düşünmüyorum kalmayacak ya içimde işte en kötüsü pazartesi salı çıkacak hanımefendi.
Yok yok genelde bu tip durumlarda en sona ben kalırmm. Merak etmee benden önce doğurursunnn rahat ol yanii..Sendemiiiiibu gidişle topigin en son doguranı oluccam ben
![]()
Karninda sertlesme olmuyomu bgn ck oldu bndelBiraz önce eşim çok güldürdü.hafta sonu için gezmek planı yapıyorum.dedi artık umudunı kestin doğurmayacaksın.geçen haftalarda çok bekledim sıkıldım.şimdi düşünmüyorum kalmayacak ya içimde işte en kötüsü pazartesi salı çıkacak hanımefendi.
Sabrım tukendi ama yapcsk bisi yok mecbr beklcz artk zevk almaya bakiyorum![]()
kendi sancınla mı doğum yaptın bir de kesi oldu mu? dr um doğal akışında ilerlesin müdahale etmek zorunda kalmayalım dedi. suni zrn kullanmıyormuş. kesi de olmasın istiyor. iri bebek olduğu için öyle hemen çıkamaz dedi. ztn yatağa bağlı kalmamı istemiyor. yakın olsam nst yapıp evine yolluyormuş hastalarını. düzenli nst ye sokuyormuş ama hastanede veya yatarken açılma ilerlemiyormuş. evde çok daha hızlı açılma gerçekleşiyormuş. 2. ıkınmada 4400 çocuğu doğurmuş hastası. öyle olur inş. bnmkide
hahaa benim eşimde akşam öyle söylüyodu doğdoğurmuycan doğurmayadaa pazar ggünü bi pikniğe gidelim diyo..Biraz önce eşim çok güldürdü.hafta sonu için gezmek planı yapıyorum.dedi artık umudunı kestin doğurmayacaksın.geçen haftalarda çok bekledim sıkıldım.şimdi düşünmüyorum kalmayacak ya içimde işte en kötüsü pazartesi salı çıkacak hanımefendi.
benimki ne 2600-2700 cıvarı dedi kilosuna . Bilmiyorum son 10 günüm daha kilo alırmı, benimki 2 hafta önce dönmüştü belki senin bebeğin de döner, dönmesi için bazı hareketler var onları denedin mi hiç?Aynı sorun bende de var 3 hafta içinde 1 kilo alan bebeğim 2 haftadır aynı kiloda kalmış 36+5 te gittim hala 2700 dü. Sordum sebebini güzel beslendiğimi söyledim doktorum son ay da plesenta yaşlanabiliyor bu yüzden fazla beslenemiyor dedi ama bebek gayet sağlıklı doğduktan sonra çabuk alır kilo toparlar hiç korkma dedi bir sıkıntı daha var normal doğum çok istiyordum ama bebeğimin başı hala dönmedi 39 a kadar beklicez dedi benim ilk hamileliğim eğer dönmezse 22 haziranda sezeryan olcam inş bebeğime kavuşcam o gün tekrar bakacak döndü döndü dönmedi alacak
Doğumdan sonra kaç kilo gitti senin canım?![]()
her türlü yetişirim diye düşüneyim dr stres olmayayım. ztn sancı odasına eşim alınmıyor başkasıyla da daralırım. vde ne kdr kalsam o kdr iyi. en kötü yolda doğurur göbek bağını kendim keserim![]()