- 28 Şubat 2015
- 188
- 217
- 103
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #48.601
Hic sancım yok çok şükür erkenden gidip hastaneye yatmak istemiyorum da çünkü başka ile gitcem hastane içinaayrıca doktorumuz bu hafta izinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sanırım nişanın geldi uyandım lavaboya gittim kanlı akintim oldu
canım bak internette videolar var ben ordan izlediğim kadarıyla bu doğum uzun bi süreç nişan gelip 1,2 güne doğuranda var hemen olmuyor doğum. baz alacağımız 3 sey var sancı sıklığı,bebek hareketi kntrolü ve birden başlayan kanamalar..bunun dışında hastaneye gittiğinde zaten eve gönderiyolar 1,2 cm lik acıklıkta,ama sen telaşlı bi anneysen artık yatısını yapıyolar ve o uzun süreci hastanede geçiriyorsun.bence cok telas yapma,olunca sancıları kontrol et sıkığını..
İnsallah canm bmm:)Oyy cenesini yerim onuunn. Insallah tez zamanda emzirceksin canimmm, sonrada ay goguslerim aciyo diceksin Allah izin verirse![]()
bu arada bnm ki kanlı değildi kahverengiydi. gördüğün kansa direk gidip baktır. kan gelmesi riskli olmasın. bak kan diye tekrar okuyunca tedirgin oldum. sen git bir baktır.Kızlar sanırım nişanın geldi uyandım lavaboya gittim kanlı akintim oldu
benimki ne 2600-2700 cıvarı dedi kilosuna . Bilmiyorum son 10 günüm daha kilo alırmı, benimki 2 hafta önce dönmüştü belki senin bebeğin de döner, dönmesi için bazı hareketler var onları denedin mi hiç?
canım senin bebeğin de ters değil miydi bence hiç riske atma mutlaka bi doktora gitKızlar sanırım nişanın geldi uyandım lavaboya gittim kanlı akintim oldu
maşallah oğluna emsinde çabucak büyüsün annesiCanlarim merhaba, ben 09.haziran 17:00 itibariyle kavustum oglum Mustafa Ilgaz'a. 3400 gr dogduk, normal dogumla. Surekli ac benim danacigim emziriyorum ona da alisti sukur aninda kapti kereta ,
Hepiniz dualarimdaydiniz.. Tabi normal kendi sancilarim sirasinda ettim dua, obur turlu suni sanci kisminda maalesef okuyacagim dualari bile karistirdim beynim error verdi , hakkinizi helal edin..
Suan hastanedeyiz serviste. Yarin taburcu olacagiz, saglikliyiz elhamdulillah benim uc dikisim var, agrim sizim tabi ki var biraz ama umrumda degil karsimda duran masumiyeti gorunce herseye deger diyorum , dunyaya insanlara karsi inanci bile saglamlasiyo insanin.. herkes bana dedi de dogumdan sonra onun sesini duydugun an bitiyor acilarin diye inanmazdim ama dogruymus, rabbim geriye kalan bekleyenleri bi nefeste kurtarsin insaallah..
gözünüzz aydınn allah analı babalı büyütsünGunaydinnnnn. Dün prensesim dogdu. 3260 gr 50 cm. Sezeryana girmeden suyumda geldi hastanedeyken. Normal olsaydi da dün dogucakti yani. Bugun de dogumlar varmis. Herkese hayirli dogumlar diliyorum.![]()
Spinal oldum bu arada.
hadi hayırlısıyla sende doğurrKızlar sanırım nişanın geldi uyandım lavaboya gittim kanlı akintim oldu
Canim Allah yardimcin olsun nisan gelince hemen dogum olmayabiliyor panik yapma gelirse de gelsin artik haftasi iyi haberdar et biziSancim yok ama doktora gidiyorum kizlar dua edin
Doktor olabilir suyu iyi oldukça ve bebk strese girmedikce sorun yok dediBenim de bebeğimin gelişimi geriden gitmeye başladı .ben devlet hastanesine gidiyorum, doktor normal dedi. Sizin doktorlarınız ne dedi , müdahale etmiyeceklermi?
Canim Allah bagislasin bebisini gecmis olsun sana daGunaydinnnnn. Dün prensesim dogdu. 3260 gr 50 cm. Sezeryana girmeden suyumda geldi hastanedeyken. Normal olsaydi da dün dogucakti yani. Bugun de dogumlar varmis. Herkese hayirli dogumlar diliyorum.![]()
Spinal oldum bu arada.
Rabbim kolay bi doğum versin inşallah. Kuzuna kavuşursun bir an önce sağlıklaKızlar hastaneye yatışım yapılıyor.sancı yok ama 3 cm açıklık varmış.suni sancı epidural alıcam bide.dua edin bana lütfen.
sevindim canım inşallah sıkıntısız ağrısız bir doğumun oğlur. bebişte sağlıkla doğar.Kızlar hastaneye yatışım yapılıyor.sancı yok ama 3 cm açıklık varmış.suni sancı epidural alıcam bide.dua edin bana lütfen.
Daha senin icin erken, tabi belli olmaz.. Ben bugun 40+1deyim.. İlk defa 2 gun once girdim nst'ye... Benimde ne nisan var ne sanci..arada kasilma oluyor.. Oyuzden cok umitlenip strese girme..belki 2-3 haftan vardr... Erken gelirse de surpriz olur ne guzel..Hastaneye yatanlar kaç haftaliklar acaba?bende bugün 38 i dodurdum ne nişan ne kasilma nst ye bile girmiyorum ne zaman doğurcas ki?:-(